SOKAZ forum
Prečko vikend turniri
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Nemoj sada tako IB,ib je napisao/la:Op op, evo nas opet s Argumentom Svih Argumenata.Guga je napisao/la:Nisam bio tamo, šteta, ali mislim da ovakav stil razgovora ipak
ne priliči nekome tko ima 17 godina prema čovjeku koji ti može biti otac.
lijepo sam napisao da si je trebao misliti svoje i nek igra dalje, a Ikoti ak se predaje nek preda
(i tako je šteta samo njegova).
A sad baš da netko drži moralne prodike na forumu ljudima
40 godina starijim od sebe (jel tolko Ikota
Čak ni ja to ne radim ljudima koji su 20 godina stariji od mene iako me nekada svrbe prsti za tastaturom (valjda si to primjetio).
Osim toga dosta i hrabro s obzirom na pitomi Ikotin izgled i nježnu frizuru
Sječate se onog filma Warriors i jedne od 50-tak bandi
(čini mi se da su se zvali skin-bizoni ili slično
a on inače za kučnog ljubimaca doma ima Staforda, djeca mu od malih nogu aktivno treniraju kick-boks, a žene se boje i on i klinci i u principu je jako miran i pitom.
Ni mrava nebi zgazio...ali slona već bi
The Only Way Is Up...rutinski
ja sam na poslu, a vi?
Zadnja izmjena: Pale, dana/u sub ruj 20, 2014 11:49 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
- Leteći Medvjedić
Evo da i ja prokomentiram i da dam svoje mišljenje,jer mi je fakat dosadno u životu i nemam šta drugo raditDALTON1 je napisao/la:To sto meni 4 cepica fale na travi ne smeta boljim igracima a Vi sigurno niste u tom krugu jer ste osvojili 8 poena u jednom i pol setu i to vas je zapeklo te ste odlucili kao "veliki sportas" predat mec.Vec sam vam na turniru objasnio,ali ocito da moram jos jednom.Ljudi nemaju sredstava u ovoj drzavi mjenjat gume stalno koje su realno skupe pa tako ni ja nemam taj luksuz...
Zalosno da vas dijete od 17 godina mora ucit kulturnom i sportskom ponasanju.
Ja mislim ako nekom smeta protivnička guma i ako misli predat meč da bi to trebao odmah učiniti,a ne započet meč pa ak vidi da ne ide,onda predat i žalit se na to
Guga na turnirima pušta medonjama mečeve 
- Leteći Medvjedić
- Leteći Medvjedić
iskreno, znam da ste obojica previse normalni da bi ovo bilo ista vise od kratkotrajnog prepucavanja na forumu.
ali isto tako moram reci...
moglo bi se pripisati sasvim ljudskoj reakciji u trenutku razocaranja za stolom, ali stize jos i naknadna potvrda na forumu:
ali isto tako moram reci...
meni je ovo skroz bezvezna gesta prema nekom tko svojim trudom posteno i brzo napreduje.DALTON1 je napisao/la:...odsetati usred meca uz recenicu:"samo ti ovako nastavi i jos si grickalicom povadi ostale cepice"
moglo bi se pripisati sasvim ljudskoj reakciji u trenutku razocaranja za stolom, ali stize jos i naknadna potvrda na forumu:
koliko god da je sala, istovremeno je umanjivanje zasluga igraca.Ikota je napisao/la:Ja sam zgubil od Kusteca koji ima isto travu,samo koso šišanu![]()
Opet problemi s travama...
I tako ja odem na trening prije dva tjedna... Miki nije mogao, Daniela nije bilo, radni je dan i sjetim se ja Kusteca... Tek tako da lagano počnem trenirati i dizati formu.
Namazao me u pet setova
, čak sam i dobro igrao, ali nije išlo bolje.
Kasnije sam ga u dva-tri meča jedva podobijao, dobro sam oznojio dupe.
Prije godinu i pol je dečko počeo čokljat, je li točno da je straaašno napredovao?
Opremu za igranje sam mu dao ja, potrošeni tenergy 64fx i spinlord dornenglanz s kojim sam odigrao cijelu jednu sezonu (taj sam pobjeđuje
), drvo od 100 kuna.
Nema dijete para za nove gume i bolje drvo
, a igra mu se SOKAZ. Obzirom da se osjećam djelomično odgovornim i za njegovo ponašanje (jesam li mu profesor ili nisam
), nakon što sam čuo za incident koji se dogodio na turniru, kupio sam mu danas novu travuljagu, kao nagradu za izvrstan plasman na turniru, ali i zato da mu uništim mogućnost da ubuduće na prijevaru pobjeđuje igrače bolje od sebe.
Jadan dečko, sada će tek imati pravi problem...
I tako ja odem na trening prije dva tjedna... Miki nije mogao, Daniela nije bilo, radni je dan i sjetim se ja Kusteca... Tek tako da lagano počnem trenirati i dizati formu.
Namazao me u pet setova
Kasnije sam ga u dva-tri meča jedva podobijao, dobro sam oznojio dupe.
Opremu za igranje sam mu dao ja, potrošeni tenergy 64fx i spinlord dornenglanz s kojim sam odigrao cijelu jednu sezonu (taj sam pobjeđuje
Nema dijete para za nove gume i bolje drvo
Jadan dečko, sada će tek imati pravi problem...
Petre ne znam o kakvom incidentu ti sad pričaš.
Lijepo od tebe da si mu kupio novu gumu,
, da su bar svi profesori takvi
Izra ; Nemrem omalovažavati nečiji napredak u stolnom tenisu, ako dotičnu osobu prvi puta vidim. Znači da nisam u mogućnosti usporediti nešto sa nečim za koje ne znam. A šta se tiče grickali rekel sam mu da me briga dali su čepići opali ili ih je porezal sa grickalicom, da nemam živaca (trenutno) igrat protiv takve gume. Na njegovo da svaka četvrta loptica udari u dotičnu rupu sam mu rekel nek si on samo igra sa takvom gumom, ja nemrem. I neznam gdje je tu incident. Kriteriji incidenta su se skroz srozali ili digli , kak več očeš.
Da u pravu si volim se zajebavat.

Sad idem pokušat zapalit doma da se malo naspavam prije sutrašnjeg turnira
I čiča mića gotova je prića.... djeco laku noć
Lijepo od tebe da si mu kupio novu gumu,
Izra ; Nemrem omalovažavati nečiji napredak u stolnom tenisu, ako dotičnu osobu prvi puta vidim. Znači da nisam u mogućnosti usporediti nešto sa nečim za koje ne znam. A šta se tiče grickali rekel sam mu da me briga dali su čepići opali ili ih je porezal sa grickalicom, da nemam živaca (trenutno) igrat protiv takve gume. Na njegovo da svaka četvrta loptica udari u dotičnu rupu sam mu rekel nek si on samo igra sa takvom gumom, ja nemrem. I neznam gdje je tu incident. Kriteriji incidenta su se skroz srozali ili digli , kak več očeš.
Da u pravu si volim se zajebavat.
Sad idem pokušat zapalit doma da se malo naspavam prije sutrašnjeg turnira
I čiča mića gotova je prića.... djeco laku noć
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Jel može i za mene jedna guma?55 je napisao/la:Obzirom da se osjećam djelomično odgovornim i za njegovo ponašanje (jesam li mu profesor ili nisam), nakon što sam čuo za incident koji se dogodio na turniru, kupio sam mu danas novu travuljagu, kao nagradu za izvrstan plasman na turniru, ali i zato da mu uništim mogućnost da ubuduće na prijevaru pobjeđuje igrače bolje od sebe.Jadan dečko, sada će tek imati pravi problem...
Budem ti poslal podatke kakva mi treba
The Only Way Is Up...rutinski
mislil sam nest napisat, al sam vidio da se guga vec pohvalil da sam ga i u tenisu namazal...
over and out
over and out
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
- agent_zero