NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Registrirani igrači u SOKAZ-u
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ankete
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Pravo nastupa u SOKAZ-u trebali bi imati:
svi registrirani igrači
21%
 21%  [ 10 ]
samo registrirani stariji od 40 godina
6%
 6%  [ 3 ]
samo registrirani stariji od 40 i mlađi od 18
12%
 12%  [ 6 ]
samo neregistrirani igrači
48%
 48%  [ 23 ]
nešto peto (opišite što!)
10%
 10%  [ 5 ]
Ukupno glasova : 47

Autor/ica Poruka
alvar_mayor

PostPostano: sri ožu 14, 2007 9:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope napisa
Citat:

Primjer 1.
sezona proljeće 2006, liga 19b
ekipa kreativan razvoj C
na početku sezone prijavljeni:
1. Časl Martin Tino
2. Rakovac Lea (registrirana mlađa kadetkinja)
3. Rakovac Robert
4. Šilović Željko
5. Radeka Boris
(izvadak iz biltena 121)

liga se sastoji od 9 ekipa
nakon 8 kola situacija na tablici je slijedeća:
1. podsusedsko dolje II 8 8 0 0 62:18 24 boda
2. oš kreativan razvoj C 8 7 1 0 67:13 22 boda

9 kolo je odlučujuća utakmica o prvaku lige OŠ Kreativan Razvoj C - Podsusedsko dolje II
- podsusedskom je potrebno nerješeno da bi bili prvaci
.... za oš krativan razvoj C zadnje kolo odigra Almasa Fazlić (registrirana kadetkinja).....

STK Jegerstar
R.br Ime Prezime Br. iskaznice Datum rođenja Kategorija Dvojna
1. Almasa Fazlić 2999 02.08.1992. K

Mislim da ovdje nema govora o razvoju mladih igrača Confused čista zloporaba i pokušaj da se ekipi osigura mjesto koje možda ne bi ostvarila vlastitim snagama. Podržavam ideju o ograničavanju broja igrača u ekipi..
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dario

PostPostano: sri ožu 14, 2007 10:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Slažem se za uvođene dobne granice za registrirane igrace, ali ograničavanje broja igrača može štetiti nekim ekipama, npr nas je prošlu sezonu bilo prijavljeno petero u momčadi i dogodilo se da smo jednu tekmu igrali samo nas dvoje jer su ostali bili sprečeni iz raznih razloga, da se to ne bi dogodilo i ove sezone prijavio sam dodatnog igrača. Tako da sam protiv ograničavanja broja igrača u momčadi.
Iceman

PostPostano: sri ožu 14, 2007 11:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma kuzim ja da bi ogranicavanjem broja igraca na 4 ili 5 neke ekipe bile
zakinute, al mislim da je takav broj ekipa minimalan, a da bi se time ipak
puno vise dobilo nego izgubilo...

ak vas od 4 ili 5 bas samo 2 moze doc na tekmu i ak ju jos ktome nemrete
odgodit, onda fakat bed luck...al kao sto velim, takve situacije bi se
vjerojatno mogle nabrojat na prste u svim ligama, a broj tih situacijama u
kojima bi se to izbjeglo da se prijavio jos koji igrac vise bas u toj ekipi je
zanemariv....imho...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ib
Site Admin

PostPostano: sri ožu 14, 2007 11:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja sam isto nekako protiv ograničenja broja prijavljenih igrača ngh. Zato mi se ovo dolje više sviđa:

bigdedi (napisa):
alternativno tome... npr: bilo bi dobro da se donese zakon da u zadnja tri kola imaju pravo na nastup samo igraci u ekipi koji su vec tijekom prvenstva nastupili barem jednom

..ili barem 4 (5) puta u tih 9 kola, ili recimo odigrali barem 10 (12, 15) pojedinačnih partija u 9 kola.

Neka malo stroža modifikacija toga da se "plaćenik" pojavi u prvom kolu, i onda čeka zadnje. Rolling Eyes

Možda se čini kompliciranije, ali s razlogom. Ja bih drage volje napravio skriptu koja bi pokazivala ko je koliko odigrao do kojeg kola, i bila lako vidljiva na sajtu. Very Happy

Jesmo offtopic? Misli Cheer
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bigdedi

PostPostano: sri ožu 14, 2007 1:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dovoljno je vezano uz topic.. ali mozda bi bilo vrijedno pokrenuti anketu: treba li ograniciti broj igraca u ekipi
antispin

PostPostano: sri ožu 14, 2007 7:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Smatram da bi u Sokazu trebali igrati isključivo neregistrirani igrači,jer Sokaz je udruga amatera i rekreativaca.Predlažem da se za profesionalce osnuje jedna liga u kojoj bi oni međusobno igrali. Za očekivati je da če idučih godina priliv tih igrača biti sve veći.Također,ti če igrači igrati ne samo u prvom razredu nego i u svim ostalim razredima.Mislim,da če na taj način natjecanje u Sokazu izgubiti na draži natjecanja. Budimo objektivni,nitko ne želi da se neki propali profesionalac iživljava na rekreativcu koji igra pingić iz ljubavi a ne za novac. Smile
[Vrh]
Đuka

PostPostano: pon ožu 19, 2007 2:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Po uzoru na vas ,mi u SL.Brodu smo osnovali ''SLAST''-slavonska liga amatera stolnog tenisa.Liga broji 14 klubova.Pravo igranja imaju svi reg. i neregistrirani igrači stariji od 18 g.Pokušali smo riješiti problem naknadnog pojačavanja na kraju prvenstva tako što smo limitirali broj igrača u ekipi(max 7),s tim da ekipe koje imaju manje prijavljenih igrača na početku lige mogu se pojačati samo sa jednim igračem(dodatno se plaća )i to najkasnije 3 kola prija kraja lige(liga je podjeljena na skupine A i B-jednostruki bod sistem ).Ovo je tek početak,javljaju se već nove ekipe pa ćemo od jeseni imati više liga(1,2 itd).Ako bude zainteresiranih mlađih od 18 g. osnovat ćemo i ligu mladeži.
Mogu samo pohvaliti ovaj forum i SOKAZ zbog toga me malo zbunjuje(nefer pojačavanje) da to niste adekvatnije riješili.

Pozdrav Josip

Zadnja promjena: Đuka; čet ruj 11, 2008 10:37 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Đuka

PostPostano: pon ožu 19, 2007 2:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

antispin (napisa):
Smatram da bi u Sokazu trebali igrati isključivo neregistrirani igrači,jer Sokaz je udruga amatera i rekreativaca.Predlažem da se za profesionalce osnuje jedna liga u kojoj bi oni međusobno igrali. Za očekivati je da če idučih godina priliv tih igrača biti sve veći.Također,ti če igrači igrati ne samo u prvom razredu nego i u svim ostalim razredima.Mislim,da če na taj način natjecanje u Sokazu izgubiti na draži natjecanja. Budimo objektivni,nitko ne želi da se neki propali profesionalac iživljava na rekreativcu koji igra pingić iz ljubavi a ne za novac. Smile

Mislim da griješiš.Igram godinama st.tenis i uvijek mi ja gušt i strašan motiv igrati protiv kvalitetnijeg Klanja se igrača(kod nas dečki iz Obrtničke Škole-lane 2.l).Bez obzira na nepovoljni rezultat unaprijed po mene igranje sa boljim diže i moju igru jer igram opušteno,odigram neke poene koje ne bih da igram sa podjednakim i samim ti dižem kvalitet svoje igre.
Zato me čudi tvoje razmišljanje jer igranje,a tek treniranje strahovito diže nivo igranja i zato budi sretan ako imaš priliku igrati sa takvim igračima Thumbs up

Zadnja promjena: Đuka; čet ruj 11, 2008 10:35 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
zmilko

PostPostano: uto ruj 09, 2008 5:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bio bih presretan da u SOKAZ u igraju svi koji to žele.Jedini uvjet da su prijavljeni za momčad na početku sezone i da nema mogućnosti naknadne prijave,npr. za zadnja tri kola i slično.Mislim da bi mi bila čast igrati npr.protiv Primorca,Tošića i ostalih igrača iako su daleko,daleko bolji ali od svih nas koji igramo u SOKAZu.Doduše ja ne razmišljam o tome da moram biti prvi u prvom razredu i pobijediti sve protivnike sa 10:0 rezultatom,iako ću sa klapom s kojom igram dati sve od sebe da pobijedim svakog protivnika.Mislim da motiv takmičenja i fer sportske borbe krasi sve ekipe u SOKAZu samo ih svatko iskazuje na način kako je odgojen ili kako shvaća sport.Osobno shvaćam sport kao takmičenje a ne kao borbu ili rat.
Hvala na pažnji i od mene i previše riječi za tako nebitnu temu.
[Vrh]
Izra

PostPostano: uto ruj 09, 2008 7:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

iceman, potpis! Thumbs up stariji od 40, mladji od 15 ili 16 - idealno.

a sto se tice meceva protiv primorca i tosica, slazem se da je cast i gust odigrati s takvim igracima... ali ako im se dopusti igrati u udruzi amatera i rekreativaca mislim da cemo za par godina imati sve vise i vise takvih igraca i javit ce se podjela - vise lige oni, nize lige mi. po meni se tu gubi poanta sokaza i osobno mi je draze ovako kako je sada. a budimo realni, velika vecina nas i ovako ima sansu da nas na raznim turnirima ili zimskom kupu netko posteno razguzi.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bigdedi

PostPostano: uto ruj 09, 2008 10:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Laughing HVALA ZVONKO!!!!!... premda neznam zasto ozivljavas temu mrtvu skoro dvije godine.... ALI DA NIJE TEBE NE BIH PRIMJETIO POST KOJI JE JEDNAKO TOLIKO I STAR

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ovo sto je antispin napiso 7. sijecnja 2007. cu lijepo isprintat i svecano mu urucit pri slijedecem ulasku u dvoranu Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
antispin

PostPostano: uto ruj 09, 2008 10:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bigdedi (napisa):
Laughing HVALA ZVONKO!!!!!... premda neznam zasto ozivljavas temu mrtvu skoro dvije godine.... ALI DA NIJE TEBE NE BIH PRIMJETIO POST KOJI JE JEDNAKO TOLIKO I STAR

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ovo sto je antispin napiso 7. sijecnja 2007. cu lijepo isprintat i svecano mu urucit pri slijedecem ulasku u dvoranu Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ovom prilikom htio bih pozdraviti svoga prijatelja bigdedija.Moram priznati da sam zaista napisao navedeni post ali u nekim posebnim ,sad se više i ne sječam kojim okolnostima. Sada se u potpunosti slažem sa svojim suigračem Zmilkom koji je napisao kako bi uživao u igri sa vrhunskim igračima. Protiv takvih vrhunskih igrača več na prolječe mnogi igrači imat če priliku igrati a neki če imati sreću da igraju s njima u ekipi. Juhuu
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: sri ruj 10, 2008 7:31 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

jasno... kad treba takav za tebe igrat, onda se smije, kad treba protiv tebe igrat onda: Mudri djed "Budimo objektivni,nitko ne želi da se neki propali profesionalac iživljava na rekreativcu koji igra pingić iz ljubavi a ne za novac." Mudri djed

a i vrlo je interesantno da takve nazivaš PROPALIM PROFESIONALCIMA.. Laughing od sad cu ga i ja tako zvati Laughing Laughing Laughing

"Za očekivati je da če idučih godina priliv tih igrača biti sve veći. Također,ti če igrači igrati ne samo u prvom razredu nego i u svim ostalim razredima" Laughing Laughing Laughing KAKVA PROGNOZA!!!! Laughing daj mi reci ko ce iducih godina osvojiti ligu prvaka, a i svjetsko 2010 u južnoj africi?

jao dražen svu krv cu ti popit zbog tog kaj si napiso pred dve godine... uff jedva cekam drugo kolo, i nas mec Laughing Laughing Laughing
antispin

PostPostano: sri ruj 10, 2008 9:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

joj,joj,joj, pa nemojmo tako ozbiljno uzimati svaku izjavu više izrečenu u šali nego ozbiljno.Prije dvije godine naš prijatelj je bio daleko od 40 godina i uopće nije bio u planu i u toj izjavi nije se mislilo na njega.Uostalom , ova je tema iz početka 2007 g. i ne znam zašto je ponovno pokrenuta.
Prijatelju Jura ,počnite trenirati jer uragan Ike če biti nula u odnosu na ekipu iz Odre kad dođemo u Veliku Goricu. Juhuu
[Vrh]
Iceman

PostPostano: sri ruj 10, 2008 11:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

hehe, treba mi vremena da pohvatam konce u zajebanciji, ali sad kad sam ih pohvato, moram priznati da je jako smijesno ROFL ROFL ROFL

hvala milki koji je ozivio temu Klanja se Klanja se Klanja se
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: sri ruj 10, 2008 1:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
hehe, treba mi vremena da pohvatam konce u zajebanciji, ali sad kad sam ih pohvato, moram priznati da je jako smijesno ROFL ROFL ROFL

Thumbs up netko ko kuži Thumbs up Thumbs up Thumbs up sva sreca da si bio na teniskom turniru i pricao s draženom Thumbs up Thumbs up Thumbs up

antispin (napisa):
Prije dvije godine naš prijatelj je bio daleko od 40 godina i uopće nije bio u planu i u toj izjavi nije se mislilo na njega.

Pa jasno da nisi htio, a i bilo te strah, da te igrači (pogotovo oni registrirani) nabijaju u sokazu. Beljenje Ali nedavno si iz TV-prodaje OTV-a narucio carobni prsten Oziris, tjedan dana nakon toga ti se dok si sjedio u autu i cekao na semaforu ukazala Djevica, i HEUREKA Idea preobrazio si se u novoga i modernoga Dražena kakvog svi znamo ROFL Thumbs up Thumbs up Thumbs up

antispin (napisa):
joj,joj,joj, pa nemojmo tako ozbiljno uzimati svaku izjavu više izrečenu u šali nego ozbiljno.

citam to po 27. put, i ne vidim salu u tome.... dapace 2007. godine ovo je bila vrlo ozbiljna tema o kojoj se mnogo rasprava vodilo, i zato nemoj Poop jer si sve to ozbiljno napisao... dapace imam direktivu odgovornih osoba u klubu da uvecam tvoje autorsko djelo, da ga svecano izlozimo na ploci u dvorani, i ako nije problem samo da autogram ispod dodas ROFL Laughing (isto autorsko djelo ce biti uklonjeno kada se odgovorne osobe najedu jer im je tesko gladnima skidati umjetnost sa zida, da ti pomognem: oni vole odojak, a cekaju ga od kraja zime kada si ih sve pozvao na klopu) ROFL Laughing ROFL

antispin (napisa):
Uostalom , ova je tema iz početka 2007 g. i ne znam zašto je ponovno pokrenuta.

ni ja... zahvali Zvonku, mi vec jesmo... popularnost mu je naglo narasla i na slijedecoj skupstini ga predlazem za novu maskotu kluba

Prijatelju Dražene, dobro znas da mi treniramo cijelu godinu i spremni docekujemo Odru koja takodjer cijelo vrijeme trenira, i to s nama u Velikoj Gorici, cak mislim da cemo i reflektore sredit pa da igramo na svjetlu Thumbs up Thumbs up
ib
Site Admin

PostPostano: sri ruj 10, 2008 1:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kokice
[Vrh]
antispin

PostPostano: sri ruj 10, 2008 10:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nema problema s potpisom.Sutra ujutro sam u dvorani. Prijatelju Jura, moraš znati da se svi moramo prilagoditi trenutačnoj situaciji.Početkom 2007 bila je druga situacija,a sada je druga.Ovo mi sliči kao na neku vrstu ljubomore s tvoje strane, a ja sam tome najmanje kriv.Ima u Gorici i drugih odličnih igrača,samo se treba za njih izboriti.
[Vrh]
Iceman

PostPostano: čet ruj 11, 2008 2:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kava Hihihi Kokice
[Vrh]
wolf

PostPostano: uto ožu 11, 2014 12:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ovdje se uvijek ima nekaj zanimljivog za pročitat Embarassed Zubo
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ankete
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.