NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

17. liga-jesen, 2014
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ranzo48

PostPostano: uto lis 14, 2014 7:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dobra večer g. Trnski!
Rekao bih da je došlo do neke zabune što se tiče žute boje: niti imamo žute zidove niti smo ikada igrali mečeve sa žutim lopticama... (možda je u pitanju neka druga dvorana('Confused')?)
A što se tiče dogovora oko transporta ekipa koje iz nekog razloga nemaju transport do nas (na pr. cijena karte) nismo na žalost bili u prilici ponuditi neko rješenje obzirom da smo bili odmah konfrontirani s tvrdim tumačenjem pravilnika.
Žao mi je da je nastao nepotrebni konflikt i nerado pišem ovaj post. Uvjeren sam da nam je svima daleko važniji naš pingić i prijateljsko druženje i SVE ekipe biti će uvijek dobro došle.
Pozdrav Vama i svim ekipama 17. lige!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: uto lis 14, 2014 11:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

@ranzo48
Žuti zidovi i žute loptice se odnosi na Lug Samoborski. Meni iz perspektive Dubrave je to sve Samobor Bonk!

Sorry Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ranzo48

PostPostano: čet lis 16, 2014 6:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

S malim zakašnjenjem komentar 3. kola Daltoni - STKI Samobor i sv. Nedelja II (9:1)
Nema se baš puno što za reći, izgubili smo sve pojedinačne partije i dobili par...('Klanja se')
Za ekipe koje će se tek sastati s Daltonima: jako dobra, izjednačena ekipa.
- Hrvoje (Kustec): s jedne strane 0X trava s kojom super igra uglavnom po rubovima stola. Svaku grešku kažnjava neugodnim napadom;
- Jakov David (Milić): svaka čast, igrao je ozlijeđen i s povezom koji mu je očigledno smetao. Super se kreće, dobro se postavlja, brz i siguran;
- Marko (Martinec): Igrao je izrazito napadački, na stolu, dobar i neugodan spin, teško ga je dobiti samo na pimpl!

Kao ekipa imaju primjerni sportski i fair-play stav (priznati će vam i jedva vidljivu prasicu, na 10:0 pokloniti će vam poen, pohvale i svaki dobar poen protivnika...)
Iako smo izgubili "masno", odigrali smo i par dobrih setova.
U svakom slučaju očekujem Daltone sigurno među prvih 5 (ako ne i prve tri ekipe lige)
Pozdrav svima iz (dalekog) Samobora
[Vrh]
55

PostPostano: čet lis 16, 2014 11:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zaista nevjerojatno lijep post u smislu opisa doživljaja suparničke ekipe, s tako malo riječi udijelili ste mladićima komplimente koji se rijetko čitaju na SOKAZ-ovom forumu. Klanja se Klanja se Thumbs up
Volim vidjeti takve međusobne odnose, posebno među ekipama koje su kratkog staža u SOKAZ-u. Grouphug
Vrlo motivirajuće za mlade Daltone, ranzu48 svaka čast! Pivo
[Vrh]
Brla

PostPostano: pet lis 17, 2014 4:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Utakmica 4.kola "Samobor"-Šusteri odgođena je za drugi termin,a u dogovoru sa objema ekipama.Igrat će se u Samoboru,kao domaćinima.Svima poz.od voditelja!
[Vrh]
Private_Driver

PostPostano: pet lis 17, 2014 5:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Stvarno gospodinu Osreckom respect Klanja se Jako je lijepo vidjeti kad netko prepozna fair play. A dobro doduse nebi to trebalo biti nista cudno, ipak smo svi tu na prvom mjestu da se rekreiramo I druzimo. Mora da se Milic opako poboljsao kad pri ozljedi dobije igraca kao Stincica. . . Bit ce vrlo zanimljivo do kraja sezone Smile
dalton david

PostPostano: sub lis 18, 2014 12:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ozljeda je bila zapravo paravan
Evil
Treniralo se opako i nisam htio da me se ometa hehe
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: ned lis 19, 2014 3:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Daltoni se zahvaljuju gosp.Osreckom na lijepim rijecima Thumbs up

A jucer je odigran el classico
Amarena II. - Daltoni 2:8
Pa da krenemo...
1.meč
Kuduzovic-Milic 2:3
Jako napeta tekma,mozda najnapetija koju sam gledao jer se do zadnjeg casa nije znalo kome ce pripasti prvi bod.Ivan uzima 1.set i 4. ,a David je dominirao u 2. i 3.
Ulazak u 5.set i David odlazi na ogromnih 5-1,medutim Ivan se vraca na 7-6 te onda opet David radi seriju i odlazi na 10-7.Nazalost,sljedeca tri poena i 2 cista zicera su zabijena u mrezu i evo nas u fiksu,David servira i ima 11-10,a Ivan nakon toga baca riskantnu servu van i ipak na kraju vodimo ogromnih 1-0.
2.meč
Čurin-Martinec 1:3
Nekako smo racunali da ovaj bod ide Amareni,a desilo se suprotno.
Prvi set tesko odlazi na stranu Filipa,a drugi ide tesko ali zasluzeno u fiksu na nasu stranu i utakmica postaje otvorena.Marko je posljednja 2 seta odigrao pametno i strpljivo te je jednostavno unistio Filipa promjenom ritma.
3.meč
Brlek-Kustec 0:3
Nema se sto posebno za rec,osim da se Vedran i prije meca predao s obzirom da ne voli bas na travu,ali se dobro drzao do sredine svakog seta.
3-0 za nas i puno se lakse dise.
4.meč
Čurin-Milić 3:1
Potpuno kriva taktika Davida koji se povlacio nazad i branio te je demoliran u prva 2 seta.3.set puno to bolje izgleda i David se vraca u mec,ali 4.set je falilo malo vise hrabrosti da se preokrene mec.
5.meč
Kuduzović-Kustec 1:3
Mislio sam da ce ovo biti najlaksa moja pobjeda protiv Amarenaca,ali sam se grdo prevario.Ivan je poceo servirati flah serve i jako pametno igrati,nisam ni poceo mec vec je 6-2 bilo i previse toga za nadoknaditi te gubim 1.set
Sljedeca tri sam malo pojacao kretanje oko stola i preokrenuo mec Cheer
6.meč
Brlek-Martinec 3:1
Ocekivali smo pobjedu Marka,medutim odigrao je nesto slabije i nestrpljivije,a Vedran odlicno te je rezultat doveo na 4-2 za nas
7.meč
Čurin-Kustec 0:3
Znao sam da Filip tesko moze protiv mene,ali sam ga dotukao ugurivanjem travom i tu jednostavno nije imao sanse jer je sve dizao meni na lagani zicer
8.meč
Brlek-Milić 1:3
Konacno je bilo i vrijeme da David pobjedi Vedrana.
2-0 za Davida i odlicna igra koja je nakon toga neobjasnjivo stala te Vedran uzima 3.set i u 4.vodi 7-3 i na kraju je nekako to David preokrenuo i donio nam vrlo vrlo bitnu pobjedu. Cheer
9.meč
Kuduzović-Martinec 2:3
Prva 2 seta Ivan osvaja na serve svoje pa je Marko na vrijeme uspio to skuziti i odlicno odigrao sljedeca 3 seta i preokrenuo mec.
Na kraju smo jos parove dobili u egzibiciji za kraj te se kasnije podruzili u kaficu par sati s nasim dobrim prijateljima
Cheer Klanja se Cheer Klanja se
Deckima predvidam top 4,a i nadam se da dolaze na nas mec s jedinicom da opet zaruzimo Juhuu
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: ned lis 19, 2014 9:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Srijeda 22.10 19:00
Daltoni-Ady Endre I. dvorana Merix Smile

Prognoza 5.kola

Tim A-Hvidra 8:2
Antun i Ivo deru skoro sve pa tako mislim da ce i Hvidrase,dok bi Tomislav mogao lec koju radi neiskustva.
Amarena I-Kozakiv 5:5 ili 6:4
Jako,jako teska prognoza i napeta utakmica.Silvio bi trebao opet tu tricu sloziti dok Neven i Dubravko barem dvicu na najslabijem pa jos parovi ili neki bod sa strane,ali i Kozakivce ce se dosta pitati u ovom derbiju kola.Racunam na to da Ilija vise ne igra za ekipu. Thumbs up
Hrvatske Vode-Rekreativo 5:5
Isto tako neizvjestan meč.Puno toga ovisi o Frani odnosno Cavlovicu kod Voda pa ce i njihov medusobni mec puno toga odlucivati,ali remi je najrealnija prognoza
Sinni 1. -Agronomski 7:3
Ozren je u naletu i to je trica.Ranku je isto vrijeme da pokaze sto zna pa mislim da je to bas ovo kolo,a i Krešo je usao u formu vidim.Tesko ce Agronomci ovdje do boda,a i nisam vidio gori raspored s obzirom da prvih 6 kola igraju s gornjom polovicom momcadi.
Daltoni-Ady Endre III. 9:1 ili 8:2
Gruba prognoza,ali smo u strasnom naletu puni samopouzdanja i ako smo bolju ekipu dobili 8:2 zasto ne nastavit u tom ritmu.
Cheer
Šusteri-Amarena II 2:8
Amarenci ce bit nabrijani radi poraza i mislim da ce se strasno iskaliti na Šusterima.
Dr.Ante Starčević 1000-Samobor 3:7
Samoborci veliki favoriti makar bi moglo doci do iznenadenja,ali tesko sumnjam.
[Vrh]
Private_Driver

PostPostano: ned lis 19, 2014 11:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Odlične prognoze, kad razmislim večinu ih potpisao osim one između Amarene I I Kozakiva. Bez Ilije-Kozakiv u toj utakmici po meni slabe šanse ima. Sklepić lagana trica ako ubace Drvodelića odmah amarenci( što ne znam zašto ne rade češće iskreno I volio bi odgovor na to pitanje) dvica sigurno a vjerojatno i trica te će treći sigurno tuči bar njihovog trečeg. . . . dakle moja prognoza 7-3 za Amarenu, i mislim( ako će igrati Drvodelić) da je to dosta blago. I možda je Kustec bio malo pregrub prema Anti Starčeviću. Ako se netko voli kladiti na iznenađenja tu je puno materijala i po meni je tu sve moguće. Mi se nadamo pobjedi protiv HV-a, makar X i je realna prognoza. Čekam da moji proigraju, neznam što je ove sezone Tina smatram i boljim od sebe ali mora i to jednom stati. Wish us luck Thumbs up
ranzo48

PostPostano: pet lis 24, 2014 5:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo i kratkog izvješća naše utakmice 5. kola (Dr. Ante Starčević-1000 - STKI Samobor i Sveta Nedelja II - 7:3)

Na žalost, gubimo i ovu utakmicu iako mislim da nismo bili baš jako loši (samo dvije pojedinačne partije završile su u tri seta). Vjeko i ja nismo uspjeli pomoći Tomi koji se vratio u formu i napravio tricu; dečki nisu pronašli odgovor za njegove iznenadne napade i s forhenda i s bekenda!
Po mome mišljenju, Darko (Androić) i Marinko (Tomašić) su slični igrači, vrlo dobro drže lopticu i precizno napadaju po dijagonali kad se ukaže prilika. Mario (Mišur) traži priliku da napadne spinom s forhenda i tu treba jako paziti. Dečki su igrali taktički mudro i strpljivo dok smo se Vjeko i ja "gurali na stolu", katkada nerezonski ulazili i dobrim dijelom aktivno sudjelovali u vlastitom potopu 'Bonk!'
Sve u svemu, zaslužena pobjeda Starčevića!
Dvorana je super, dobro osvjetljenje, parket na podu... Mala primjedba na mrežicu - visina je OK ali se izgleda neda dobro nategnuti pa mi se čini da je bilo neobično puno prasica na mreži (možda samo subjektivni osjećaj)
Pozdrav svima iz Samobora!
[Vrh]
Brla

PostPostano: pon lis 27, 2014 11:13 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Danas u 19h odigrati će se "zaostala" tekma Samobor-Šusteri,u Samoboru.Domaćini pozivaju zainteresirane na meč i da se uvjere u lijepu dvoranu i gostoprimsvo,te na buduća domaćinstva ekipama koje će odigravati utakmice kao gosti ekipe "STK Samobor i Sv.nedjelja II".Poz.voditelj XVII lige!
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: pon lis 27, 2014 10:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo da se i ja javim nakon nekog vremena...
Daltoni-Ady endre I. 9:1
Dobar rezultat makar je moglo i blaze bit da se David nije u 2 meca izvukao u svojem najgorem kolu igranja do sada u sokaz karijeri...
Marko odlican i najbolji od nas trojice u srijedu dok sam ja isto ispodprosjecno igrao.
Decki su jako dobri i simpaticni.Siniši nije nesto islo bas,dok su suigraci bili raspolozeni i cudi me kako imaju tako los skor,a igraju dosta dobro pogotovo bekend koji kad pogode se ne vraca Klanja se
Igra u paru nas je krasila na proljece,dok se sad desio lagani raspad sistema i nadamo se da se to nece ponovit pogotovo kod tijesnog rezultata jer racunamo na taj bod Very Happy

U srijedu protiv Agronomaca i nadamo se da cemo nastavit ovu dosta dobru formu i ostvariti jos jednu pobjedu koja nas vodi medu prve 3 ekipe,makar bi se usudio reci i medu dvije Thumbs up
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: pon lis 27, 2014 10:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prognoza 6.kola

Hvidra-Samobor 4:6
Interesantna utakmica jer su ulozi veliki.Mala prednost Samoborcima koji bi mogli izvuci pobjedu i dosta popraviti svoju tablicnu situaciju.

Amarena II. - Dr.Ante Starcevic 1000 8:2
Mišur i drustvo su u naletu,ali je Amarena prejaka momcad i sigurno su gladni pobjeda nakon naseg meca Zubo

Ady Endre I. - Šusteri 6:4
Teška prognoza,makar mala prednost "Mađarima" radi iskustva.

Agronomski-Daltoni 2:8
Tesko da cemo ovdje prosut bodove,a i cuo sam da ima travara u suparnickoj momcadi i za nas je to poslastica te jako velika prednost u startu Thumbs up

Rekreativo-Sinni I. 5:5
Napet mec i mislim da je Frano u stanju napravit tricu jer vidim da je Ozrena dobio na vikend turniru.Ranko je u losoj formi vidim i to se mozda da iskoristiti.

Stk Kozakiv-Hrvatske Vode 6:4
Cavlovic trica vjerovatno,ali dosta otvoren mec makar mislim da je Kozakiv blagi favorit.

Tim A-Amarena I 6:4
Teska tekma,ako Silvio slozi tricu sto ce bit jako jako jako tesko pa skoro i nemoguce no postoji sansa,onda meč postaje otvoren i zanimljiv.Puno toga ce ovisiti o Previsicu,ali Tim A je favorit u svakom slucaju Klanja se
[Vrh]
Private_Driver

PostPostano: pon lis 27, 2014 11:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Već sam se pitao gdje je prognoza Very Happy Tim A dobiva Amarenu 100%. Sklepić će igrati zanimljiv meč s obojicom ali ako bi ovi bili u barem prosječnom izdanju grdo se piše Amareni a Previšić je lošiji jedino od Sklepića pa me ni 9:1 nebi iznenadilo. Daltoni dobivaju možda i jače nego što su napisali, Samoborci po mom mišljenju dobivaju gusto 6:4 jer uz Stinčića koji se vraća, neugodnog Điru s travom a čujem da je i gospodin Osrečki sada vrlo dobar, stavio bi na Samoborce Thumbs up Ady Endre nisam vidio kako igra pa neću komentirati , za Amarenu dva potpisujem Kusteca. Što se tiće Hrvatskih voda, sve će ovisiti o Prentašiću, drugom igraču voda. Kao i na našoj zadnjoj tekmi, kad uđe u lošu seriju nemože pogoditi malte ne lopticu na stol, ali zato kad mu se potrefi dobra imam osjećaj kao da gledam nekoga iz puno vise lige. Čavlović trica sigurna, uzevši da Ilije vise nema. Taj čovijek ne igra ništa spektakularno, ali skoro pa da uopće ne griješi, ima dobar servis i zabija zicere. Ostalo uglavnom čeka protivnika da preuzme inicijativu i onda ubojito kontrira. Podsječa me malo na mene hehe Very Happy. Uglavnom ovdje kažem pobjeda Voda 6:4. Naš meč, uff. . . Zahvaljujem se Kustecu na respektu, ali da ja dobijem Vranješa sudeći po njegovoj formi trebalo bi mi instant čudo. On je igrač koji jako zavisi o treningu. Prvi puta kad smo igrali, prije tri sezone, nije trenirao redovno, pa sam ga dobio 3:0. Prošle sezone, kad je igrao par puta tjedno dobio me nešto oko 11:5 11:1 11:2. Sada na vikend turniru je rekao da cijelo ljeto nije pipnuo reket pa sam ga dobio ( da se razumjemo nisam ni ja, ali ja držim bar neku konstantu, on ili me ubije ili nemam uopče s njim problema hehe. Ostatak mojih nisu nešto u formi što mi je žao ali takva je sezona za nas nadam se da će biti bolje. Kažem 7:3 za Sinni. Realno. Vidjeti ćemo koliko sam pogodio heh Smile
tuna85

PostPostano: uto lis 28, 2014 7:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

DALTON1 (napisa):
Prognoza 6.kola

Hvidra-Samobor 4:6
Interesantna utakmica jer su ulozi veliki.Mala prednost Samoborcima koji bi mogli izvuci pobjedu i dosta popraviti svoju tablicnu situaciju.

Amarena II. - Dr.Ante Starcevic 1000 8:2
Mišur i drustvo su u naletu,ali je Amarena prejaka momcad i sigurno su gladni pobjeda nakon naseg meca Zubo

Ady Endre I. - Šusteri 6:4
Teška prognoza,makar mala prednost "Mađarima" radi iskustva.

Agronomski-Daltoni 2:8
Tesko da cemo ovdje prosut bodove,a i cuo sam da ima travara u suparnickoj momcadi i za nas je to poslastica te jako velika prednost u startu Thumbs up

Rekreativo-Sinni I. 5:5
Napet mec i mislim da je Frano u stanju napravit tricu jer vidim da je Ozrena dobio na vikend turniru.Ranko je u losoj formi vidim i to se mozda da iskoristiti.

Stk Kozakiv-Hrvatske Vode 6:4
Cavlovic trica vjerovatno,ali dosta otvoren mec makar mislim da je Kozakiv blagi favorit.

Tim A-Amarena I 6:4
Teska tekma,ako Silvio slozi tricu sto ce bit jako jako jako tesko pa skoro i nemoguce no postoji sansa,onda meč postaje otvoren i zanimljiv.Puno toga ce ovisiti o Previsicu,ali Tim A je favorit u svakom slucaju Klanja se

Eo vako ja sam upravo odradio svoje partije sa amarenom posto sam se morao žurit na posao dvorana im je ok imali su podršku u publici od sve tri amarene šta se rezultata tiče dobio sam dvojicu a od Silvija sam pokleknuo lik će svakako biti medju prva tri na kraju jednostavno nisam imao svoj pucački dan budeš skužio o kakvom igraču govorim
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: čet lis 30, 2014 9:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Agronomski fakultet III. - Daltoni 1:9
Sto reci o jucerasnjoj tekmi? Poceli smo odlicno sa dva kruga bez izgubljenog seta i onda neobjasnjiv pad koncentracije Rolling Eyes
Svi smo visili u zadnjem krugu,makar smo imali meceve pod kakvom-takvom kontrolom,ali su suparnici bome dobro grizli Thumbs up
Sva trojica podjednaka,znaju cokljat i dugo drzat lopticu na stolu i dobro potegnut kada se pruzi prilika Juhuu
Simpaticna ekipa i pohvaljujem dvoranu koja je jako dobra i ugodna za igrat Thumbs up
Parovi jos gore odigrani nego proslo kolo,ali cu iskoristit ispriku za koju mislim da je istinita,a to da covjek nakon vodstva 9:0 ne moze nigdje pronaci motiva za jos tu jednu pobjedu,dok suparnici grizu Zubo
Kod nas Marko opet odlican,a David i ja tak-tak moze to puno puno bolje Thumbs up
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: čet lis 30, 2014 9:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

@tuna85 dada,Silvac igra odlicno i sumnjam da ce izgubit vise od jedne-dvije partije do kraja Thumbs up
[Vrh]
kzk

PostPostano: ned stu 02, 2014 3:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdrav od ekipe Šusteri,

6 kolko Ady Endre I vs Šusteri 5:5, rezultat još nije moguće upisati jer naknadno registrirani igrač od mađara još nije upisan na net.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned stu 02, 2014 8:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo ga upisan, pa maznite rezultat! Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 4 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.