NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Izborna skupština - tajna?
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Stip

PostPostano: pon lip 09, 2014 6:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma nećemo valjda biti na "Vi". Em se odmah osjećam staro, em ako ljudi misle da sam pravi fini gospon, ne smijem psovati.
Slažem se da je za 'izbor' bilo kojeg novog voditelja mail (velika) prednost, ali sam protiv toga da se voditeljima uvjetuje da imaju mail (makar sam osobno stvarno non-stop na mailu).
Postojeće voditelje, koji godinama troše privatno vrijeme i telefone ne smijemo otjerati 'u mirovinu' ako nemaju mail. Stvarno ne bi bio red.
Uostalom, baš se nešto dobrovoljci za voditelje i ne guraju u redu, sve i da hoćemo zamijeniti sve one bez maila, ne znam da li bismo mogli.

Slanje drugoj osobi koja ima mail - ne vidim da bi to puno pomoglo. Voditelj na kraju treba skupiti zapisnike i verificirati rezultate, znači da bi ta osoba sa mailom nekako trebala voditelju dostaviti zapisnike. Ako smo već kod gubljenja stvari, najbolji način da se to desi je uplesti treću osobu.
A ako je samo do objave na internetu, neka oni koji ionako misle da je pošta staromodna sami unesu rezultat, pa voditelj neće kasniti s unosom.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
zmilko

PostPostano: sri srp 09, 2014 6:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

postoji li sličnost ?
Sadašnji uvjet o višegodišnjem članstvu da bi netko uopće bio kandidiran (ionako nitko izuzev 80 Skupštinara odabranih od Uprave nema pravo glasa, bez obzira koliko dugo je član) potpuno je nepravedan jer su mnogima, Upravi nepodobnim članovima, među kojima su i neki respektabilni bivši igrači i djelatnici kluba, zahtjevi odbijeni bez objašnjenja. Između ostaloga, ova Uprava kluba godinama vodi anti-kampanju za učlanjivanje navijača u Dinamo poručujući im da će "oni biti u Dinamu dok god to oni budu htjeli", što je doslovno nekoliko puta izjavio sam Zdravko Mamić, te da članovi nemaju pravo glasa i odlučivanja niti o jednoj stavki koja se tiče Dinama.
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Stranica 11 / 11.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.