Egzibicija u Metropolis clubu 31.08.2014 u 18h

najave i komentari s turnira i drugih oblikâ druženja

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
Stane
Kontakt:

#21 Post Postao/la Stane »

Ok hvala na potpori budemo se potrudili.Ja smatram da je ideja odlična samo se treba više potrudit.
Guga
Kontakt:

#22 Post Postao/la Guga »

srale7 je napisao/la:Nemoj me krivo shvatit Stane, ali kad mi netko polupismen napise dvije nepovezane rečenice i tako najavi event, osobno nebi došao pa makar tamo bili Wang Hao & Zhang Jike i pijani plesali oko štange te dijelili svoje rekete ;)
Ovakve riječi ipak nisu potrebne i moram malo stati u Stanetovu obranu.
Nije problem pismenosti, nego Stane šalje poruke s mobitela, često i iz nekih mračnih podruma dok leži pod bojlerima i tipka po njemu s onim debeljuškastim prstićima
(nešto slično originalnim Banjalučkim čevapima :B: )
pa to tako ispadne dosta čudno.
Istina je da promocija nije bila na potrebnoj visini, ali to mu je bilo prvi puta
(prva organizacija) i sigurno će izvući pouke i zaključke.
Prvi puta je - prvi puta :cheer:,
uvijek je nekako teško za probiti se
(do ciljane publike naravno)
dosta je hrapavo i grebe
(nije dobro podmazao priču, odnosno objasnio)
pa čak i boli dok ne uspiješ
(eto dobio je i Stane po glavi) :zubo:
Drago mi je da je i Banfička uskočio i predložio pomoć, jer on u tome sigurno ima bogatog iskustva i idući puta će biti puno bolje
(u svakom slučaju neće biti prvi puta :lol: )
The Only Way Is Up...rutinski
Stane
Kontakt:

#23 Post Postao/la Stane »

Hvala guga na pozitivnoj vibri jer smatram da je to ok ideja i niko kolko ja znam nije ubacio stol za pingač u noćni klub.Cilj je da što više ljudi igra pingač jer je to.fenomenalan sport .
Moram naglasiti da mi božo snimatelj dosta pomaže on je stavio video na facbook od baterflay croatia. https://m.facebook.com/profile.php?id=8 ... 30313&_rdr
cvijo
Kontakt:

#24 Post Postao/la cvijo »

Stane je napisao/la:Ok hvala na potpori budemo se potrudili.Ja smatram da je ideja odlična samo se treba više potrudit.
Slažem se da je ideja odlična!
Samo koja ekstra sitnica koje će privući ljude, vremena, nešto malo pomoći od ljudi koji su iskusniji u domeni promocije i marketinga... i bit će to jedna odlična i, siguran sam, trajna priča :top:
Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
srale7

#25 Post Postao/la srale7 »

srale7 je napisao/la:Prvo i osnovno, pozdravljam incijativu organizatora da se napravi ovako nesto, ali svima je jasno da je event propao, naravno iz vise razloga.

Prva rečenica u mom prvom postu, boldano :D
Guga je napisao/la: Ovakve riječi ipak nisu potrebne i moram malo stati u Stanetovu obranu.
Nije problem pismenosti, nego Stane šalje poruke s mobitela, često i iz nekih mračnih podruma dok leži pod bojlerima i tipka po njemu s onim debeljuškastim prstićima
(nešto slično originalnim Banjalučkim čevapima :B: )
pa to tako ispadne dosta čudno.

Gugica, lijepo je sto braniš Staneta, ali ovdje se radi o klasičnoj nepismenosti, a to sto šalje poruke sa mobitela, iz podruma, ispod bojilera i ima debele prste, sori, ali to nije opravdanje za nepismenost.

Ljudi, živimo u 21. stoljeću, točnije 2014. godini, osnovna i srednja škola obavezna, (skoro pa besplatna) google svima nadohvat ruke, jednostavno nemate opravdanje da budete nepismeni i svakim svojim postom se sramotite :cerek:

Da stanemo na loptu, povlačim se iz danje rasprave, jbga, jednostavno sam takav i nepismenost me užasno živcira. A na ovom forumu je ima koliko hoćeš, svako malo se pojavljuju postovi (od par istih članova) koje bi zbog tolike količine nepismenosti moderatori trebali odmah izbrisat, ako se imalo drzi do ovog foruma.

Da se vratimo na temu, opet pohvaljujem inicijativu, samo malo vise i bolja organizacija i takav jedan event bi s vremenom mogao postat uobičajeno okupljanje sokazovaca, gdje bi se ekipa došla družit, igrat, popit koju, isprobavat opremu i radit sve ostalo sto nas veseli u sokazu :top:
ozvacic

#26 Post Postao/la ozvacic »

Prvi se mačići bacaju u vodu i svaki početak je težak...bla bla bla...Čovjeka treba podržat bem mu miša a ne držat mu lekcije o pravopisu i organizaciji.Živio Stane i njegov angažman u vezi tog projekta!
Stane
Kontakt:

#27 Post Postao/la Stane »

Stvarno mi niš više nije jasno.
Nisam imao 5 iz pravopisa ali to je najmanji problem pa zato igram pingić.
Ovdje se radi promociji pingića e ne hrv.pravopisa.
Možda nekima smeta kaj se trudim.
Guga
Kontakt:

#28 Post Postao/la Guga »

Stane ne uzrujavaj se.
Ti si u svakom slučaju pozitivna osoba :top:
The Only Way Is Up...rutinski
Kašo
Kontakt:

#29 Post Postao/la Kašo »

Stane, drugi puta objavi (share-aj) i na facebook stranici pingića. Tamo je preko 200 igrača i dosta njih ne koristi/čita Sokaz forum tako da se korsnička baza ne poklapa. Bitno je da što više ljudi sazna za ovako nešto. Ja sam slučajno saznao.
U svakom slučaju, akcija je pohvalna i ne treba odustati.
Lio

#30 Post Postao/la Lio »

Da previše je bilo tajnovitosti u cijeloj toj najavi :D :D

A da za sparing parnera dovedete nekog zgodnog komada i plus točena piva 0.5 12 kn..i da vidiš ljudi..npr

slika
zmilko

#31 Post Postao/la zmilko »

jel bu ova sa slike došla ?
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
Stane
Kontakt:

#32 Post Postao/la Stane »

Pozvali budemo što više ženski cilj nam je da što više cura igra.
Izra
Kontakt:

#33 Post Postao/la Izra »

pada mi na pamet dovuci neku dvojicu koji ce se zezati i raditi egzibicije. ali ne tana i dadu surbeka jer je nekom tko je neupucen svejedno da li oni rade egzibiciju ili decki iz 2. hrv lige. znaci nekog da je dovoljno dobar da dize zicere i izvodi kerefeke da napravi mali show.

koga i kako nemam pojma, samo nabacujem ideje. :zubo:

mozda i mini turnir na jedan dobiveni set, sa spikerom koji se glupira kao sto su to ameri izveli.
trnac

#34 Post Postao/la trnac »

Pervan za spikera :zubo:
ČUPKO

#35 Post Postao/la ČUPKO »

Može hrgu i mirkeca :gitara: :headbang:
wolf
Kontakt:

#36 Post Postao/la wolf »

To je show , samo takav :eek: :eek: :eek: :lol: :lol: :lol:
Topspin

#37 Post Postao/la Topspin »

Stane bi se trebao udružiti sa Tvrtkom, uspjeh nebi izostao. Tvrtko je mlad, ali zna kako stvari treba organizirati :top: .

Malo cateringa i pingača, pa bi se i ulaznice mogle naplačivati :D .
Stane
Kontakt:

#38 Post Postao/la Stane »

Tvrtko je već pridruženi član.Svaka čast na savjetima volio bi da ekipa mtm igra mirna i cure javite se
Stane
Kontakt:

#39 Post Postao/la Stane »

Stane
Kontakt:

#40 Post Postao/la Stane »

:) :) :) :)
Odgovorite