SOKAZ forum
16. liga, proljeće 2014.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Biti će danas zanimljivo... Ulog je velik, 5. mjesto u vlaku koji bez neizvjestnosti čekaonice ljetne stanke vozi u 13. ligu...
Neće cure više kiksati. Jedini kiks koje su imale platile su 3. mjestom.
Neće cure više kiksati. Jedini kiks koje su imale platile su 3. mjestom.
Zadnja izmjena: trnac, dana/u sub svi 17, 2014 12:27 am, ukupno mijenjano 1 put.
Opet sam tocno predvidio rezultat Cvjecara, to me pocinje plasiti
A vidim i da su bili i puno blizi pobjedi, 3 poraza u 5. setu. Mozda ih je moja prognoza i urekla
Pogotovo Spoljara, na Trnskog nista ne moze utjecati. Trnski rules!!!
Ali nema straha, moja stara prognoza kaze da cemo (navijacka identifikacija
) pobijediti Botinec 7:3 i mirno cekati jesen u 13. ligi 
Ali nema straha, moja stara prognoza kaze da cemo (navijacka identifikacija
4 sata čiste drame
Počeli u 19:30, završili malo prije pola dvanaest.
Par riječi o Agronomiji:
* bduralija za prijatelje Boro, a za suigrače najbolji brk 16. lige
- poraze u singlu pravda nedavno očišćenim reketom koji je podivljao i on ga nije mogao ukrotiti
- do parova se sprijateljio s reketom
* saviour, za sve Alen
- na tekmu je došao ranjen, ozbiljno načet boleštinom
- odbio poslušnost kapetanu, parove je po prvi puta gledao s klupe
* Daniel
- ambiciozne snage Agronomije
- mi smo došli ranije, oko 18:50, a on je već veselo skakutao u dvorani
Tekma je bila odlična.
Tko nije bio, ja mu nisam kriv.

Počeli u 19:30, završili malo prije pola dvanaest.
Par riječi o Agronomiji:
* bduralija za prijatelje Boro, a za suigrače najbolji brk 16. lige
- poraze u singlu pravda nedavno očišćenim reketom koji je podivljao i on ga nije mogao ukrotiti
- do parova se sprijateljio s reketom
* saviour, za sve Alen
- na tekmu je došao ranjen, ozbiljno načet boleštinom
- odbio poslušnost kapetanu, parove je po prvi puta gledao s klupe
* Daniel
- ambiciozne snage Agronomije
- mi smo došli ranije, oko 18:50, a on je već veselo skakutao u dvorani
Tekma je bila odlična.
Tko nije bio, ja mu nisam kriv.
- bduralija
- Kontakt:
što jest, jest... bilo je to par sati drame, pogotovo za dtrnskog kada je igrao Renato... on to nije mogao gledati, to je bila drama, sudio sam meč protiv Daniela, Renato je na pragu dobivanja meča i potvrde za pobjedu, a dtnski bježi u hodnik i virka prema brojaču... pa se okreće, pa...
definitivno se pokazalo da je Alen bio bolestan, nije imao snage i sreća da je prvi meč odigrao protiv Renata... čak nije mogao ni parove igrati... a pospremajući opremu prije meča pronašao sam sprej i spužvicu za čišćenje guma i očistio reket nakon tko zna koliko vremena, i tako sam lijepo imao hendikep jer su mi loptice taman bježale van par cm, kao da se mrvicu jače odbijala loptica... i blok i kontrola su mi prva 2 meča bile katastrofa, kasnije se to stabiliziralo... da ne dužim, ak' se ne varam sljedi nastavak izvješća...

definitivno se pokazalo da je Alen bio bolestan, nije imao snage i sreća da je prvi meč odigrao protiv Renata... čak nije mogao ni parove igrati... a pospremajući opremu prije meča pronašao sam sprej i spužvicu za čišćenje guma i očistio reket nakon tko zna koliko vremena, i tako sam lijepo imao hendikep jer su mi loptice taman bježale van par cm, kao da se mrvicu jače odbijala loptica... i blok i kontrola su mi prva 2 meča bile katastrofa, kasnije se to stabiliziralo... da ne dužim, ak' se ne varam sljedi nastavak izvješća...
@Ante
I mene zabrinjava tvoja sposobnost predviđanja naših rezultata
Sve emocije su ugrađene u El Clasico. Biti će teško regenerirati se u tako kratkm periodu, zaboraviti na neiskorištenu kartu za vlak 13. lige.
Ali ima jedan dobar lijek za to. Zove se trening
@mali ban
Da zanimljiva... Nakon 4:1 je publika željela otići smatrajući da je gotovo. Umirili smo je rekavši da najzanimljivije dolazi. Onda je opet htjela otići nakon 5:2. Opet smo rekli da najzanimljivije dolazi. Tako je i bilo.
I mene zabrinjava tvoja sposobnost predviđanja naših rezultata
Sve emocije su ugrađene u El Clasico. Biti će teško regenerirati se u tako kratkm periodu, zaboraviti na neiskorištenu kartu za vlak 13. lige.
Ali ima jedan dobar lijek za to. Zove se trening
@mali ban
Da zanimljiva... Nakon 4:1 je publika željela otići smatrajući da je gotovo. Umirili smo je rekavši da najzanimljivije dolazi. Onda je opet htjela otići nakon 5:2. Opet smo rekli da najzanimljivije dolazi. Tako je i bilo.
Vrijeme je za prognozu!
1x2 Botinec – Cvjećarnica Nela
1x2 Agronomski fakultet IV. – C.B. Play off
__2 ZEP – MTM
__2 Vidra I.-Lug – Vodoopskrba i odvodnja
1__ SC-veterani – Mađerić
1x2 Bridž klub Ritmo – Lima
Kako smo se našli u neobranom grožđu, moramo kartu čekirati u Botincu. Spletom okolnosti mi smo domaćini, ali ne očekujem da će to biti odlučujuće. Mi moramo igrati na pobjedu da izvučemo barem remi, a Botinčanima igra samo pobjeda. Majstori iz Botinca ne daju olako bodove. Botinec je favorit, polu-ljuti.
Najavljeno je da Agronomci igraju bez Duralije, a Valenta zadnja kola sve manje igra za Play off. Ukoliko Play off odigra bez Valente onda je sigurna pobjeda Agronomije. Protiv kompletnog Play offa Agronomci nemaju šanse.
Cure bi trebale dobiti ZEP, ne zbog bodova nego zbog samopouzdanja za daljnje tekme u novoj sezoni. Sretno curke
Vodoopskrba je prošle godine stradala od Vidri. U pojačanom sastavu i jednom sezonom iskustva više na plećima Pikule neće dozvoliti iznenađenje.
SC veterani neće ispustiti 3. mjesto. Jedino se nadam da će Mađerići odigrati parove na svojem nivou.
Lima se digla protiv Botinca i trebaju im bodovi da preskoče ZEP. Bridževci imaju sigurnu poziciju i bodovi im ne znače puno. Moglo bi biti svašta. Otvorena tekma.
1x2 Botinec – Cvjećarnica Nela
1x2 Agronomski fakultet IV. – C.B. Play off
__2 ZEP – MTM
__2 Vidra I.-Lug – Vodoopskrba i odvodnja
1__ SC-veterani – Mađerić
1x2 Bridž klub Ritmo – Lima
Kako smo se našli u neobranom grožđu, moramo kartu čekirati u Botincu. Spletom okolnosti mi smo domaćini, ali ne očekujem da će to biti odlučujuće. Mi moramo igrati na pobjedu da izvučemo barem remi, a Botinčanima igra samo pobjeda. Majstori iz Botinca ne daju olako bodove. Botinec je favorit, polu-ljuti.
Najavljeno je da Agronomci igraju bez Duralije, a Valenta zadnja kola sve manje igra za Play off. Ukoliko Play off odigra bez Valente onda je sigurna pobjeda Agronomije. Protiv kompletnog Play offa Agronomci nemaju šanse.
Cure bi trebale dobiti ZEP, ne zbog bodova nego zbog samopouzdanja za daljnje tekme u novoj sezoni. Sretno curke
Vodoopskrba je prošle godine stradala od Vidri. U pojačanom sastavu i jednom sezonom iskustva više na plećima Pikule neće dozvoliti iznenađenje.
SC veterani neće ispustiti 3. mjesto. Jedino se nadam da će Mađerići odigrati parove na svojem nivou.
Lima se digla protiv Botinca i trebaju im bodovi da preskoče ZEP. Bridževci imaju sigurnu poziciju i bodovi im ne znače puno. Moglo bi biti svašta. Otvorena tekma.
Kako nije prognoza?
To je kao kad Sijerković kaže da će biti promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima i mjestimičnom kišom
OK, ako vagnem sve opcije, onda bi prognoza glasila ovako:
1x_ Botinec – Cvjećarnica Nela
_x2 Agronomski fakultet IV. – C.B. Play off
1x_ Bridž klub Ritmo – Lima
Ante, otkrij mi tajnu. Kako si došao do svoje prognoze 7:3 za nas protiv Botinca? Zar smatraš da Šribar ne može pobjediti nikog od nas?
To je kao kad Sijerković kaže da će biti promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima i mjestimičnom kišom
OK, ako vagnem sve opcije, onda bi prognoza glasila ovako:
1x_ Botinec – Cvjećarnica Nela
_x2 Agronomski fakultet IV. – C.B. Play off
1x_ Bridž klub Ritmo – Lima
Ante, otkrij mi tajnu. Kako si došao do svoje prognoze 7:3 za nas protiv Botinca? Zar smatraš da Šribar ne može pobjediti nikog od nas?