| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
DALTON1
|
Postano: sub lis 04, 2014 1:01 pm Naslov
: |
|
|
Evo vidim da sam opet skoro sve tocno prognozirao
Cestitke Šusterima na tijesnoj,ali vrlo bitnoj pobjedi nad Hvidrom
Prognoza 3.kola:
Kozakiv-Hvidra 8:2 ili 9:1
Grgic i Blazevic trice 99% sam uvjeren u to,a i 3.igrac ce sigurno nesto dobiti samo je pitanje koliko.Hvidrasi nemaju bas nikakve sanse u ovom susretu
Tim A-Rekreativo 8:2 ili 7:3
Antun i Ivo isto tako trice 99% , a i Tomislav bi trebao bar jednu iscupat makar ce Frano sigurno biti problematican deckima jer ima travu
Amarena 1.-Agronomski 8:2
Tesko je uopce igrati protiv momcadi koja ima igraca koji napravi tricu skoro u svakom kolu i lopticu divljacki udara i sve pogada,Neven i Dubravko skoro uvijek naprave dvicu svaki ili barem 3 zajedno tako da tesko da ce Agronomci do bodova i ovo kolo protiv dosta jace momcadi(ne ide ih bas zdrijeb )
Hrvatske Vode-Ady Endre 1. 6:4 ili 5:5
Interesantan mec ako budu svi na broju kod jednih i drugih.Meni su obje ekipe nepoznanice,ali o nekakvim rezultatima rekao bih gusta tekma u kojoj malu prednost dajem HV.
Sinni 1. - Amarena 2. 4:6
Isto tako gusta tekma,makar mislim da bi Filip trebao napraviti tricu,a isto tako da bi svi Amarenci trebali tricu napravit na Sinnijevom 3.igracu pa i zato blaga prednost Amareni
Daltoni-Samobor 7:3
David se vraca pa i nase sanse za pobjedu dosta rastu.Mislim da smo bolja ekipa,tj.mlada i energicnija a i igrali smo Martinec i ja ljetni kup protiv Osreckog i Stincica pa i od tuda dodatan razlog samopouzdanje makar Tomo igra fantasticno na travu tako da ce opet bit drž nedaj i borba za svaki poen
Šusteri-Dr.Ante Starčević 1000 4:6 ili 5:5
Igrali smo protiv obje ekipe i ovo ce bit dosta napet mec,ali blaga prednost Starcevicima zbog iskustva,a i radi Misura koji jako dobro igra i mogao bi tricu slozit  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: sub lis 11, 2014 9:51 am Naslov
|
|
Daltoni-Samobor i Sv.Nedelja II 9:1
Odigrali smo momcadski daleko najbolji mec ove sezone(doduše ovo je tek 3.bio ).Samoborci nisu bili na nivou jucer pa je i takav rezultat bio.Gospodin Osrecki je jako napredovao od ljetnog kupa.Siguran u pimplu i pametno zna ocjeniti kada moze napasti i osigurat sebi poen.Svu trojicu je namucio,mene malo manje nego ostale
Gosp.Stincic ispod razine s dosta promasaja,ali se vidi da se radi o igracu velikih mogucnosti sa sarolikom igrom i da ce to kroz koje vrijeme sjest na svoje mjesto
I za kraj Gosp.Đira sa svojom travuljagom na koju sva trojica znamo dosta dobro igrat.Puno promasenih servisa i nekih lakih poena je dao,uz malo treninga ce to bit puno puno bolje
Kod nas Marko fenomenalan opet,pogotovo protiv Stincica,a i Đire
Ja se ne skidam s forme vikend turnira i svaka cast Davidu.Ne znam tko je ikad igrao nakon skoro mjesec dana pingic i sa rupturom koja je ostala kod koljena te da je stisnuo tricu
Zahvaljujem Samoborcima na dobroj igri(kazu da se boje da ne iscure iz lige,a za to su sanse jako jako minimalne i predivdam neku sredinu tablice sasvim sigurno) te jos prekrasnijim ljudskim vrlinama pogotovo kod Gosp.Osreckog i Stincica.Jos jednom su pokazali sto je bit Sokaza i zasto ga svi volimo igrat  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: sub lis 11, 2014 12:40 pm Naslov
|
|
Nastavak monologa uz slogan:Nema predaje! I Idemo dalje!
Prognoza 4.kola
Hvidra-Dr.Ante Starcevic 1000 4:6
Interesantan mec u kojem mislim da ce Mišur donjeti prevagu i napraviti tricu i korak vise prema sto mirnijem ostanku u ligi.
Samobor-Šusteri 7:3
Igrali smo protiv obje ekipe,ali sumnjam da ce Samoborci prosut bodove iz nekoliko razloga: 1.Samobor je upravo jucer protiv nas ispucao dosta los dan Stincica i Đire.
2.Puno iskusnija momcad
3.Đira i njegova trava ce stvoriti dosta problema Šusterima
4.Samobor igra odlican par s puno komunikacije i dogovora koji u vecini slucajeva dobro ispadnu
Amarena II -Daltoni 5:5
Jedan od 4 najbitnijih meceva ove sezone.Stari znanci protiv kojih ja uvijek odlicno odigram,a David lose(0:6 u dva susreta do sad).Martinec mora iscupat nesto ako planiramo uopce bod uzet.Osobno,bod bi bio sasvim zadovoljavajuc,a mislim da tako i decki iz Amarene misle.Ne znam za protivnike,ali se mi najvise veselimo afteru
Ady Endre I. - SINNI I. 4:6
Teska prognoza,makar mislim da ako Loncar i Vranjes odigraju kako treba i kako oni to znaju,trebali bi iscupat pobjedu
Agronomski fakultet III. - Hrvatske Vode 4:6
Prognoza iskljucivo temeljena na nekakvim rezultatima i nagadanju s obzirom da nijednog igraca ne znam
Rekreativo-Amarena I. 4:6 ili 3:7
Silvac trica opet najvjerovatnije i mislim da bi Vorki i Dubravko trebali dobit Matanu i jos nesto ce uletit za pobjedu.Decki iz Rekreativa stvano imaju tezak raspored na pocetku sezone
Kozakiv-Tim-a 4:6
Teska prognoza i najneizvjesniji derbi ove lige u kojem mislim da ce sve bit isto osim sto sumnjam da ce Grgic opet moc pobjedit i Ivu i Antuna  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
srale7
Pridružen/a: 05. 10. 2013. (16:50:11) Postovi: 179 Lokacija: Pod stolom
|
Postano: sub lis 11, 2014 1:20 pm Naslov
|
|
Ova tema o 17 ligi ove godine je Kustin monolog.
Prvo u ogromnom postu predvidja rezultate kola, nakon odigranog kola ih jos opširnije komentira ali u glavnom, sam sa sobom i tako u krug
Ne daj se Kusta  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stric
|
Postano: sub lis 11, 2014 3:03 pm Naslov
|
|
netko cita Židakove kolumne, netko Tomića, a ove polusezone mi iz 17.lige uzivamo citajuci Stecove prognoze i osvrte.....ma Stec - svaka ti dala  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna85
|
Postano: sub lis 11, 2014 10:15 pm Naslov
|
|
| Bravo kustec svaka cast legenda si nase lige jedva cekam mec protiv vas |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: sub lis 11, 2014 10:25 pm Naslov
|
|
Židak je mala beba za mene
Hvala Antune, poslije tekme racunajte na after  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna85
|
Postano: sub lis 11, 2014 11:25 pm Naslov
|
|
| Gle ak nismo tak aktivni na forumu neznaci da tu i tamo nebacimo oko na komentare i strucne analize..vazi nakon mec svakako after to smo do sad i radili sa svima nakon meca..:-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
Pridružen/a: 06. 04. 2010. (22:16:15) Postovi: 227 Lokacija: Dom Sportova-dvorana 3
|
Postano: ned lis 12, 2014 12:00 am Naslov
|
|
Dalton neznam jer ti došao odgovor na pm( ili nije došao ni jedan ili ih je došlo 4, 5 jer ovaj pm sustav mi nešto ne radi pa ako nije došlo imao sam najbolju namjeru odgovoriti Sad ovako o našoj tekmi: Tim A je jako jako dobar. Ako svi ostanu zdravi( a to im od srca želim) ne vidim načina na koji bi im se netko mogao približiti a kamoli ih dobiti. Uz nužno poštovanje drugim ekipama, ovo mi je bio prvi puta u zadnjih par godina da sam se u 2 od 3 singla osjećao potpuno nemočno, što god pokušavao. . . Miličić i Jakić su definitivno najbolje što sam vidio ovdje za sada, i to uvjerljivo, a treći bi im bez problema mogao biti prvi u bilo kojoj srednjoj momčadi ove lige. Istina dobio sam ga, ali samo na "iskustvo" inače je priznajem, trenutno i on bolji od mene. Moja prognoza Tim A-Kozakiv 8:2 ako se Tim A malo smiluje XD. Što se tiče naših daljnjih mečeva samo ću upozoriti da nas se ne otpisuje tako lako  _________________ Make your move. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brla
|
Postano: pon lis 13, 2014 2:48 pm Naslov
|
|
Pozdravljam sve ekipe ove 17.lige.Jest malo je kasno(ide 4.kolo),ali želim svima uspješnu sezonu.Htio bih na neki način upozoriti sve Vas na
činjenicu da je u ovoj našoj ligi samo jedna ekipa (STKI"Samobor i Sv.Ned.II)van grada Zagreba,pa je s obzirom na čl.7 i čl.9 "Pravilnika o natjecanju"u nepovoljnijem položaju što se tiče ugovaranja utakmica kao domaćina,a obzirom na prijevoz Zet-a za dolazak i odlazk s tekme.Zamolio bih sve ekipe koje gostuju kod "Samobora" da im izađu u susret i odigraju kod njih(dvorana na Samoborskom kolodvoru).Unaprijed Vam se zahvaljujem jer cilj našeg natjecanjna"Sokaz-a" i jest igranje sportskih amatera.Vjerujem da nitko od nas ne želi uspjeh dobiven za uvjetno rečeno"zelenim stolom",bez borbe i ustvari bez pravog natjecanja.Da Vam se obratim naveo me i aktualni "problem" odigravanje utakmice 4.kola Samobor-Šusteri.Gosti(studenti)nemaju privat.prijevoz,a Zet ne vozi do odretišta domaćina.Medjutim,ponavljam uvijek je stvar sportskog dogovora na obostrano i sveukupno zadovoljstvo ovog našeg "Sokaz"-ovog amaterskog natjecanja.P.S.Zakon je zakon,pa tako i gore navedeni "Pravilnik o natjecanju"je relevantan za tumačenje odvijanja natjecanja!Još jednom lijepi pozdrav svima,voditelj J.Brlek |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: pon lis 13, 2014 4:37 pm Naslov
|
|
Pozdrav i Vama gosp.Brlek
Što se desilo s utakmicom: Ady endre I. - Hrvatske vode?
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
Pridružen/a: 06. 04. 2010. (22:16:15) Postovi: 227 Lokacija: Dom Sportova-dvorana 3
|
Postano: pon lis 13, 2014 4:49 pm Naslov
|
|
Pozdrav našem voditelju lige. Što se tiće Samoboraca sve ok bar s naše strane, jedino se mora razumjeti i ekipe koje stvarno prijevoza nemaju te mi je u tome slučaju logično( naravno kao poslijedica dogovora) da se utakmica odigra u Zagrebu kod ekipe koja igra protiv Samobora( znam ekipu iz Samobora koliko se sjećam netko od njih vozi) jer, ne zaboravimo ovo je ipak, rekreativno prvenstvo Zagreba i o tome treba voditi brigu. Kako se na kraju riješio problem? _________________ Make your move. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stric
|
Postano: pon lis 13, 2014 6:10 pm Naslov
|
|
Pozdrav voditelju lige
Tekma 4.kola između ekipa Amarena 2 i DALTONI ugovorena ja za subotu 18.10.2014. u17h, dvorana Caffe Bar "Amarena" |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekoslav
|
Postano: pon lis 13, 2014 8:08 pm Naslov
|
|
Pozdrav našem voditelju 17 lige iz Samobora,
Članak 9 stavak 2
Domaćin susreta je kod toga dužan voditi računa da igrači protivničke momčadi mogu koristiti sredstva javnog prijevoza za dolazak i odlazak s utakmice. Protivnici se, međutim, mogu dogovoriti i za drugo vrijeme početka susreta. Vrijeme početka utakmice treba točno odrediti, kako bi se izbjegli kasniji nesporazumi.
Dakle po ovome članku vrlo je jasno da se radi o sredstvima javnog prijevoza potpuno ekvivalentnom sredstvima javnog prijevoza Zet-a, a često i puno kvalitetnijim autobusima nego tvrtke Zet. Ili udruga Sokaz možda protežira jednu tvrtku koja se bavi javnim prijevozom na ušrtb druge koje te poslove izvode u Zagrebačkoj Županiji. Tvrke Samoborček i Autorturist Samobor voze redovitim linijama javnog gradskog i prigradskog prijevoza putnika koji prometuju sa istih stajališta iz koje prometuje i gorenavedena tvrtka Zet, tako da nikome ne treba privatan prijevoz doći u Samobor.
Dakle, ne treba nam nitko "IZLAZITI" u suret nego se samo treba poštovati Pravilnik o natjecanjima u cijelom njegovom sadržaju, a ne tumačiti Pravilnik kako nekome odgovara ili ne.
Napominjemo da nemamo ništa protiv tvrtke Zet koja je osvjedoćeni prijatelj osobama s invaliditetom i djece sposebnim potrebama koja je za tu svoju djelatnost dobila i europske pohvale i nagrade.
Također, pozivamo sve ekipe iz Zagrebačke Županije do kojih ne vozi tvrtka Zet ali voze neke druge tvrtke javnog prijevoza da nas podrže jer se ova situacija sutra može i njima dogoditi.
Srdačan Pozdrav
Stki Samobor i Sveta Nedelja |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon lis 13, 2014 9:10 pm Naslov
|
|
Vjeko, nažalost voditelj je u pravu.
Pravilnik se zaista veže na zagrebački javni prijevoz - ZET, i tu ispada da je Samobor zaista "izvisio". Tako Zaprešić može, Samobor ne može, Gorica može, Dugo Selo ne može i sl.
Naravno da osobno očekujem da svi s autima idu u Samobor i Dugo Selo, dakle barem 99% ekipa (jedino studentima priznajem da nemaju auto). Ove neke nove šeme po forumu s taktiziranjem oko Samobora mi se uopće ne sviđaju.
Ali u trenutnoj situaciji, možeš samo javljati situaciju tko vam je htio doći i tko nije, pa kad vidimo statistiku možemo vidjeti što dalje. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
srale7
|
Postano: pon lis 13, 2014 10:21 pm Naslov
|
|
| Stric (napisa): | Pozdrav voditelju lige
Tekma 4.kola između ekipa Amarena 2 i DALTONI ugovorena ja za subotu 18.10.2014. u17h, dvorana Caffe Bar "Amarena" |
Zaboravio si napisat:"Ulaz 10 kn" jbga, ipak je derbi kola i lige  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Private_Driver
|
Postano: pon lis 13, 2014 10:44 pm Naslov
|
|
Nebi ja to baš nazvao derbijem lige Kola, hmm ajd neka vam bude Ima puno istine u tome što Samoborci kažu, ja bi se na njihovom mjestu jako ljutio na ekipe koje ne žele doći a POSTOJI način da se javnim prijevozom dođe. I ako Samoborček ili netko stvarno do tamo vozi I kreće s prihvatljivih lokacija, onda se za taj jedan puta može potrpjeti I izostanak ljubljenog nam ZET-a( bar moje mišljenje ) Druga je stvar što je pravilnik takav kakav je pa se I druga strana na to može pozvati, ali svakome na dušu svoje. Možda i je istina da je meni lako likovati jer mi sa Samoborom igramo doma, a teško nam je skupiti ekipu i za Zagreb( možete misliti kad dvojica od trojice imaju fakultet navečer do 9 jedan 3 jedan 4 dana u tjednu i ajd ti još onda kombiniraj i Samobor) tako da razumjem i ove ekipe koje se na Samobor žale. Tako da mislim da igranje tamo je na neki način izlaženje u susret kao što je naš voditelj rekao i da se onda dogovorom treba bar apsolutno pogoditi vrijeme koje svima najbolje odgovara.  _________________ Make your move. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
srale7
|
Postano: pon lis 13, 2014 11:12 pm Naslov
|
|
A gle, nama je derbi, a tekma ce biti dobra i napeta, i relano vjerujem da ce konačni smjetaj ekipe u odnosu jedna na drugu ponajvise ovisit o ovom rezultatu
Sto se tiče Samobora, i mi smo s njima igrali doma, tak da ne zelim sad pametovat, ali ovo sto je vjeko napisao stoji, ali(no2) je u tome sto samoborček od Remize do Samobora kosta 28 kn u jednom smjeru, ugrubo računica je 168 kn (tri igrača do samobora i nazad) sto ruku na srce nije mali trosak za gostovanje u danasnje vrijeme.
Da smo igrom slučaja morali kod Samoboraca u goste, vjerujem da bi skemijao neki auto (polustudent sa dva srednjoskolca u ekipi) i otisli bi, ali vjerujem i razumijem da dosta ekipa jednostavno to ne moze i onda nastaju problemi. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brla
|
Postano: uto lis 14, 2014 8:52 am Naslov
|
|
| Molim ekipe 17.lige da mi zapisnike "redovito"šalju na mail ili poštom,a ne MMS-om na mobitel.Uglavnom se toga držite,ali postoje i oni "drugi".Još nemam rez.3.kola koji nedostaje.Po završetku prvenstva obavezno mi poštom pošaljite sve orginalne zapisnike,kad ste bili domaćini.Pozdrav,J.Brlek! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: uto lis 14, 2014 10:50 am Naslov
|
|
Nije problem otići do Samobora, ali ako se već potegne do tamo onda očekujem barem fer odnos.
Korištenje žutih loptica u dvorani sa žutim zidovima mi ne spada u kategoriju fair play. Žutanjci nisu zaživjeli na ovim prostorima i njihovo korištenje treba svesti na stvar dogovora odnosno obostrani pristanak.
Da sam ja u Samoboru i da neka ekipa zaista nema prijevoz, probao bi se dogovoriti s njima da ih pokupim na okretištu Remiza. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|