|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: čet svi 22, 2014 12:05 pm Naslov
: |
|
|
| kelemen (napisa): |
3. par lige(da i Danijel ubere kolajnu).
 |
Koliko mi se čini tri medalje se dijele samo u pojedinačnoj kategoriji a u parovima samo za 1. mjesto.
Volio bih da griješim. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: čet svi 22, 2014 12:12 pm Naslov
|
|
Ne griješiš _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet svi 23, 2014 7:17 am Naslov
|
|
| wolf (napisa): | ROPE pa jesi'l to ti  |
ako sve bude po planu se vidimo na velesajmu slijedeći vikend |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet svi 30, 2014 1:38 pm Naslov
|
|
Lijep pozdrav svim sudionicima 10. lige.
Sezona je konačno završila, iza nas je 11 odigranih kola najbolje lige u kojoj sam igrao da sada. Doista nije bilo lako doći do bodova.
Završnim plasmanom na 2. mjesto poretka u ligi, mi iz Intercapitala smo i više nego zadovoljni, premašili smo svoja očekivanja.
Prije početka sezone ambicije su nam bile: bit ćemo presretni uspijemo li se zgurat među prvih 5 ekipa u ligi, pa se penjemo u 8. ligu. Ja nisam odigrao niti jedan zimski vikend-turnir, uopće nisam znao što očekivati od sebe u 10. ligi, a oko nas dosta vrlo respektabilnih igrača i ekipa... i igračica!
Kako nam je krenulo u prvih par kola bolje od očekivanja, tako sam ja još konstatirao da bih bio presretan dovući se i do peharčeka nekakvog , kolo po kolo na kraju smo to i uspjeli, samo što nismo očekivali da ćemo se dogegati do 2. mjesta nego do 3.; ipak sam očekivao da će Operator II biti na koncu bolje plasiran od nas, riješit ćemo to slijedeće sezone, opet ćemo biti skupa!
Društveno zabavni aspekt bio je fantastičan, TRA-MONT živi vječno! Jimmy, puno ti hvala na velikim pohvalama u postu nakon našeg odigranog meča, sve što si ti napisao za nas zapravo je kao da si opisivao svoju ekipu, trebalo bi takvih više u svim sojevima društva!
Druženja sa sjajnim dečkima iz Operatora II, ali i Dragovoljca, Kalafata, itd. bila su predivna, dao Bog da se opet ponove...
Želim vam svima sreću u slijedećoj sezoni i da vam bude super kao što je bilo i nama ove sezone, lijep pozdrav!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: pet svi 30, 2014 1:55 pm Naslov
|
|
| 55, ŽIV BIO !!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pet svi 30, 2014 3:16 pm Naslov
|
|
Bome fiftififti svaka čast svima vama na sezoni
Ali moram zamijetit nešto . Od tebe i Mikice sam očekival , s obzirom na treniranje , pomak nabolje , veći ili manji , ali Daniel iako je u startu bio puno bolji od vas , kak velite , ne trenira a svejedno je očito dobro popravio igru . Odličan skor
Malo me je Miki razočaral sa skorom , jer vidio sam na vodovodu da može i bolje
Vjerojatno se i u ligi lagano ukaka ( ko i protiv mene na Vod.) kad treba samo završit partiju jelda??  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|