| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
55
|
Postano: uto tra 29, 2014 3:46 pm Naslov
: |
|
|
Ajoooj... ...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
agent_zero
Pridružen/a: 28. 11. 2010. (13:06:04) Postovi: 236 Lokacija: Bliski sjever
|
Postano: uto tra 29, 2014 4:14 pm Naslov
|
|
što?  _________________ Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: pet svi 09, 2014 7:40 am Naslov
|
|
Da čovijek ne povjeruje.
Tek su prošla 4 dana tekućeg tjedna a cielo 9. kolo je već odigrano i evidentirano.
Prekresano !!!
Kratki rezime:
Sam vrh i dno su odlučeni. Sama sredina također.
Ostaje pravi rat za 2. i 3. mjesto za koje konkuriraju 3 ekipe, te bitka za opstanak između Kalafata i Dragovoljca.
Uživajte ljudi u nadmetanju, pa tko bolji, bolji. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: pet svi 16, 2014 9:00 am Naslov
|
|
Sram vas i stid bilo !!!!
Od 09.05.2014. ni jedan post u temi naše lige.
Sve sami profići i legionari koji odigraju jer moraju i to je dovoljno.
Pa i nije baš tako.
Jučer se odvijala prava drama na nekoliko kolosjeka u utakmici između INTERCAPITALA i OPERATORA II.
Sve je počelo podmetanjem u promjenama standardnog redoslijeda početnih postava i od strane domaćina i nas gostujuće ekipe.
Ispostavilo se da su te promjene više zbunile ekupu OPERATORA.
Iznenađenja nije nedostajalo, jer su obje zvijezde u uzlazu ekipe OPERATOR izgubile svoje prve partije.
Čast prvog kruga spasio sam ja u ljepotici dana u partiji protiv "KAPETANA MIKIJA".
Osim što je bila ljepotica po prikazanoj igri taj epitet zavrijedila je i ljepotom nas dvojice. Miki i ja smo pravi manekeni za ostatak naših dviju ekipa.
Miki je po prikazanoj igri zavrijedio i više od fiksa petog seta, ali što ćeš kad se pamti samo pobjeda.
Moram ga pohvaliti jer čak nije nasjeo ni na moje provokacije u samoj završnici partije, pa me natjerao da ipak moram partiju priovesti kraju dobrim pinganjem, a ne jezikom. MIKI SVAKA ČAST.
Uhvatili su nas na prepad i još se mi onakvi naivni kakvi jesmo nismo ni snašli a već su vodili 4:1
Malo smo se digli iz KNOCK DOWN-a pobjedom TERMINATORA VUJE, da bi nas sveti PETAR opet prizemljio u partiji koju je rutinerski odradio protiv mene.
No nakon što smo se oporavili od početnih 5 udaraca moji gladijatori su zbili redove i u kontranapadu došli do gotovo poravnatog rezultata u pojedinačnim partijama.
Na kraju smo ipak uspjeli realizirati premoć u kvaliteti igre parova i u brzopoteznom tečaju objasnili KAPITALISTIMA kak se to radi.
Na kraju kad smo već mislili da je kraj, rat je tek počeo i to ne za stonoteniskim stolom, ne za zelenim stolom, već u obližnjoj pečenjari gdej smo se bukvalno mačevali se ćevapima, ražnjičima, i kobasama i kojekavim ostalim delicijama još dobra dva sata tako da se "utakmica" prtoegla i na petak. Sreće da smo imali dovoljno tekućih sredstava za gašenje vatre od luka i ljutih kobasica u vidu pive i gemišta.
Na kraju sam skužio zakaj je "SVETI PETAR" jaći od svih nas.
Sportski život je ipak sportski život. Naime vjerovali ili ne "SVETI PETAR" je cijelo vrijeme pio ćaj. No da prevaga u alkoholu nebi prešla na našu stranu pobrinuo se "KAPETAN MIKI" koji je rušio pive ko na kuglani.
Koliko je ukupni meč bio izjednačen govori i podatak da smo mi dobili dva seta više a oni su dobili jedan poen više.
DEČKIMA IZ INTERCAPITALA SKIDAMO KAPU JER SU TAKVI MEČEVI, MEČEVI ZA PAMĆENJE.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet svi 16, 2014 4:08 pm Naslov
|
|
A evo i utisaka nepristranog promatrača s navedene tekme
Tekma je odlučivala samo o tome tko će biti 2. a tko 3. jer je 1. mjesto odavno otplovilo...
S obzirom da je napetost u zraku bila takva da se "mogla rezati nožom"
sreća je da se nije igralo za 1. mjesto jer bi vjerojatno bilo i ranjenih
"Premazanko-Vjeverko" je u potpunosti opravdao nadimak i svaki igrač koji njemu stane za stol mora biti svjestan ako želi pobjediti tog velikog igrača (visok je barem 195 centimetara i na duljini nogu mu zavidi i Marija Sharapova ) mora ga pobjediti na barem 3 polja :
1.igračkom (to je tek prvi, početni korak...pobjeda je još jako daleko)
2.polju podmazanosti (tu nemate šanse, ali ajde, to nije odlučujuće polje)
3.psihološkom (najvažnije, polje završnog ispita psiho-spremnosti.Vjeverica ko Vjeverica, traži rupicu u stablu (vašoj psihi) za skladištenje lješnjaka (malih, sitnih informacija koje vam nagrizaju koncentraciju).Ako Vjeverica nađe tu malu rupicu, prvo će je malo po malo zubićima proširivati dok ne nastane rupa, a na kraju i prava, ogromna rupetina
Upravo to se dogodilo i "smirenom" kapetanu Mikiju, za kojeg je inače poznato da ga je skoro nemoguče izbaciti iz takta pa je nakon njihovog singl meča 15-tak minuta hodao gore-dolje po dvorani kao lav u kavezu, dok se nije uspio smiriti).
Moram pohvaliti Huzjana koji je igrao izvrsno, strašno neugodno s tom svojom antispin gumom i bio na milimetar od pobjede nad Nevidalom, a i u drugom singl meču je jednostavno "morao" voditi 2-1 protiv profešura Paradžika.
Nakon što mu je taj 3. set iscurio kroz prste kao pustinjski pjesak, jednostavno se ispuhao poput balona (fakat mi se na kraju meča činilo kao da se malo smanjio ).
Ali zato za Paradžika
čovjek je "ladno metnul tricu" protiv jako za..banih (i premazanih ) igrača
kao da to nije ništa posebno.Niti u 10. ljigi mu eto nitko nije uspio stati na rep i biti će zanimljivo pratiti do koje visine će ići njegov napredak
Za ukupan rezultat su ustvari bili odlučujući mečevi :
Vujasić-Paradžik (malo je Vujo ipak podbacio)
Vujasić-Nevidal (to je glatko dobio, ali već je bilo 2-5,a 5-5 je bilo isto kao poraz)
Svi mečevi kapetana Mikija, jer jedan sigl bod bi "slomio" utakmicu.
Nije se dogodilo, iako je bio blizu za p..inu dlaku
Ali za sve viši nivo i tempo pingiča (koji ga očekuje već iduće polusezone u 8. ljigi ipak će morati malo i istesati figuru, pogotovo jer i noga već javlja (ozljeda) da je opterećenje preveliko.
Zaključak - meč za 5 svakako je vrijedilo pogledati,
imalo se šta za vidjeti, a bome i naučiti
Ps. pivu nisam dobil, ali mi ju je Vjeverica obečal danas na večer, nakon treninga  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: pet svi 16, 2014 4:17 pm Naslov
|
|
Upomoć !!!
Guga me vrijeđa..
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet svi 16, 2014 4:19 pm Naslov
|
|
| vjeverko (napisa): | Upomoć !!!
Guga me vrijeđa.. :
ceka:  |
E zbog ovog buš platil 2 pive, ustvari soka jer ne pijem alkohol  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet svi 16, 2014 6:21 pm Naslov
|
|
Guga kaj te frend vjeverko nije pozval poslje tekme na cugu  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pet svi 16, 2014 8:14 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Guga kaj te frend vjeverko nije pozval poslje tekme na cugu  |
Jučer ja nisam mogao ostati do kraja tekme, ali je zato danas platil dve runde
A prije toga me je natambural 5-1  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; pet svi 16, 2014 9:49 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: pet svi 16, 2014 8:16 pm Naslov
|
|
Vujasic fenomenalno igra
protiv njega jos nisam imao prilike igrati s obzirom da sam ukrstio rekete sa gosp.Huzjanom i Koritarom,ali decko igra za cistu desetku  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
agent_zero
Pridružen/a: 28. 11. 2010. (13:06:04) Postovi: 236 Lokacija: Bliski sjever
|
Postano: pet svi 16, 2014 10:12 pm Naslov
|
|
ali u tekmi se pokazalo da je matematika u pravu. 55 > 10  _________________ Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: sub svi 17, 2014 7:16 am Naslov
|
|
55=mlinćek!  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: pon svi 19, 2014 11:12 pm Naslov
|
|
Bravo IC  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: uto svi 20, 2014 9:25 am Naslov
|
|
Eto i ovo prvenstvo je došlo skoro do kraja.
Još ostaje samo jedna nepoznanica, a to je tko će kao peto plasirana ekipa ući u vlak za osmu ligu.
To će u međusobnom srazu odlučiti STK UTRINE-TUMI II i TRA-MONT.
Čestitke URC-RITMO ne osvojenom prvom mjestu koje su potpuno zasluženo osvojili svojom neprikosnovenom nadmočnošću.
Ekipe INTERCAPITAL i OPERATOR II. do samog kraja su vodile trku za drugo mjesto, a u toj borbi treba posebno pohvaliti "KAPETANA MIKIJA" (Kelemen),
koji je u biti odlučio to drugo mjesto svojim nastupom u posljednjem kolu pobjedivši dvije partije i time donio ukupnu pobjedu svojoj ekipi.
(nerješeno im nebi bilo dovoljno za drugo mjesto)
Po mom skromnom i subjektivnom mišljenju čini mi se da js na kraju svaka ekipa zauzela mjesto koje joj objektivno i pripada.
Ako sam nekog u svojoj analizi uvrijedio, to mi nije bila namjera.
(Opaska administraciji)
Želim vam još puno dobrih poena i dobijenih partija (ne protiv Operatora II),
i čitamo se ponovno na jesen.
Veseli i zdravi bili. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri svi 21, 2014 10:55 am Naslov
|
|
Čestitke RITMU od Padobranaca na osvojenom i 1. mjestu, a pogotovo Lauri na odigranim svim utakmicama i pobjedama naravno  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet svi 22, 2014 7:37 am Naslov
|
|
samo da zahvalim svima na dobrim tekmama i ugodnom druženju... kak i nebi bilo kad se u ligi okupilo 5 novozagrebačkih ekipa (HRT, utrine, dragovoljac, tehnoring, kalafat)
svima sve najbolje u novim ligama najesen |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet svi 22, 2014 9:37 am Naslov
|
|
Ko je taj lik i zaš je admin?
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: čet svi 22, 2014 10:02 am Naslov
|
|
| rope (napisa): | samo da zahvalim svima na dobrim tekmama i ugodnom druženju... kak i nebi bilo kad se u ligi okupilo 5 novozagrebačkih ekipa (HRT, utrine, dragovoljac, tehnoring, kalafat)
svima sve najbolje u novim ligama najesen |
Balkanski rasist.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: čet svi 22, 2014 11:54 am Naslov
|
|
Stvarno smo vrlo zadovoljni konačnim rezultatom - peharćek za 2. mjesto-ekipno, Petar pojedinačno i 3. par lige(da i Danijel ubere kolajnu).
Prvaci su bili nedodirljivi tako da zasluženo nose
Osobno se nemrem baš pohvaliti s ovosezonskim postignućem , no ipak sam zapažene rezultate ostvario u post tekma obračunu
Kad bi se za to dijelile kolajne mislim da bi me bar jedna dopala.
Zahvaljujem svima na dobroj borbi i vidimo se na jesen u novom ruhu.  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|