NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

turnir u dugoj resi
Idite na Prethodno  1, 2, 3

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ozvacic

PostPostano: uto ruj 16, 2014 12:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kašo pobijedio u apsolutnoj! Klanja se Svaka čast majstore!Dobio je Marinkovića,Valentića,Radočaj Miljenka,Mikulec Branka...i dr.Milutin Glavaški je također pobijedio u jednoj od kategorija. Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Tomaca

PostPostano: uto ruj 16, 2014 1:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Najaci mec miki - biber,decko iz broda Klanja se
zmilko

PostPostano: uto ruj 16, 2014 1:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

stvarno jedan od najatraktivnijih meceva.
igrac iz Broda je jako dobar- samo nema spiku.sokaz je sokaz ha,ha ,ha
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
mixer

PostPostano: uto ruj 16, 2014 2:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo malo nakon odmaka nekoliko mozda subjektivnih a nekom i objektivnih razmisljanja.ulozen je veliki trud i svaka cast ljudima u koji su to sve iznjeli(zagar .macesic.trupkovic i svim ostalima koji su bili ukljuceni).medjutim kako kaze milko nije bilo rupa u igranju nego je bilaRUPETINA jer su ljudi cekali i po 3 sata nakon grupe a da nebi neko ovo shvatio kao omalovazavanje to se moglo izbjeci samo da se nije forsirala Apsolutna kategorija skroz do 1/4 finala .neki igraci su radi toga igrali po5 utakmica zaredom a neki sjedili i cekali nastavak po grupama. Tako da. bi finalni mecevi. Bili sa odmornijim igracima..mikulecu je trebala infuzija ali i karlovacko je dobro dosloiduci turnir na kojem ce siguran sam biti i vise ljudi ako naas posluzi vrijeme jedva cekam.
Nadam se da ove male opaske nitko nece shvatiti kao provokaciju nego kao malu sugestiju kako bi iduci put bilo jos bolje.Vidimo se dogodine.Ps.u nekim trenucima Milosevic mi se cinio ko zir kakvu servu lik ima.
[Vrh]
zmilko

PostPostano: uto ruj 16, 2014 3:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

jedan od odličnih mečeva je bio mixer - milošević . mixer je zamalo propustio pobjedu. naime taj sam meč gledao od drugog seta do kraja.
Iceman

PostPostano: uto ruj 16, 2014 4:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pih, nije me ni namucio lol ROFL
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
mixer

PostPostano: uto ruj 16, 2014 6:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mozda da imas normalnu gumu😈.
[Vrh]
zmilko

PostPostano: uto ruj 16, 2014 7:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mixera je uništila serva. u igri je bio egal sa miliševićem. osim toga u 4-tom setu mixer je počeo pričat sam sa sobom. znamo da je to prvi korak prema porazu.
Iceman

PostPostano: sri ruj 17, 2014 3:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mixer uvijek prica sam sa sobom, to nis ne znaci ROFL
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
zmilko

PostPostano: sri ruj 17, 2014 5:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma nije samo pričal sam sa sobom posvađal se sam sa sobom. još sam mislili da budu se on i alter ego potukli.
srećom nisu jer se nezna ko bi izvukel kraći kraj.
Tomaca

PostPostano: sri ruj 17, 2014 6:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Preuzeto sa fejsa...

Rezultati s memorijalnog turnira Antun Tova Stipančić u Dugoj Resi

APSOLUTNA KATEGORIJA ZAVRŠNICA

1.kolo

Ramić (Zagreb) - Janković (Vinkovci) 3/0 ; Šunić (Rijeka) - Liber (Ljubeščica) 3/1 ; Biber (Vinkovci) - Komerlim (Zagreb) 3/1 ; Jelinić (Zagreb) - Horvat (Zagreb) 3/0 ; Pavlačić (Karlovac) - Hajdin (Ljubeščica) 1/3 ; Tomičić (Zagreb) - Podlesnik (Maribor) 0/3 ; Somek (Zagreb) - Bolfan (Zagreb) 3/1 ; Hocberger (Zagreb) - prgomet (Dugo Selo) 3/2 ; Žugaj (Velika Gorica) - Govednik (Slovenija 3/0 ; Pongrac (Zagreb) - Rajčević (Duga Resa) 3/1 ; Softić (Zagreb) -Krnjak (Slovenija) 3/0 ; Mihajlovski (Skopje) -Matijević (Rijeka) 3/0 ; Turić (Crni Lug) - Mitrevski (Skopje) 3/1

2. kolo

Mikulec - Kršovnik 3/1 ; Hocberger - Trahlić 3/0 ; Grantverger Ivor - Žugaj 1/3 ; Pongrac - Zovko 3/0 ; Brodarac - Softić 1/3 ; Mihajlovski - Križanac 3/1 ; Mačešić - Mitevski 2/3 ; Bertone - Marinković 0/3 ; Ramić - Lovrić 1/3 ; Sabolović - Liber 1/3 ; Biber - Juričević 3/2 ; Kašić - Jelinić 3/0 ; Hajdin - Valentić 0/3 ; Sukačić - Podlesnik 1/3 ; Somek - Radočaj 1/3 ;

3. kolo

Mikulec - Lovrić 3/1 ; Liber - Biber 2/3 ; Kašić - Valentić 3/1 ; Podlesnik - Radočaj 0/3 ; Knežević - Hocberger 3/1 ; Žugaj - Pongrac 2/3 ; Softić - Mihajlovski 3/1 ; Matevski - Marinković 0/3

4. Kolo

Mikulec - Biber 3/2 ; Kašić - Radočaj 3/1 ;Knežević - Pongrac 3/1 ; Mihajlovski - Marinković 1/3

Polufinale

Mikulec - Kašić 1/3 ; Knežević - Marinković 1/3

FINALE

KAŠIĆ - MARINKOVIĆ 3/1

KATEGORIJA 30 - 39 GODINA

1 kolo

Šulina (Đakovo) - Kršovnik (Bajer) Kršovnik 2/3 ; Turk (Bajer) - Softić (Zagreb) 3/2 ; Vukić Igor (Zagreb) - Pavloviić (Zagreb) 2/3 ; Vidović (Rijeka) - Somek (Zagreb) 1/3

2. kolo

Glavaški (Bečej) - Krnjak (Slovenija) 3/0 ; Kršovnik - Šunjić 2/3 ; Zovko - Turk 2/3 ; Dragin - Grantverger Ivor 0/3 ; Biber - Maraš (Crna Gora) 3/1 ; Pavlović - Podlesnik 0/3 ; Tomičić - Somek 0/3 ; Baković - Mikulec 0/3

3. kolo

Glavaški - Šunić 3/0 ; Turk - Grantverger I. 2/3 ; Biber - Podlesnik 3/0 ; Somek - Mikulec 0/3

Polufinale

Glavaški - Grantverger 3/0 ; Biber - Mikulec 0/3

FINALE

Glavaški - Mikulec 3/0

KATEGORIJA 40 - 49 GODINA

1. kolo

Sukačić - Ramić WO ; Zeremski - Čok 3/1 ; Hrga - Žagar 0/3 ; Sušanj - Vukelić 0/3 ; Mihailovski - Dragin 3/0 ; Bolfan - Juričević 0/3 ;

2.kolo

Milošević - Ramić 3/2 ; Zeremski - Pongrac 0/3 ; Vukić Marko - Žagar 0/3 ; Kašić - Petrinić 3/0 ; Mihailovski - Lovrić 3/0 ; Trahlić - Juričević 2/3 , Liber - Glavaški 0/3

3. kolo

Milošević - Pongrac 1/3 ; Žagar - Valentić 0/3 ; Kašić - Mihailovski 3/0 ; Juričević - Glavaški 2/3

Polufinale

Pongrav - Valentić 0/3 ; Kašić - Glavaški 1/3

FINALE

Valentić - Glavaški 0/3

KATEGORIJA 50 - 59 GODINA

1. kolo

Mačešić - Odorčić 0/3 ; Matevski - Samojelenko 2/3 ; Kramaršić (Beograd) - Hocberger 3/2 ; Komerlin - temelkov 2/3 ; Grantverger Mladen - Bertone 3/0 ; Žugaj - Milković 1/3 ; Križanac - Čok 3/0
Ceković - Žagar 0/3 ;

2. kolo

Odorčić - Samojelenko 0/3 ; Kramaršić - Temelkov 1/3 ; Grantverger - Milković 3/1 ; Križanav - Žagar 0/3 ;

Polufinale

Samojelenko - Temelkov 3/2 ; Grantverger - Žagar 2/3

FINALE

Temelkov - Žagar 1/3

KATEGORIJA 60-69 GODINA

1. kolo

Knežević - Hajdin 3/0 ; Matijević Spasoje - Milković 3/2 ; Ahmetović - Odorčić 3/2 ; Maraš - Radočaj 0/3

Polufinale

Knežević - Milković 3/0 ; Ahmetović - Radočaj 1/3

FINALE

Knežević - Radočaj 2/3

KATEGORIJA PREKO 70 GODINA

1. Ahmetović
2. Fašaić
3. Maraš
3. Sabaolović
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna