SOKAZ forum
Prečko vikend turniri
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ko će, kada će i dali će objaviti rezultate turnira u Prečkom?
Prošli tjedan nije bilo rezultata.
Trnski ???
Trnski ???
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sub ruj 20, 2014 9:58 pm, ukupno mijenjano 1 put.
The Only Way Is Up...rutinski
Čanadi i Kustec treći. Trnski i ja izgubili u prvom kolu. Nezz kaj te još može interesirat?DALTON1 je napisao/la:Cestitke Milicicu na osvojenom turniru,ali i Lošiću,stvarno jedan od boljih meceva koji sam imao priliku gledat
Bolje se pripremi za sutra, sa novim generacijama je jako teško igrat. Mene su mladi iznenadili, a poslje noćne šihte nije ni čudo.
Trnski je zgubil od g. Dragojevića koji igrs sa travom na bekendu,a na forhendu ima travu. Ja sam zgubil od Kusteca koji ima isto travu,samo koso šišanu
Vidi se ko mu je profa
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Eeeee Guga moj..... moj Gugaib je napisao/la:Nitko, nikad.Guga je napisao/la:Ko će, kada će i dali će objaviti rezultate turnira u Prečkom?
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
To sto meni 4 cepica fale na travi ne smeta boljim igracima a Vi sigurno niste u tom krugu jer ste osvojili 8 poena u jednom i pol setu i to vas je zapeklo te ste odlucili kao "veliki sportas" predat mec.Vec sam vam na turniru objasnio,ali ocito da moram jos jednom.Ljudi nemaju sredstava u ovoj drzavi mjenjat gume stalno koje su realno skupe pa tako ni ja nemam taj luksuz...
Zalosno da vas dijete od 17 godina mora ucit kulturnom i sportskom ponasanju.
- agent_zero
kratko i jasno. a idući koji postavi takvo pitanje ili na bilo koji načinu pitanje dovede autoritet Dragog Vođe i njegovu predanost zajednici, završit će u logoru broj 13. tako je, u S.Koreji ni logori nemaju imena, samo brojke. nije to šonjasta demokratija kao u Njemačkoj
Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup.
Da g. Kustec u pravu ste. Nije smetala nikog. Jbg valjda sam ja izuzetak al za razliku od drugih ja sam ti rekao da ne želim igrat s gumom ili bolje protiv gume kojoj fale čepići. Mislim da iskreniji nisam mogao biti. Ako su mjerila u tvom odgoju takva da je to loše onda ti se ispričavam.
Lp i sretno
Lp i sretno
Pa dobro kaj je to?Ikota je napisao/la:Čanadi i Kustec treći. Trnski i ja izgubili u prvom kolu. Nezz kaj te još može interesirat?
Bolje se pripremi za sutra, sa novim generacijama je jako teško igrat. Mene su mladi iznenadili, a poslje noćne šihte nije ni čudo.
Trnski je zgubil od g. Dragojevića koji igrs sa travom na bekendu,a na forhendu ima travu. Ja sam zgubil od Kusteca koji ima isto travu,samo koso šišanu![]()
Kakva je to moda i navala travuljina, pa kaj ovi iz Zrinjevca štrajkaju?
Niste ih ništa ošišali?
A ja tak volim travaše
Danas me je "brezobrazni" Ping-Pong(rac) preslušal i na velkom tenisu
(2-6 4-6).Nije mu dosta kaj me maltretira u pingiću
Igral je fakat jako dobro, a o sreći, crtama i prasicama nečemo ovom prilikom...
I da ne duljim, već me desetak dana boli jedno, pa od prenosa opterečenja
(jer šparam to koljeno) počelo me boljeti i drugo,
a danas nakon tenisa me zgrabila i leđa.
Tak da sam sad popodne jedva hodal i stari dobri Jeremija iz Alan Forda je u usporedbi sa mnom veseli i okretni dječačić
Našopal sam se s Ketonalima i stavio sam led na 3 bolna mjesta, pa bum videl u kakvom stanju bum se sutra probudil
I to je sve od mojih "priprema za sutra"
Auuuu....ovo sam tek sada pročitao.DALTON1 je napisao/la:To sto meni 4 cepica fale na travi ne smeta boljim igracima a Vi sigurno niste u tom krugu jer ste osvojili 8 poena u jednom i pol setu i to vas je zapeklo te ste odlucili kao "veliki sportas" predat mec.Vec sam vam na turniru objasnio,ali ocito da moram jos jednom.Ljudi nemaju sredstava u ovoj drzavi mjenjat gume stalno koje su realno skupe pa tako ni ja nemam taj luksuz...
Nisam bio tamo, šteta, ali mislim da ovakav stil razgovora ipak
ne priliči nekome tko ima 17 godina prema čovjeku koji ti može biti otac.
Doduše stvarno ne znam kako se i Ikota ponašao,
ali bez obzira na to najbolje da si misliš svoje i igraš dalje,
a on ak mu se predaje nek preda.Ali ovakav nastup???
Pa bas suprotno...kako se covjek koji mi moze bit otac moze svesti na razinu ispod mojih godina te odsetati usred meca uz recenicu:"samo ti ovako nastavi i jos si grickalicom povadi ostale cepice"
Ne bih dalje raspravljao o ovome,tko me treba u vezi ovoga moze me sutra na turniru pitati i porazgovarati sa mnom,mozda opet dodem daleko s obzirom da igram s nepobjedivom gumom koju sam posisao i unakazio jer mi je sokaz i medalja na vikend turniru sve u zivotu
Ne bih dalje raspravljao o ovome,tko me treba u vezi ovoga moze me sutra na turniru pitati i porazgovarati sa mnom,mozda opet dodem daleko s obzirom da igram s nepobjedivom gumom koju sam posisao i unakazio jer mi je sokaz i medalja na vikend turniru sve u zivotu
Guga ma dečko je u pravu... imam doma jednog u tim godinama i znam kako mu je. Al mlad je ,ima vremena naučit če.