SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

SOKAZ, DR. NEUBAUER I JA
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Slavonac

PostPostano: uto lis 07, 2008 6:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Isprobao sam mnogo drva (all, def) i za igru sa travama koje omogučavaju all-round igru ( volim napasti travom servu i svaku drugu loptu ) najbolje mi se pokazalo ne tako poznato drvo Friendship 729 Black vairwaild ( crno drvo ). To je all round drvo koje sam nabavljao iz Kanade jer ga drugdje nisam pronašao. Probao sam i Tibar defens i Matcushitu, ali mi se ovo drvo pokazalo izvrsnim za napadačku travu.
alvar_mayor

PostPostano: sri lis 08, 2008 8:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izgleda da ni Insider neće biti dozvoljen Eeeek!

http://www.ittf.com/ittf_equipment/pdf/Racket_list_no_29B.pdf

Moglo bi opet biti promjena nickova Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: sri lis 08, 2008 8:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

tolko ce vas izprcat s tim zabranama da cete na kraju svi srivere imati ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Burke

PostPostano: sri lis 08, 2008 10:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma pokosite te trave Predaja i prihvatite se treninga s normalnim gumama jer vam se u budućnosti ne piše dobro Confused (kao i do sada, uostalom Bike Bit ce dobro )
[Vrh]
rope

PostPostano: sri lis 08, 2008 10:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Odd Gustavsen u ime ITTF-a je potpisao sebi i cijeloj birokraciji presudu... jer će ova dvojica (TT master) koliko vidim dobiti takvu odštetu kad stvar prođe na nekom od trgovačkih sudova EU da svi mi sokazovci zajedno za cijele svoje živote nećemo moći zaraditi toliko....

našli su se inženjerima objašnjavati što je to trenje od 25mikroN Beljenje a dečki su sve napravili prema njihovim zahtjevima... vidim da će se netko osjećati kao da je na wall streetu... Laughing Laughing

i bez obzira koliko volite stolni tenis mislim da vam je sad svima jasno zašto je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu..
[Vrh]
rope

PostPostano: uto lis 14, 2008 11:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

TTmaster je dobio prvu rundu.

Građanski sud iz Lausanne je kao preduvjet privremene mjere odredio ITTF-u da gume Insider i Swing Back IF stavi na listu odobrenih guma 29B u roku od 5 dana. Ponovno ročište je zakazano za studeni...
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: sri lis 15, 2008 4:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):

Građanski sud iz Lausanne je kao preduvjet privremene mjere odredio ITTF-u da gume Insider i Swing Back IF stavi na listu odobrenih guma 29B u roku od 5 dana. Ponovno ročište je zakazano za studeni...

Klap pa od kud vadiš te informacije Laughing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
ib
Site Admin

PostPostano: sri lis 15, 2008 6:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

A šta misliš čiji je sudac? Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
alvar_mayor

PostPostano: sri lis 15, 2008 9:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):

prema informaciji sa službene stranice ITTF-a

http://www.ittf.com/_front_page/ittf_full_story1.asp?ID=16551&Competition_ID=&Category=&Competition_ID=&

sve gume sa liste br. 29 su valjane do 31.03.2009. god., a sve gume sa liste 29B su valjane do 30.06.2009. god.

TT master Insider i TTmaster Swing back IF su znači odobrene gume barem do 31.03.2009. god. Premda ne igram sa ovim travama - Juhuu

Nevjerojatno je kako je soft MILKY WAY - Pluto bio skinut sa liste br. 29, a sada je ponovno dozvoljen (na listi 29B). Confused
[Vrh]
rope

PostPostano: čet lis 16, 2008 7:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Magneto (napisa):

Nevjerojatno je kako je soft MILKY WAY - Pluto bio skinut sa liste br. 29, a sada je ponovno dozvoljen (na listi 29B). Confused

ovo opet počima na financijama, jer proizvođači guma iznova i iznova moraju plaćati licence za svoje gume da bi ih mogli prodavati... npr. butterfly absorber je valjana guma i prolazi sve konvencije zabrana, ali jednostavno ovi iz butterfly-a zbog smanjenja prodaje ili ... su je povukli pa nisu tražili odobrenje ITTF-a za daljnje korištenje gume...

ovdje nije stvar u zabrani guma nego jednostavno ovi iz Milky Way-a nisu na vrijeme poslali zahtjev za produženje valjanosti gume, ili su se predomislili pa ipak odlučili prodavati ovu gumu ...
[Vrh]
rope

PostPostano: čet lis 16, 2008 7:55 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

u cijeloj ovoj priči mi više nije jasno koja je dozvoljena granica trenja....

cijelo vrijeme su ovi iz ITTF-a spominjali 25mikroNewtna (vidi korespodenciju s TTmaster ), a vidim da u tehničkom biltenu sad stoji 25miliNewtna(str.6 točka 1.4.4. Trenje) što je 1000 puta veća vrijednost

Ali pazite vi objašnjenje dotičnog Odd Gustavsena iz ITTF-a za zabranu insidera.
1. Postoji velika razlika u trenju između gornje površine pipaka i strane pipaka. Određena razlika se može očekivati zbog hrapave gornje površine, kao što je to kod Insidera. Ostale gume imaju veće trenje po obodu pipaka nego na gornjoj površini, dok Insider po obodu ima manje trenje.
ajde ovo već može proći ali nema logike

2. Također smo zamjetili kod testiranja sa lopticom da površina sa tekstom ima veće trenje nego gornja površina pipaka.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ovom konstatacijom mogu zabraniti sve proizvedene trave, a bogami i soft gume... mada će se u toj kategoriji naći i dobar dio backside guma...

Mislio sam da smo mi Hrvati glupi, ali ovo je još jedan primjer da ljudska glupost dominira na svjetskom nivou.

Kog je zamorilo nije morao uopće ulaziti na ovu temu foruma Wink
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: čet lis 16, 2008 8:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):

Kog je zamorilo nije morao uopće ulaziti na ovu temu foruma Wink

slijedeći put upozori na početku posta... Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Klanja se rope.. ti to pratiš više neg što cijela hrvatska prati dionice... da nema tebe ne bih ni znao da se tak nekaj dešava...

a nije da me i ovako to brine.. ja bi vama svima dao da igrate s čim oćete.. Thumbs up Thumbs up Beljenje
masterinsider

PostPostano: čet lis 16, 2008 9:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma lipi moji baš mi je drago da sam vas uspio okupiti u ovakvom broju Grouphug dao bog da ova tema trajala tako dugo kolko će trajati i ovaj forum Juhuu , a tebi Rope Klanja se svaka čast ti je i držiš na životu, samo tako i dalje Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Bera11

PostPostano: čet lis 16, 2008 10:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da li je onda po vama apsorber dozvoljen ili ne, budući znam par igrača koji igraju s njim. mislim meni uopće ne smeta ali ako nije na listi onda je zabranjen a i nije zabranjen budući nema križ. A nema nikakve veze s trenjem niti je trava?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
rope

PostPostano: pet lis 17, 2008 7:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bera11 (napisa):
Da li je onda po vama apsorber dozvoljen ili ne, budući znam par igrača koji igraju s njim. mislim meni uopće ne smeta ali ako nije na listi onda je zabranjen a i nije zabranjen budući nema križ. A nema nikakve veze s trenjem niti je trava?

po mom mišljenju, kao što sam i napisao, absorber je jednostavno izbačen s liste jer butterfly nije dao zahtjev za produljenje važnosti... mislim da ju je i prestao proizvoditi... ali što se tiče karakteristika guma s njom bi se smjelo igrati...

oni + u popisu guma označavaju gume koje će biti zabranjene, a važeće su samo one gume koje su na popisu za određeno razdoblje

isti primjer ti je sa hallmark orginal - guma je bila dozvoljena, izlaskom liste 29 jednostavno nije bila navedena => guma je zabranjena
dr. neubauer gume su na listi 29 imale + => bit će zabranjene
objavom liste 29b više ih nije bilo na popisu dozvoljenih guma
[Vrh]
Ivek

PostPostano: pon lis 27, 2008 3:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Insider i Swing Back IF vraćeni na 29B listu!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
rope

PostPostano: čet sij 05, 2012 3:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

aktivaciom novih pravila u SOKAZ-u malo sam pronjuškao LARC (List authorised racket coverings No 32B) by ITTF i gle čuda na njemu više nema TT Mastera kao proizvođača stolnoteniskih guma, nemaju više ni www stranice pa ak ima koji travar da zna neš više nek napiše...
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: čet sij 05, 2012 3:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):
aktivaciom novih pravila u SOKAZ-u malo sam pronjuškao LARC (List authorised racket coverings No 32B) by ITTF i gle čuda na njemu više nema TT Mastera kao proizvođača stolnoteniskih guma, nemaju više ni www stranice pa ak ima koji travar da zna neš više nek napiše...

Gospoda su tolko ogorčeni na svjetsku stolnotenisku organizaciju jer im svako malo skidaju gume sa liste da su odbili platiti članarinu za licencu, eto zato ih nema
[Vrh]
rope

PostPostano: čet sij 05, 2012 3:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

masterinsider (napisa):

Gospoda su tolko ogorčeni na svjetsku stolnotenisku organizaciju jer im svako malo skidaju gume sa liste da su odbili platiti članarinu za licencu, eto zato ih nema

koliko dugog ih već nema ??? nisam gledao tablicu dozvoljenih guma i stranice proizvođača već mjesecima
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: čet sij 05, 2012 3:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):

koliko dugog ih već nema ??? nisam gledao tablicu dozvoljenih guma i stranice proizvođača već mjesecima

Mislim od zadnje liste
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 4 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.