STK Zagreb
Pridružen/a: 16. 12. 2013. (22:25:05) Postovi: 199 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pon ruj 22, 2014 12:07 pm Naslov
: Novi grupni treninzi u domu sportova |
|
|
Od 1.10. u Domu sportova nastavljaju se grupni treninzi za sve zainteresirane građane koji žele savladati osnove stolnog tenisa, unaprijediti svoju igru i rekreativno se baviti.
ŠTO TRENING OBUHVAĆA?
Treninzi obuhvacaju rad s mnogo loptica 1 na 1. Svako igrač tijekom treninga dobiva intervale od strane jednog od trenera dok ostatak vremena radi određene elemente s drugim igračima uz praćenje trenera.
SERVISI?
Većina igrača koja mi je došla pozalila mi se da tamo gdje su prije trenirali nitko im nije pokazao servis. Pola sata na početku svakog treninga svako igrač dobiva kutiju loptica i vježba servis koji vam treneri objašnjavaju.
VRAĆANJE SERVISA?
I na ovom području imate našu pomoć. Tijekom treninga obrnut ćemo situaciju i mi treneri vama servirat različite servisa te vam objašnjavati kako ih vratiti
MEČEVI?
Krajem svakog treninga predviđeno je igra je setova i njihovo analiziranje nakon sto ih odigrate.
Treninge drže 2 igrača iz 1. HL s 10-ogodisnjim iskustvom treniranja Antonio Luka Radanovic i Tvrtko Matić. Nakon završnog 9. Mjeseca odlučili smo malo promjeniti termine s obzirom na početak SOKAZ sezone. Tako ce se treninzi održavati 2 dana u tjednu utorkom i četvrtkom od 20 do 21.30. Upisom u klub dobivate clansku iskaznicu i uplatnicu. CIJENA MJESEČNE CLANARINE IZNOSI
200 kn. Svi zainteresirani mogu nas kontaktirati na mob:0913904774 ili e-mail adresu matic.tvrtko@gmail.com, LP vas GSTK ZAGREB |
|