NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

22.liga proljeće 2014.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
DALTON1

PostPostano: uto tra 22, 2014 9:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Cestitke Amareni na dobroj borbi,a pogotovo Filipu na trici i to dosta lagana pobjeda protiv Nike,stvarno nisam to ocekivao,ali Filip igra ko Clint
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Leteći Medvjedić

PostPostano: uto tra 22, 2014 11:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

DALTON1 (napisa):
ali Filip igra ko Clint

A Nikica igra ko da mu se Poop Laughing Laughing Laughing
Skače na loptu ko godzilla na helikopter Zubo
A čeka servu ko Sanader izlazak iz zatvora Laughing
ivan512

PostPostano: sri tra 23, 2014 1:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

hahahahahaha Thumbs up kralj si Laughing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Smile

PostPostano: pet tra 25, 2014 1:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sinoć HUCUK - Agenti 3:7. Odličan rezultat (moja prva trica sezone) i još bolje druženje, sve na najvišoj razini osim količine vlage u dvorani koja bi posramila i malo bolje saune. Smile Mislim da iz mene nijedan mililitar tekućine nije ispario, curio sam na sve strane.
Dečkima čestitam na gostoprimstvu i maksimalnoj borbenosti, naročito zato što jako dobro znam s kakvim "utegom" igraju (imam jednog takvog doma) i nadam se da ćemo se i najesen vidjeti u (vjerojatno) 19. ligi.
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: sub tra 26, 2014 6:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Daltoni-Ady endre III. 9:1
Evo i mi smo odigrali 8.kolo nakon stanke od pinganja više od 2 tjedna Eeeek!
Ugostili smo stare prijatelje i znance Thumbs up
Mislim da je najveća razlika u rezultatu zbog cinjenice da smo David i ja puno napredovali,a Juraj je ionako prejak za bilo koga u ovoj ligi...
Gosp.Stipetić je bio najveća prijetnja danas s obzirom da je i pobjedio Davida,a i meni je uzeo set Klanja se
Ostatak dobar kao i inace cak su se i poboljšali decki od zadnjeg susreta Thumbs up
Zelim im svu srecu u nastavku natjecanja i vjerujem u miran završetak u sredini tablici što je i dosta dobar uspjeh Thumbs up
A nama slijedi sljedeće kolo s Amarenom 1 odluka o 2.mjestu Cheer
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: uto tra 29, 2014 8:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Daltoni su inače pristojni i dobro odgojeni mladići, ali kad su nas spazili kako im s druge strane stola stojimo, uplašeni i klimavi, lijepo su krenuli nemilice se na nama iživljavati i mlatiti nas, ovakve šeprtljave i nikakve. Čak su pozvali, za svaki slučaj, da im se možda ne bi izvukli iz te makljaže i nekako preživjeli, i profesionalnog killera Tonkovića, koji nas je sredio brzo, bezbolno i u rukavicama, bez i najmanje emocije na licu. Za utjehu su nam, poput Plankera, na kraju poklonili jedan bod, samo zato da bi prikrili svoju krvoločnu tj. bloodthirsty narav. Mi smo, stoga, trenutno u razmišljanju o prijevremenom pingpongaškom umirovljenju.
Dinko Šimatović, kap. Ady Endre III
[Vrh]
KileFZ6

PostPostano: uto tra 29, 2014 8:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

@ smile, svaka cast na igri i na druzenju naravno, jedva cekamo neki revans
Thumbs up

@ cestitke plankerima koji su nas lijepo ugostili i prosli ko plitak potok, sve je bilo ocekivano lagano osim mog meca s Nikom gdje je u 5.setu na 8:8 iskoristio prednost domaceg terena,pogodio mrezicu i odveo me u neobrano grozde nakon moje psihicke prednosti, istina da se probudio malo prije meca pa je vjerovatno igrao na 33% snage ali covjeka veseli Cheer

@ g.dsimat11 nemojte jos u mirovinu prije kraja sezone jer moji decki vele da imaju naplatit neke zaostatke kod Vas od prosle sezone pa tek nakon zavrsetka mozete umirovit vase cokljodaske Mudri djed
[Vrh]
Leteći Medvjedić

PostPostano: sri svi 07, 2014 3:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kaje ovo di su komentari od tekme Daltoni vs Amarena I. Confused
Kak bi reko Mudri djed Guga di je dramatika Confused
DALTON1

PostPostano: sri svi 07, 2014 8:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

jucer Amarena I.-Daltoni 4:6

ako smo protiv Nikole Tesle mislili da ce nam bod bit dobar,onda je jucer bod bio kuca ROFL
Juraj nije igrao,a uskocio je Fran koji je totalno van treninga...
Pocelo je lose,otvorili smo Silvio i ja.Mislili smo da ce to biti lagana trica na svoj trojici,ali pokazalo se drukcije.Vodio sam 2-1 i imao prilike u 5.setu di sam se vratio sa 10-6 na 10-9 uz jos jednu svoju servu i onda sam odservirao glupu kratku flah servu i nakon serije zakucivanja Silvio mi je odlicno blokao balon i nisam bio u stanju vratiti to na stol.Unistio me flah servama koje su me mucile citav mec jer sam ih pola pobacao preko stola ili zabio u mrezu.Šteta,prilika je bilo makar smo obojica igrali hladne ruke i bilo je dosta promasaja s obje strane Eeeek!
Zatim je Fran igrao s Nevenom...1.set lose ostala dva dosta dobro ali nedovoljno da se uzmu setovi.David je nakon toga brzo i neocekivano rjesio Dubravka u 3 seta di nije dao nikakvu priliku da ga se ugrozi Klanja se
Znao sam da ce mi Neven dobro parirati,ali da cu se morati vaditi iz 2-1 stvarno nisam ocekivao.Prva 3 seta sam premekano igrao i to je rezultiralo gubitkom 2. i 3.seta te sam nakon toga pojacao igru i hvala Bogu izborio bitnu pobjedu Thumbs up
Rezultat je 2-2 i opet smo u igri za bod.Sljedeci mec je bio krucijalan.Makar je Silvio bio apsolutni favorit protiv Davida na stolu je bila druga prica.David je sjajno odigrao prva 2 seta i zasluzeno poveo te je u 3.setu imao 6-1 i Silvio je poveo 10-9.David je ocajnicki vratio balon na stol koji je dotaknuo mrezicu i presao na Silvijevu stranu i imao je jos 11-10 te je Silvio osvojio taj set.Logican slijed dogadaja se desio u 4.setu di je Silvio pomeo Davida 11:4.Ulazimo u 5.set di je Silvio odmah poveo 3-0 no David se nije dao,stigao je na 4-4 i igralo se poen za poenom do 6-6 di je David hrabro odigrao sljedecih 5 poena i zasluzeno pobjedio.Otvorio nam se put prema eventualnoj pobjedi jer smo znali da je David jucer bio predobar i Neven ga nije moga ozbiljnije ugroziti.Dubravko jucer slabiji nego inace,a bogme i ja nisam odigrao kako znam svoj 2.singl.3-1 za mene uz dosta promasaja s Bošnjakove strane.Silvio je onda rutinski rjesio Frana i Amarena je smanjila zaostatak na 5-4.Znali smo da parove igramo dobro(8-0 do tada skor),ali kako smo odigrali prva 2 seta to je bilo cudesno.3.set smo pali i uz cak 4 promasena zicera zaredom izgubili set sa 11-7.4.set drama...igra se poen za poenom i ne zna se na ciju ce stranu otici taj set.Kod 6-6 se odvajamo na 9-7 i nekako smo jos sklepali 2 poena koja su nas dovela do vrlo bitne pobjede koja nas vodi prema zavrsetku na 2.mjestu Thumbs up Thumbs up
Jos jednom se pokazalo da David kada je najpotrebnije izvuce maksimum i postane 1.igrac u tjesnim utakmicama di tesko mozemo ocekivati pobjedu Klanja se
Nama preostaju jos 2 kola da osiguramo 2.mjesto ili u najgorem slucaju da ostvarimo jos jednu pobjedu di bi osigurali najmanje 3.mjesto i "kantu" Cheer
Sljedece kolo protiv Europaka,podcjenjivanja nema i nadamo se pobjedi u parovima da uzmemo i taj trofejcic Juhuu
[Vrh]
Spin

PostPostano: sri svi 07, 2014 8:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Za početak čestitke Davidu na velikoj pobjedi Cheer

Sažetak proteklog tjedna ..

Meč sa Europackom se prolongirao jer je tata Zlatko imao saobraćajku, najvjerojatnije u ovoj sezoni više neće igrati, tako da sve ostaje na sinovima.

Mi smo lagano izgubili od Ping Pong Klinike.
Možda mi se to samo čini, ali svi protiv nas igraju puni inspiracije i u najjačim sastavima ROFL
Ejla nas je uništila, Marko igra napadački odlično, samo se takvim načinom igre brzo troši i već sredinom drugog meča pada u igri zbog umora.
Siniša je jako uporan igrač, ne predaje se i ne popušta.

Prva momčad lige je odlučena već oko polovine sezone,
ali se zato kod prvaka situacija mijenja iz kola u kolo Wink
Silvio je imao sve; direktne pobjede protiv konkurenata, ali je propustio dva meča protiv Šlipera.
Tada na prvo mjesto dolazi Filip, koji isto kiksa (neka se gospon Šimatović ne uvrijedi) te je sada Niko na vrhu tablice i sam odlučuje da li će tu i ostati.
Ako dobije još Ejlu, Zlatka (Malovca) i mene, onda će valjda i zaslužiti Evil
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
DALTON1

PostPostano: sri svi 07, 2014 9:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sto se tice atmisfere... decki legende kao i inace,pogotovo Bosnjak koji je jucer bio zaduzen za humor i par puta je fino nasmijao cijelu dvoranu Klanja se
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: čet svi 08, 2014 7:50 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Naravno da sam se uvrijedio. Nije talentirani Filip Čurin u igri sa mnom "kiksao", nego sam ga ja lijepo bez ikakvih problema prebio na mrtvo ime i prezime s 3:1 (11:6, 7:11, 11:6, 11:9). Tek sam kasnije saznao, nakon brojnih čestitanja, da sam jedan od rijetkih, tek treći, koji ga je ove sezone izmlatio, i to u nazočnosti njegovog simpatičnog oca. Da sam unaprijed znao s kojom markom igram, vjerojatno ne bih bio tako ležeran i nesmiljen (a ruka mi je ionako drhtava). Stoga sam od dežurnih forumaša očekivao hvalospjeve i panegirike, a ne konstataciju da sam samo nečiji slučajni kiks.
Dinko Šimatović, kap. Ady Endre III
[Vrh]
ivan512

PostPostano: čet svi 08, 2014 1:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Spin (napisa):
Prva momčad lige je odlučena već oko polovine sezone,
ali se zato kod prvaka situacija mijenja iz kola u kolo Wink
Silvio je imao sve; direktne pobjede protiv konkurenata, ali je propustio dva meča protiv Šlipera.
Tada na prvo mjesto dolazi Filip, koji isto kiksa (neka se gospon Šimatović ne uvrijedi) te je sada Niko na vrhu tablice i sam odlučuje da li će tu i ostati.
Ako dobije još Ejlu, Zlatka (Malovca) i mene, onda će valjda i zaslužiti :El:

Koliko ja vidim, Ejla je propustila meč protiv Nike tako da on ima još samo igrate protiv Zlatka i tebe, a to će vjerujem biti napeti mečevi i ako pobjedi onda je 1. jer ne vjerujem da mu netko drugi može osim vas dvojice ugroziti to 1. mjesto sada... Ima da časti g. Šimatovića i Davida zbog toga Zubo
[Vrh]
dalton david

PostPostano: pet svi 09, 2014 10:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zelio bih se zahvaliti na cestitkama i rec da je taj mec sa Silviom bio nesto sto sam cekao od pocetka sezone jer mislim da je veliki uzitak igrati protiv najboljeg igraca lige (sada jednog od najboljih po skoru).Da,taj dan se poklopilo dosta toga,imao sam malo srece,Silvio je par puta pogrijesio,ali isto tako nemogu rec da nisam igrao dobro jer on nije takav tip igraca da ga se moze pobijedit ako imas samo srecu na svojoj strani.
Jako mi je zao sto je gospodin Petrovic imao tu nesrecu i nadam se da ce se sto prije vratit cokljanju.
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: sri svi 14, 2014 11:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo da se i ja javim malo da probudim ostale forumase nase lige Thumbs up
Vidim igralo se nesto ovaj tjedan,prije svega cestitke Šliperu na prvom bodu u sezoni Klanja se
Agenti su se digli u formi,a pogotovo Miljac i sada su najizgledniji kandidati za 5.mjesto... bravo decki Cheer
Prvak je odlucen vec prije pocetka sezone haha makar sam ocekivao da ce se lakse prosetat ligom...
Šliperi su zadnji i idu u 20.ligu,a njima ce se pridruziti ili Hucuki ili Teslasi ili Europak.bit ce zanimljivo jer Hucuku treba bod u ove dvije tekme da se makne iz te zone,a Europaku ce biti tesko pobjediti Šliper sa samo 2 igraca,a Tesla ce samo cekati rasplet jer imaju rekreacijsku protiv Plankera.
Ady endre,Agenti,Sinni 2,Klinika su putnici u 19. a s nama se Amarene druze i sljedece sezone u 18.(Hvala Bogu s obzirom na druzenje,a nazalost jer cemo se opet krvit za 3 boda protiv njih Rolling Eyes )
Naša tekma protiv Europaka ce biti odigrana ili ovu subotu ili sljedeci tjedan jer su u stisci sa tekmama,a i na poslovnom putu su.
Cheer
[Vrh]
Smile

PostPostano: čet svi 15, 2014 7:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Smile Da, mi smo sinoć spretno i sretno osvojili taj bod, u utakmici koja nije bila revijalna jer se, iako smo već i jedni i drugi osigurali tu 19. ligu, i dalje borimo za 5. mjesto koje može značiti i nešto više, ako bude dovoljno odustanaka preko ljeta. Potaknuti time i činjenicom da su domaćini ipak bili "lagani favoriti", ušli smo u meč s namjerom da im zapaprimo juhu Wink i da pokažemo da status favorita treba opravdati za stolom. Nismo se predali ni kad su oni poveli 5:2 (možda će mladog gospodina Kusteca to podsjetiti na 1. kolo Wink), uzeli smo ta 2 singla i u parove ušli maksimalno koncentrirani i nabrijani, greške smo sveli na minimum i bod je vrlo brzo bio u džepu.
U zadnjem kolu, ako uzmemo da SINNI ipak nema šanse protiv prvaka lige, da Daltoni neće dozvoliti da im Klinika da anesteziju, i da ćemo mi lijepo ugostiti Šliperovce ali ih ispratiti praznih ruku Zubo , 5. mjesto je tu negdje u blizini. Naravno, kao što rekoh maloprije, sve te priče treba realizirati za stolom.

Na kraju, netko je to već komentirao na forumu, ali moram i ja istaknuti gosp. Malovca, koji gotovo sam stvara izrazito pozitivnu atmosferu za obje momčadi i s kojim je gušt ukrstiti rekete, pobijedio ili izgubio (našeg Danijela je uništio servisima, dok se on snašao, već je bilo 3:0).
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: ned svi 18, 2014 7:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da,odmah sam se sjetio kad sam vidio 5:2 Wink

utorak 20.5 Ping pong klinika-Daltoni Thumbs up
nadam se da ce moj sparing partner Marko igrat,a i Ejla da joj se David i ja pokusamo osvetit za poraz u jesenskom prvenstvu Cheer
[Vrh]
srale7

PostPostano: ned svi 18, 2014 8:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kako sad stvari stoje, Ejla u utorak ima brifing, a ja idem u Novsku i ne znam kad cu se vratit, tak da cete odmjerit snage sa ostatkom ekipe Zubo
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: pon svi 19, 2014 8:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Haha vi dogovarate termin bez bitna 2 clana ekipe,jos dobro i na tablici stojite
Wink
[Vrh]
srale7

PostPostano: pon svi 19, 2014 10:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sta da ti kažem, ima se, može se Zubo
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati