SOKAZ forum
15. liga jesen 2008
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
šteta što je samo jedan...Jopi je napisao/la: U sri igramo protiv Bukovca, nadamo se prvim bodovima!
I kak mi je Stole javio, Cheming je u drugom kolu izgubio od Cvjećarnice Nela...
Iiii, da, u petak sa početkom u 18.30 (il koju minutu kasnije) dugo najavljivano i veliko gostovanje u Pešćenici....
velika financijska kriza na svjetskom tržištu pogodila je i naš kolektiv te se ispričavamo svim navijačima jer za ovu priliku nećemo biti u mogućnosti osigurati autobusni prijevoz na utakmicu....
Tko dođe (biciklom) dobro je došao....
rope je napisao/la: Iiii, da, u petak sa početkom u 18.30 (il koju minutu kasnije) dugo najavljivano i veliko gostovanje u Pešćenici....
velika financijska kriza na svjetskom tržištu pogodila je i naš kolektiv te se ispričavamo svim navijačima jer za ovu priliku nećemo biti u mogućnosti osigurati autobusni prijevoz na utakmicu....
Tko dođe (biciklom) dobro je došao....
.... želim vam
.... mi igramo kog Agronomskog, trebali bi i nama
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
Istina, ali objektivno smo tesko mogli doci do tri boda. Prosle sezone je mec zavrsio isto 5:5.rope je napisao/la:šteta što je samo jedan...Jopi je napisao/la: U sri igramo protiv Bukovca, nadamo se prvim bodovima!
Decki su odlicni domacini i fair play igraci. Imaju super prostor. Najbolji igrac (ili nama najneugodniji) im je Androic koji jako voli flah igru i tu JAKO malo grijesi, ali roka sto na sat lijevo desno. Kad uhvati nekoga u svoj mlin (kao sto je mene samljeo) onda je poraz na vratima. Ima neugodne serve i jako dobro pimpla.
Pavlovic je isto dobar jer je dosta siguran na FH spinu. Lakuš ima takodjer neugodne serve i jako rotirajuci FH spin. Preberina je igrac sa antispinom na BH i nekom tanjom gumom na FH (kineska koliko sam ja vidio) te svoju igru bazira uglavnom na antispinu i zabijanju lose vracenih lopti.
Uglavnom, decki su jako dobri. Mec je bio iscrpljujuc sa puno dobrih poena.
Na kraju po bod svima i obje ekipe zadovoljne.
rm -rf /bin/laden
baš sam gledao taj prvi rezultat i niš mi nije bilo jasno, mislio sam da čovjek igra s nekim opakim materijalima i da je nemoguće da ne vrati lopticu na stol....alf je napisao/la:
Najbolji igrac (ili nama najneugodniji) im je Androic koji jako voli flah igru i tu JAKO malo grijesi, ali roka sto na sat lijevo desno. Kad uhvati nekoga u svoj mlin (kao sto je mene samljeo) onda je poraz na vratima.
i kretanje rezultata mi je odlično 1:0 pa 1:1, pa 2:1 i tak do 5:5 ....
sretno dalje sa malim tehničarima, a onda ćete vidjeti show program protiv SC-a
Kao sto vidis niti meni nista nije bilo jasnorope je napisao/la:baš sam gledao taj prvi rezultat i niš mi nije bilo jasno, mislio sam da čovjek igra s nekim opakim materijalima i da je nemoguće da ne vrati lopticu na stol....alf je napisao/la:
Najbolji igrac (ili nama najneugodniji) im je Androic koji jako voli flah igru i tu JAKO malo grijesi, ali roka sto na sat lijevo desno. Kad uhvati nekoga u svoj mlin (kao sto je mene samljeo) onda je poraz na vratima.
Stanek je uspio spustit igru, ali taj covjek tako malo grijesi i grize za svaki bod da ga nije uspio dobiti (iako je imao dobre sanse).
Hvala na dobrim zeljama!
Dobra zabava u Pešči!
rm -rf /bin/laden
Sokaz ima 22 lige i samo u 10 i 15 ligi igraju ekipe iz Pešćenice.... samo 5 - 6 ekipa iz tih liga ima mogućnost gostovanja kod njih... neke ne žele pa odigravaju tekmu doma... al neka im je, misle da im je tak bolje...alf je napisao/la:
Dobra zabava u Pešči!
Ovo nam je bilo najdulje gostovanje u našoj kratkoj povijesti sokaza....
Prije tekme stao sam na vagu i pokazivala je 79,6 kg.... nakon tekme 81,7 kg... i kaj da vam dalje pričam...
Čestitke Kalafatu

...razbili nas...ubili...
...ma kada bolje pogledam nismo baš lako pali
...ali u 3. poluvremenu
...sva sreča da ih Čiček i tu izvlači ko zna kakav bi bil kraj
...inače nemaju sve ekipe baš takav tretman
...nove to moraju i zaradit
No nema veze, za sve uvijek ima
...pa, dobro nam došli
P O Z D R A V
...razbili nas...ubili...
...ma kada bolje pogledam nismo baš lako pali
...ali u 3. poluvremenu
...sva sreča da ih Čiček i tu izvlači ko zna kakav bi bil kraj
...inače nemaju sve ekipe baš takav tretman
...nove to moraju i zaradit
No nema veze, za sve uvijek ima
...pa, dobro nam došli
P O Z D R A V
Jopi je napisao/la:Koliki mi das koeficijent na 10:0?
Kazes danas i prije tekme mozete na pivo
Mi igramo u sri.
izvještaj večeras oko ponoći....
dečko radi, kaj bu igral protiv Kalafata... kad se i prije meča sve zna...Izra je napisao/la:sve prognoze padaju u vodu, ipak pricamo o Stosicevom Krvniku Iz Pescenice..
sticajem okolnosti.... nije nam bilo Sinke-a .... čuvaj
ženu doma.... nova prinova je na putu.. pa smo igrali sam čičo i ja i odigrali ... a ostatak vremena posvetili svjetskoj recesiji i financijskoj krizi... i ostalim temama kaj se tiču nas zemljana...
rezultat 7:3.... zapisnik slijedi.... da je goc bio