SOKAZ forum
1. liga jesen 2014.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Eto da se i ja priključim...
Ping Pong(rac) i Cvijo su meni osobno simpatični likovi i u
svakom slučaju pozitivci u ovom našem Sokazu.
Može se nekome NE sviđati način pisanja i nekad stavljanja samoga
sebe u prvi plan i slično (pa to radim i ja i još mnogi drugi), ali...njih dvojica znaju primiti zafrkanciju i na svoj vlastiti račun (a da ne dignu nos
) i nisam baš nešto primjetio da su ikada bili pretjerano brezobrani ili neugodni prema nekom (barem tu na forumu).
I osim toga jedno pitanje :
koliko ljudi iz 1. lige koji su zaista kvalitetni igrači se redovito
javlja i komunicira tu na forumu i s "običnim smrtnicima",
a da to ne radi s dozom podcjenjivanja ili malog podsmjeha ?
Jer Sokaz je ustvari jedan veliki "bučkuriš", odnosno smjesa :
bivših profesionalaca koji su sada ostarili ali vole pingič pa
žele igrati dokle god im to tijelo dopusti,
pa propalih igrača koji se sada malo iživljavaju na amaterima
(kada igraju u lošijim ligama gdje im nije mjesto),
pa zaljubljenika u ovaj sport koji su kasno počeli
ali ipak napreduju,
pa Korejskog odreda za sigurnost,
pa običnih amatera kojima uopče nije stalo do napretka nego
im je glavno - samo da se igra
i tako dalje, i tako dalje...
Živio "bučkuriš"
Ping Pong(rac) i Cvijo su meni osobno simpatični likovi i u
svakom slučaju pozitivci u ovom našem Sokazu.
Može se nekome NE sviđati način pisanja i nekad stavljanja samoga
sebe u prvi plan i slično (pa to radim i ja i još mnogi drugi), ali...njih dvojica znaju primiti zafrkanciju i na svoj vlastiti račun (a da ne dignu nos
I osim toga jedno pitanje :
koliko ljudi iz 1. lige koji su zaista kvalitetni igrači se redovito
javlja i komunicira tu na forumu i s "običnim smrtnicima",
a da to ne radi s dozom podcjenjivanja ili malog podsmjeha ?
Jer Sokaz je ustvari jedan veliki "bučkuriš", odnosno smjesa :
bivših profesionalaca koji su sada ostarili ali vole pingič pa
žele igrati dokle god im to tijelo dopusti,
pa propalih igrača koji se sada malo iživljavaju na amaterima
(kada igraju u lošijim ligama gdje im nije mjesto),
pa zaljubljenika u ovaj sport koji su kasno počeli
ali ipak napreduju,
pa Korejskog odreda za sigurnost,
pa običnih amatera kojima uopče nije stalo do napretka nego
im je glavno - samo da se igra
Živio "bučkuriš"
The Only Way Is Up...rutinski
ove iz korejskog odreda treba odmah stavit u rešt.
samo ih treba identificirat, zar ne guga ? ili ih ti znaš ?
samo ih treba identificirat, zar ne guga ? ili ih ti znaš ?
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
i ritmo stvarno ima jako pojačanje. ti bokca...
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
Dobro, nakon što nam je Guga SVE objasnio, sad su i meni neke stvari jasnije hehe! Cvijo i Iceman su super dečki, izrazito korektni i Sokaz-ovci s kojima bi uvijek popio pivo, a uz to su i odlični pingpongaši!!! Samo sam primjetio zanimljivu činjenicu, ništa više, i to i nije neka mana, bolje i tako nego da ko T.Merčep pričaju o sebi u trećem licu, ili da ko mixer pokušavaju biti šaljivi na forumu koristeći smart phone, ili zabrinjavajuće oštećenu tipkovnicu!!!
Kakvo pojačanje, svi nešto znaju, moram do dvorane!!!
Kakvo pojačanje, svi nešto znaju, moram do dvorane!!!
Hvala ti Guga, ko bratu...morat cu te prestat ogovarat okolo sad...

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Ajde super, živno nam je forum prve lige!!!
Cvijo, za mixera znam da će s nama na pivo, al za Merčepa ne mogu garantirati, ne javlja mi se već dugo
Ima jedan zgodan intervju s Merčepom, tamo negdje malo poslije rata kada ga je jedan novinar upitao: "Gospodine Merčep, zašto vi o sebi uvijek govorite u trećem licu?", a Merčep mu je odgovorio: "Tomislav Merčep o sebi nikada nije govorio u trećem licu, niti hoće!"
Veliki pozdrav prvoj ligi
, i Gugi naravno!!! 
Cvijo, za mixera znam da će s nama na pivo, al za Merčepa ne mogu garantirati, ne javlja mi se već dugo
Ima jedan zgodan intervju s Merčepom, tamo negdje malo poslije rata kada ga je jedan novinar upitao: "Gospodine Merčep, zašto vi o sebi uvijek govorite u trećem licu?", a Merčep mu je odgovorio: "Tomislav Merčep o sebi nikada nije govorio u trećem licu, niti hoće!"
Veliki pozdrav prvoj ligi
lol vlazni san haha 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
ajmo mi dalje sa nasom ligom, molim trolove da se vrate svojim dvoznamenkastim ligama
burke, svaka cast na trici protiv agronomskog...
burke, svaka cast na trici protiv agronomskog...
da, jucer ludi mec...bolesni i tugo, i ja i oriskovic...
ja se postavio prvu na Srkija, kao, to ne mogu ni bolestan izgubit pa da me malo probije za 2ga 2 meca...nisam lopticu na stol stavio, haha, izgubio bez sanse...poslije je sve otislo na nasu stranu, tugo nije bio pravi...
ja se postavio prvu na Srkija, kao, to ne mogu ni bolestan izgubit pa da me malo probije za 2ga 2 meca...nisam lopticu na stol stavio, haha, izgubio bez sanse...poslije je sve otislo na nasu stranu, tugo nije bio pravi...