| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet lis 16, 2008 10:10 am Naslov
: ljepljenje OX trave |
|
|
Zanima me da li je netko od vas ljepio OX travu sa novim ljepilom na bazi vode i ako je na koji način... (nanosio samo na drvo ili na drvo i na gumu) i
da li je skidao tako zaljepljenu gumu (travu) i kako se skida sa reketa |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ecwashere
|
Postano: čet lis 16, 2008 1:49 pm Naslov
: |
|
|
Ne znam za novo ljepilo, ali u principu nanosi se samo na drvo (ja stavljam dva sloja) i dok se osuši guma se stavlja sa komadom papira i onda mic-po-mic, ali zaista oprezno malo po malo se papir pomiče (po 5-6mm) pa se guma stiska i tako redom.
Ne znam zašto većina proizvođača ne radi OX kao naljepnicu sa već nanešenim slojem ljepila (kao Donic na primjer) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet lis 16, 2008 2:53 pm Naslov
|
|
| ecwashere (napisa): | Ne znam za novo ljepilo, ali u principu nanosi se samo na drvo (ja stavljam dva sloja) i dok se osuši guma se stavlja sa komadom papira i onda mic-po-mic, ali zaista oprezno malo po malo se papir pomiče (po 5-6mm) pa se guma stiska i tako redom.
Ne znam zašto većina proizvođača ne radi OX kao naljepnicu sa već nanešenim slojem ljepila (kao Donic na primjer) |
hvala, ali
zanima me baš korištenje ljepila na bazi vode u kombinaciji s OX gumom |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ecwashere
|
Postano: pet lis 17, 2008 3:50 pm Naslov
|
|
| Ne znam zaista za ovo novo ljepilo, ali kako su ovi "gore" pametni još će zapovijediti da se gume moraju ljepiti neoprenskim ljepilom ili cijanofixom |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|