| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
trnac
|
Postano: pon svi 19, 2014 8:28 am Naslov
: |
|
|
Znači Guga igra na domaćem terenu!
Toliko je turnira tamo odigrao tako da zna kako svaki stol diše. A i pod  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon svi 19, 2014 10:37 am Naslov
|
|
Da trnski s obzirom na njegovo kretanje podloga mu je jako bitna. A što se tiče rotacija koje dolaze s njegove strane i stolovi su mu bitni. Guga mislim da je Prečko idealno za tvoju igru  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: pon svi 19, 2014 11:04 am Naslov
|
|
Guga, samo ti poslušaj Ikotu i bit ćeš u vrhu 14. lige.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon svi 19, 2014 12:10 pm Naslov
|
|
Kaj se spavanja tiče tu sam u banani kao i ogromna većina ljudi koje znam.
Sat me nije probudio već godinu dana, pa mi nije jasno zakaj ga opće imam
Očito za ukras...
Ujutro kada se dignem pogledam kaj ima novog na forumu, pa onda kasnije tokom dana kada stignem.Mi inače nemamo domači teren i Prečko mi nije omiljena dvorana jer rađe igram u Vjesniku na parketu.Osim toga je tamo i bolje svjetlo.
Prečko je domača dvorana Jastrebova, pa bumo vidli dali je to prednost...
Osim toga, mi smo tolko jaki da nam je svejedno gdje igramo  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; pon svi 19, 2014 12:38 pm; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon svi 19, 2014 12:30 pm Naslov
|
|
.....i ne samo Jastrebova, već i golubova.... al vele kad ti se golub posere na rame da je to sreća (valjda zato kaj nije na glavu) pa vam možda donese malo sreće i koju prasicu vama u korist  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ivek
Pridružen/a: 17. 04. 2008. (14:32:42) Postovi: 197 Lokacija: Jastrebarsko
|
Postano: pon svi 19, 2014 12:58 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | .....i ne samo Jastrebova, već i golubova.... al vele kad ti se golub posere na rame da je to sreća (valjda zato kaj nije na glavu) pa vam možda donese malo sreće i koju prasicu vama u korist  |
Opće poznata stvar je da jastrebovi rastjeravaju golubove, zato mi i jesmo tamo domaćini (radimo u fušu) . Inače imamo mi puno bolju dvoranu samo kaj nam nitko neće doći u goste  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Leteći Medvjedić
Pridružen/a: 03. 10. 2012. (15:55:20) Postovi: 290 Lokacija: Od stola
|
Postano: pon svi 19, 2014 10:34 pm Naslov
|
|
Već vidim da bu sutra jer i Plankeri igraju tekmicu protiv Pešćenice u Prečkom  _________________ Guga na turnirima pušta medonjama mečeve  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ivan512
Pridružen/a: 09. 11. 2013. (21:05:21) Postovi: 75 Lokacija: Dubrava
|
Postano: uto svi 20, 2014 3:19 pm Naslov
|
|
ja samo jedva čekam Gugin izvještaj nakon tekme neka bolji pobjede, a od Plankera se očekuje pobjeda unatoč izostanku Darka |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: uto svi 20, 2014 3:55 pm Naslov
|
|
Je, mislio sam napisati jedan epski izvještaj pošto je to zadnja i najvažnija tekma u ovoj polusezoni (kao što sam već napisao tekma protiv Bojanergesa gotovo sigurno neće odlučivati baš o ničemu)
Vjerojatno će veličina epohalnosti ipak ovisiti o tome dali ćemo pobjediti ili ne
Ali morate biti svjesni da nama kao i velikoj večini igrača u Sokazu pobjeda uopće nije bitna nego samo igra (priznajte da ste povjerovali ) _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stane
Pridružen/a: 06. 03. 2013. (14:03:33) Postovi: 1134 Lokacija: za stolom u dvorani
|
Postano: uto svi 20, 2014 9:14 pm Naslov
|
|
| Guga očekujem te u finalu u domu sportova subota 16 da si tamo ako stigneš i četvrtak petak javi mi |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri svi 21, 2014 6:07 am Naslov
|
|
Sljedi epski izvještaj :
Jastreb - Igepa 6-4 _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: sri svi 21, 2014 7:46 am Naslov
|
|
A ništa....
Kaj je, tu je.
Pojačati treninge.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ivek
Pridružen/a: 17. 04. 2008. (14:32:42) Postovi: 197 Lokacija: Jastrebarsko
|
Postano: sri svi 21, 2014 8:39 am Naslov
|
|
| Guga (napisa): | Sljedi epski izvještaj :
Jastreb - Igepa 6-4 |
Evo dobili smo ovu tešku presudnu tekmu, na kraju mislim potpuno zasluženo. Čestitam mojim suigračima na pobjedi i uloženom trudu
U ovoj tekmi daleko teže mi je pala "pasivna" uloga navijača i proživljavanje svake partije nego kad sam direktni učesnik...
Ekipi Igepe želim sreću u jesenskom nastavku i nadam se da ćemo se ubrzo opet sresti u nekoj brojčano manjoj ljigi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sri svi 21, 2014 10:51 am Naslov
|
|
| Guga (napisa): | Sljedi epski izvještaj :
Jastreb - Igepa 6-4 |
S obzirom kolko treniraš - te, imate super rezultat.
Na jesen bu bolje  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri svi 21, 2014 1:58 pm Naslov
|
|
Guga, jel ti još uvijek pišeš izvještaj?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sri svi 21, 2014 2:23 pm Naslov
|
|
| dtrnski (napisa): | Guga, jel ti još uvijek pišeš izvještaj?  |
Guga jel ti još uvjek igraš za Igepu ili tražiš neku ozbiljniju ekipu u nižem razredu,..., neku ozbiljnu kao Operator II????  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri svi 21, 2014 2:39 pm Naslov
|
|
Fakat, imaš pravo Ikota.
Ovi iz Igepe nisu ekipa za Gugu. Ne treniraju i svako malo rade odgode tekmi. Sreća da ih je zdravlje poslužilo. Da su još bili i bolesni to bi dotuklo jadnog Gugu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri svi 21, 2014 8:05 pm Naslov
|
|
Ma sve je ok,
Jaka i Raka su super dečki i odlični igrači.
To je istina da rijetko igraju i vjerujte mi na riječ kada kažem da su njih dvojica igrali pingič u zadnja 4 mjeseca 10 (deset) puta, jer je bilo toliko kola lige do sada
Jebi ga, imaju takve poslove da puno rade, i još dosta drugih obaveza tako da se pingič sveo samo na igranje lige i stvarno više od ovoga nije moglo s obzirom koliko smo (ne)trenirali.
Tekma je privukla puno poznatih i eminentnih Sokaz imena :
Striček Tonček (Milas), Vjeverica, Psycho je više gledal naš meč nego pratil svoju tekmu i tako dalje...
Dečki iz Jastreba su super, zasluženo su dobili i želim im puno sreće u 10.ljigi.
Kon-A-čnom sam ovaj poraz dobro zapamti ,
ali on mi je izuzetno simpatičan i pozitivan lik, a već bu bilo prilike da mu vratim dug
Moram jedino reći da me je Slugečić neugodno iznenadio potpuno nepotrebnom i neočekivanom nervozom pa mi je to malo umanjilo užitak ove odlične tekme.
Sada je totalno nebitno, ali u ovoj tekmi se poklopilo čudo nesretnih stvari koje su išle direktno nama na štetu.
Šta reći recimo na to da je Jakić u svom drugom singlu protiv Kunovića pao i slomio reket na dva dijela nego - nevjerojatno??? Tako da je svoj treći singl koji je ustvari bio njegov najvažniji singl u ovoj cijeloj polusezoni (u kojem bi i po meni, a i mnogim drugima bio veliki favorit da je sve bilo normalno) i odlučivao je završni poredak za 3. mjesto cijele lige igrao s (Rakićevim) reketom koji je držao u ruci prvi put u životu i nije niti sličan njegovom, polomljenom reketu (čak je i poveo 1-0 u setovima).
Ja mislim da je to jednostavno nevjerojatan peh, i da bi rezultat bio "malo" drukčiji da se to nije dogodilo.Parovi su kao što se vidi bili "na jednu lopticu", ali nam i pobjeda u parovima više nije mogla pomoći jer bi imali manji broj setova, tako da nismo imali neki poseban elan.Ono što smo se zezali tu na forumu za dvoranu u Prečkom kako recimo meni odgovara i slično nema veze sa stvarnošću, tamo se može igrati po danu, ali navečer je osvjetljenje na nivou recimo nekog zamračenog disko kluba (meni s dioptrijom koma), pa sam se osjećao doslovno kao "ćorava koka", ali naravno kako nama tako i njima, jedino kaj oni tamo igraju puno češće od nas.
Kao što se vidi iz svega ovoga, rezultat je vrlo lako mogao biti potpuno obrnut,
ali ponavljam potpuno zaslužena pobjeda Jastrebova.
Ja sam odigrao tragično protiv Kon-A-čnog, a Kunović za kojeg sam već napisao da je odličan, školovani igrač je bio prevaga jer je donio 3,5 poena.
Sada kada pogledam, na kraju lige, vidi se da su na vrhu 3 ekipe (od kojih smo izgubili)
od kojih svaka ima super pojedinca koji je snagom daleko iznad 13. ljige (Pankeri-Kormana, Rubin-Pavleka, Jastreb-Kunovića) koji je nosio 3,5 poena i radio prevagu.
Niti jednog od njih trojice nitko iz naše ekipe nije uspio dobiti i zato je poredak realan i te 3 ekipe su na vrhu.A kaj bu bilo druge polusezone - bumo vidli  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; sri svi 21, 2014 8:43 pm; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri svi 21, 2014 8:13 pm Naslov
|
|
Sjećam se da sam kao pingi gušter pitao koliko se reketa nosi na tekmu...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri svi 21, 2014 8:18 pm Naslov
|
|
| dtrnski (napisa): | Sjećam se da sam kao pingi gušter pitao koliko se reketa nosi na tekmu...  |
Da interesantno, valjda Jakić nije taj dan bil u gušter-školi jer je bil bolestan  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|