NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Xiom Sigma 2 Europe

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gospon

PostPostano: pet srp 18, 2014 1:21 pm    Naslov : Xiom Sigma 2 Europe Citirajte i odgovorite

Ako netko ima možda ovu gumu htio bi ju probati/kupiti. Po nekim stranicama sam tražio recenzije i svašta je napisano, tako da ne mogu dobiti nikako točne podatke. Je li spužva hard ili medium-hard ako netko zna i s kojom gumu bi ju usporedili. Hvala uvaženi kolege pingpongaši Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Iceman

PostPostano: pet srp 18, 2014 4:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a ko si ti gospon?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Gospon

PostPostano: pet srp 18, 2014 4:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Lijović Anton, ekipa Hucuk. mi smo nova ekipa. tek godinu dana igramo SOKAZ. Imate li Vi možda iskustva sa ovom gumum Davorine? Ja bih ju probao možda nije za mene. neki kažu da je za TOP igrače što ja definitivno nisam, probao sam Calibru LT i malo sam se opekao jer mi je bila prebrza i pretvrda. Ali za nju sam znao što me čeka pa eto sam sam si kriv pa sam mislio malo više informacija dobiti prije nego se odlučim na kupovinu navedene gume.
Very Happy
[Vrh]
Iceman

PostPostano: sub srp 19, 2014 10:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

bok, dobrodosao na forum i u nasu sokaz familiju...Thumbs up

cekaj da ti se Geek javi, on je tata mata za te kineske varijante, il mu posalji PM...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Gospon

PostPostano: sub srp 19, 2014 3:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala na dobrodošlici. A gospodina Vunderla sam već upoznao on me opskrbio sa ovim XIOM gumama sto sad imam. ali sigmu 2 euro nema, a vidim da ljudi hvale gumu po forumima.
problem je što ne znam koja je tvrdoća gume da dobijem usporedbu sa nekom od guma koje sam probao, jer ne želim tvrdu gumu jer mi to ne paše nisam baš dobro tehnički potkovan za sad Very Happy fali još treninga.
[Vrh]
wolf

PostPostano: ned srp 20, 2014 2:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma hebeš treninge Pfff primi se ti što češčeg mijenjanja guma , to je pravi put Rolling Eyes Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: ned srp 20, 2014 4:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

haha trolcino, pusti covjeka na miru :-)
[Vrh]
Gospon

PostPostano: pon srp 21, 2014 1:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Ma hebeš treninge Pfff primi se ti što češčeg mijenjanja guma , to je pravi put Rolling Eyes Zubo

pa to sam i namjeravao, hiljadarku potrošim na opremu i odmah klasa više.
tko je još vidio trenirati, to samo zaposleni ljudi rade Wink
[Vrh]
geek

PostPostano: uto srp 22, 2014 11:02 am    Naslov : XIOM Sigma II Citirajte i odgovorite

XIOM Sigma II (tvrdoća H45) je tvornički tunirana verzija Sigma I (H47,5). Cijela serija ima osnovnu ideju Soft & Speed (mekano i brzo). Iz iste serije, ali ipak malo sporija je i XIOM Vega Japan (H45) i koju bi ti preporučio u debljini 1.8 ili 2.0, zavisno od brzine drva.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gospon

PostPostano: uto srp 22, 2014 2:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala Mladen, mislm da nista od sigme 2 euro za sad. Imam rosewood V, tako da bi S2E bila prebrza/tvrda za mene. Mislim da cu omegu 4 euro 2.0 staviti na FH i rakzu 7 soft 2.0 na BH.
[Vrh]
geek

PostPostano: uto srp 22, 2014 3:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Rakza7 Soft = Omega IV Elite, ista guma
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.