SOKAZ forum
1. liga jesen 2014.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
je, ziva kultura...
mec dana su odigrali oriskovic protiv sosica u kojem nisi mogao znat ko vodi jer su oba istovremeno plakala kako ne mogu

mec dana su odigrali oriskovic protiv sosica u kojem nisi mogao znat ko vodi jer su oba istovremeno plakala kako ne mogu
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Jučer ldentalia:Odra 6:4.
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
- mistreaver
srki skida zvijezde...
neki dan dobio mene. a sad i mikuleca vidim
neki dan dobio mene. a sad i mikuleca vidim
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
a nisam...sramezljiv je:)
Je, mislim da mi je Žacko već 3. puta okrenuo 0:2cvijo je napisao/la:![]()
Nego Burke, ništa protiv Nabave?
A onaj Žacko OPET na njemu svojstveni način, bez imalo respekta i obzira prema protivniku, dobiva partiju nakon 0:2...
Ali stvar je u meni, stvarno mi nije bio dan. Lego sam sve tri partije u 5 setova. Što je najgore u sve 3 sam izgubio praktički dobiveno (kao i većinu izgubljenih partija ove sezone
Odigram 1 set odlično, pa 1 očajno itd. Nesreća je kaj je ovaj očajan uvijek neparni pa pušim redovito 3:2.
Možda do 10. kola počnem više trenirati i popravim formu!
I da, oni koji računaju na tricu protiv Curija mogli bi se gadno iznenaditi, naročito na njegovom terenu! Čak se i Viktor gadno namučio protiv njega.
Burke,
sad baš da si baš sve izgubio praktički dobiveno ne stoji nikako.
Mene si vodio 2:0 (igra se do 3 dobivena seta i uvijek igram do kraja!). Zadnja 3 seta si ostao na 4, 6 i 3. Niti u jednom setu nisi imao prevelike šanse.
Protiv Curija si vodio 2:1 u setovima al zadnja dva seta nisi imao šanse. Dobio te na 8 i 6 prilično sigurno.
Sa Matijom je bio cijeli meč gust. Gubio si 2:1 u setovima pa izgubio 3:2. Istina je da je moglo otić na svaku stranu al nisi imao praktički dobiven meč.
Meč je bio jako zanimljiv i pun preokreta. Mene recimo još peče katastrofalno odigran par na 5:4 za nas. Mislim da možemo odigrati par puno bolje. I ja i Matija.
Al na kraju je bila najpoštenija podjela bodova jer je Viktor dobio tricu.
sad baš da si baš sve izgubio praktički dobiveno ne stoji nikako.
Mene si vodio 2:0 (igra se do 3 dobivena seta i uvijek igram do kraja!). Zadnja 3 seta si ostao na 4, 6 i 3. Niti u jednom setu nisi imao prevelike šanse.
Protiv Curija si vodio 2:1 u setovima al zadnja dva seta nisi imao šanse. Dobio te na 8 i 6 prilično sigurno.
Sa Matijom je bio cijeli meč gust. Gubio si 2:1 u setovima pa izgubio 3:2. Istina je da je moglo otić na svaku stranu al nisi imao praktički dobiven meč.
Meč je bio jako zanimljiv i pun preokreta. Mene recimo još peče katastrofalno odigran par na 5:4 za nas. Mislim da možemo odigrati par puno bolje. I ja i Matija.
Al na kraju je bila najpoštenija podjela bodova jer je Viktor dobio tricu.
ko bi desifriro te brojke, recite maljac, recite miki, nest da se zna 
Čestitke trici (Maljac, Tadić, Babić - za Icemana) na pobjedi
Mi (superzvijezda, perspektivni igrač s potencijalom i ja) imali rovovsku bitku s Agronomskim (Žagar, Mačešić, Žugaj - Iceman, to su ti oni dečki kaj znaju ići po turnirima).
Kako je raspored igranja bio ispremiješan jer je Jura malo kasnio, gubili smo 2:4, pa izvukli meč na iskustvo
Netko bi rekao da smo na početku meča imali pad, pa se onda digli na uobičajenu razinu i dovršili posao kak spada do kraja. Ja ne bi
Dečki su bili bolji u prvom dijelu meča, a mi u drugom.
Mi (superzvijezda, perspektivni igrač s potencijalom i ja) imali rovovsku bitku s Agronomskim (Žagar, Mačešić, Žugaj - Iceman, to su ti oni dečki kaj znaju ići po turnirima).
Kako je raspored igranja bio ispremiješan jer je Jura malo kasnio, gubili smo 2:4, pa izvukli meč na iskustvo
Netko bi rekao da smo na početku meča imali pad, pa se onda digli na uobičajenu razinu i dovršili posao kak spada do kraja. Ja ne bi
Dečki su bili bolji u prvom dijelu meča, a mi u drugom.
Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3