nakon buralija postao sam i bdurajilija, definitivno je bolje da igraju trojica bez kapetana, nego kapetan i Alen... nažalost 26.05. ostala 2 igrača su daleko van ZGa... fala Stanetu na dogovoru i pohvala voditelju lige koji bi nam tolerirao igranje zadnjeg kola do 27.05...
šteta za cure koje su izgleda prepustile 3. mjesto Veteranima koji u zadnjem kolu igraju sa zadnjima... Veterani su najvjerojatnije osigurali i pehar u parovima...
nije mi samo jasno kako su Vidrani zakomplicirali situaciju Cvjećarima, osim ako dtrnski ne gleda prošlogodišnji rezultat njih i V&O... no Dražen je sada prevaga za čistu pobjedu ove sezone...
Nakon 9. kola u borbi za 5. mjesto sam vidio Botinec, Agronomiju i Cvjećare.
Očekivao sam da Vidre neće više ni boda osvojiti jer su im ostali Play off, MTM i Pikule. A kad ono, Vidre su u berbi bodova zadnja 3 kola
Samo je jedno 5. mjesto, a sada se broj kandidata popeo na 4
ustvari dtrnski ima pravo, V&O su osigurali prvo mjesto, tak da mogu predat ili revijalno nastupiti u tom meču protiv Vidrana...
tko prenosi El Clasico 2014!?
Nema šanse da Pikule to ofrlje odigraju, još pamte da su već ove sezone mogli igrati 14. ligu. Ali nikad se ne zna kako će to završiti. Vidre su sve samo ne lak zalogaj.
Nema prijenosa El Clasica, zapelo je u pregovorima s Eurosportom.
Napraviti ćemo grupnu fotku i to je sve.
sve je lijepo napisao dtrnski... 1. i 2. se sigurno znaju, a 3. i 4. s 99%, jer Veterani igraju sa zadnjima... čak je i prvo mjesto parova gotovo osigurano od Veterana... da nema borbe za 5. mjesto liga bi već bila završena...
kako teku pregovori s Eurosportom!?
Hvala trnski na čestitkama nadam se da budete 5 pa u 13 ljigu.Mi Bumo u 12 dali sve od sebe da idemo dalje.čestitke vodopskrbi na 1 mjestu ipak su kompletnija ekipa i nemojmo zaboravit da nas je Ivan pikula razbio i mene i valentu 3:0 svaka čast