NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

P: Nittaku Violin (FL) 139 eur
Idite na Prethodno  1, 2, 3

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Saša

PostPostano: sub stu 01, 2014 12:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vozi auto

Zadnja promjena: Saša; sub stu 01, 2014 6:45 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Obi-wan

PostPostano: sub vel 20, 2016 11:49 am    Naslov : P: reketi, gume, drva, loptice, futrole, mrežica Citirajte i odgovorite

Nedavno sam na žalost ostao bez mogućnosti za bavljenje stolnim tenisom. A taman sam naučio kako treba :-) Možda u nekom drugom životu.

Zadnja promjena: Obi-wan; sub vel 20, 2016 2:07 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Iceman

PostPostano: sub vel 20, 2016 11:56 am    Naslov : P: reketi, gume, drva, loptice, futrole, mrežica Citirajte i odgovorite

jebote, sorry ak sam pre znatizeljan ali kaj se dogodilo?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Obi-wan

PostPostano: sub vel 20, 2016 12:07 pm    Naslov : P: reketi, gume, drva, loptice, futrole, mrežica Citirajte i odgovorite

Prvo se klub preselio iz velike gradske dvorane u školsku dvoranicu prigradskog naselja. Tu stane jedan stol gdje ima mjesta za 4 dedeka koji su sebe proglasili cjelim klubom i ni za koga drugog. Zubo
Nastavio sam igrati u dvorištu na otvorenom gdje je bilo super kada je vrijeme dozvoljavalo. Na žalost posvađao sam se sa vlasnikom dvorišta pa smo prodali stol i završili priču. Živim u zgradi, nemam svoje dvorište, drugih klubova nema ni blizu. Srce mi je slomljeno. Za ovaj hobi sam bio zagrijan maksimalno. Igru sam digao na takmičarsku razinu. I kraj. Ne kažem da se više nikada neće ukazati prilika, ali meni je 41. Još sve radi, ali za 5 - 10 godina više neće. Trenutno mi je najbolje to sve zaboraviti i ostaviti iza sebe jer kad razmišljam o tome, boli. Probaj zamisliti kako bi ti bilo da ti netko oduzme stolni tenis. Sad
Imao sam sreće baviti se sa puno sportova, a stolni tenis je među najzabavnijima i pogodan za starije ljude. Vraćam se trčanju, to mi valjda nitko ne može oduzeti dok sam zdrav.
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: sub vel 20, 2016 12:41 pm    Naslov : P: reketi, gume, drva, loptice, futrole, mrežica Citirajte i odgovorite

Jbga, ostavi si jedan reket, opet će doći pingić na red, ....poslije 60.-te, kada ne buš mogal bežat. Imamo vlastitih iskustava. Uostalom, tad buš ti bil jedan od onih 4 dedeka.
[Vrh]
Guga

PostPostano: sub vel 20, 2016 1:13 pm    Naslov : P: reketi, gume, drva, loptice, futrole, mrežica Citirajte i odgovorite

Trenutno ti je sve Dark evil pred očima, ali to je - trenutno...
Ja sam počeo ponovno igrati pingić sa 45 godina i to nakon "kratke" pauze od 30 godina,
pa ne vidim razlog zašto bi trebao potpuno zatvoriti vrata.

Zadnja promjena: Guga; sub vel 20, 2016 1:15 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Obi-wan

PostPostano: sub vel 20, 2016 1:13 pm    Naslov : P: reketi, gume, drva, loptice, futrole, mrežica Citirajte i odgovorite

Reket nabavim u roku od odmah. Za početak bilo što, ionako nije reket presudan. Za pingić ću paziti ako nešto iskrsne naravno. Samo ne smijem previše razmišljati o tome...
Hvala na podršci u svakom slučaju.
[Vrh]
Obi-wan

PostPostano: sub vel 20, 2016 2:07 pm    Naslov : P: reketi, gume, drva, loptice, futrole, mrežica Citirajte i odgovorite

...

Zadnja promjena: Obi-wan; sri lip 08, 2016 3:29 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Iceman

PostPostano: ned vel 21, 2016 1:04 am    Naslov : P: reketi, gume, drva, loptice, futrole, mrežica Citirajte i odgovorite

za pocetak se preseli u zg i pocni igrat sokaz sa nama... Thumbs up
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned vel 21, 2016 1:12 am    Naslov : P: reketi, gume, drva, loptice, futrole, mrežica Citirajte i odgovorite

Obi, šta nisi ti iz Baranje, od koje ti treba pola sata do Osijeka, gdje se igraju rekreativne lige? Pojma nemam

Tolko se i mi vozamo ponekad! Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Obi-wan

PostPostano: ned vel 21, 2016 11:33 am    Naslov : P: reketi, gume, drva, loptice, futrole, mrežica Citirajte i odgovorite

Ni auta, nit vozim, ni novaca za benzin, ni vremena za put. Crying
Mogao bih vjerovatno ponekad otići, ali ako se ne mogu baviti kako treba, a to je meni svaki drugi dan najmanje, bolje da se ne mučim.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned vel 21, 2016 1:17 pm    Naslov : P: reketi, gume, drva, loptice, futrole, mrežica Citirajte i odgovorite

Pa probaj nagovorit par suučesnika! Osama Vozi auto Pingic Vozi auto Zzz
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Obi-wan

PostPostano: uto ožu 14, 2017 6:07 pm    Naslov : P: guma 729 General crna 1.8 (zapakirana) Citirajte i odgovorite

729 General (crna, 1.8 mm, 42 deg, novo) 50 kn.
Uplata na račun, poštarina 10-tak kuna za slanje tiskom ili preporučeno.

Javite se na e-mail:
Obi-wan-kenobi@inet.hr
[Vrh]
Obi-wan

PostPostano: pet vel 28, 2025 9:32 pm    Naslov : P: Nittaku Violin (FL) 139 eur Citirajte i odgovorite

Nittaku Violin (flared), novo i nekorišteno, u originalnoj kutiji.
Cijena 139 eura + dostava preko Tiska 4.40 eura.
pm nešto slabo radi, radi slika i dogovora, javite sa na moj e-mail:
Obi-wan-kenobi@inet.hr
[Vrh]
Lovro_P

PostPostano: sub ožu 01, 2025 9:21 pm    Naslov : P: Nittaku Violin (FL) 139 eur Citirajte i odgovorite

Gdje u baranji? Znam par ljudi koji putuju ponedjeljkom i cetvrtkom za lsijek igrati , pon je liga, cet trening
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.