SOKAZ forum
1. liga jesen 2014.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ne vidim drugu opciju nego ispričati se Dexovom fan klubu
Dakle, nisam rekao da su podbacili, nego da se nisu prilagodili.
Prenijeti ću Žiru Perinu izjavu da su podbacili, pa ćemo vidjeti da li će ostati tajnik gorenavedenog fan kluba. Mislim da Stip nije u problemima. Trenutno.
Dakle, nisam rekao da su podbacili, nego da se nisu prilagodili.
Prenijeti ću Žiru Perinu izjavu da su podbacili, pa ćemo vidjeti da li će ostati tajnik gorenavedenog fan kluba. Mislim da Stip nije u problemima. Trenutno.
Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
Cvijo cuvajte se, jucer je Identalija pala za slobodu, vi ste sljedeci 
taktika netreniranja ove sezone mi daje bolje rezultate nego pretreniravanje prosle:)
branko je opet ko i u preckom dobio najboljeg igraca (kasica, bez uvrede dubi i grozdek:) odmah u prvom mecu, a dalje smo odradili kao stari rutineri
taktika netreniranja ove sezone mi daje bolje rezultate nego pretreniravanje prosle:)
branko je opet ko i u preckom dobio najboljeg igraca (kasica, bez uvrede dubi i grozdek:) odmah u prvom mecu, a dalje smo odradili kao stari rutineri
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Je...mislim da je od 6 partija u pet setova 5 otišlo na našu stranu... 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
I bi tako...Iceman je napisao/la:Cvijo cuvajte se, jucer je Identalija pala za slobodu, vi ste sljedeci
Da zorno primijetim, kak veli 55, ja napravio nulu, a Dex i Jura po dvije.
Čestitke Vidrama na odličnoj igri i osiguranom trećem mjestu.
Stiga Dynasty Carbon
jesus, ko nije vidio link, 7 meceva u fixu 5tog seta...
mec poceo u pol 8 a zavrsio 10 minuta do ponoci uz prijateljski afterparty do 2 ujutro...
zao mi cvije, zasluzili ste bod prijatelju...jeben mec...
mec poceo u pol 8 a zavrsio 10 minuta do ponoci uz prijateljski afterparty do 2 ujutro...
zao mi cvije, zasluzili ste bod prijatelju...jeben mec...
Čestitke Cviji, Juri i Dexu na odličnoj borbi, meč je bio brutalan, pun neizvjesnosti, odličnog pingića, jako lošeg pingića, ma svega!!!
Stepan je jučer bio
, igrao je odlično!!! Dex, Jura i Pongi dobri, Jura protiv Pongija odličan, protiv mene loš, ali i to je bilo dovoljno da me pobijedi he! Najljepši meč: Pongrac i Dex
Cvijo i ja smo jučer bili tamo, navijali, družili se, malo smo i pingić igrali, a ostatak vremena
bili negdje na ljepšem mjestu!!!
Na kraju naravno
Čestitke dečkima još jednom, i mojim prvotimcima također, te kao što je i Pongi rekao, najpoštenije bi bilo 5:5, al meni je ovako ipak malo draže!!!
Stepan je jučer bio
Cvijo i ja smo jučer bili tamo, navijali, družili se, malo smo i pingić igrali, a ostatak vremena
Na kraju naravno
Wolfi, potpuno si u pravu, ponedjeljkom bi trebalo biti zabranjeno igrati mečeve Sokaza! Moja je krivica, nažalost, mogao sam samo u ponedjeljak, do jučer sam bio na seminaru u Zadru. Cvijo i ekipa su nam velikodušno izašli u susret, mada mislim da ni oni nisu bili oduševljeni ponedjeljkom!!!
Ništa, idući put igramo kad si ti dežuran, i ostajemo do jutra!!!

Ništa, idući put igramo kad si ti dežuran, i ostajemo do jutra!!!
e jebiga sad, dat cu ti malo svoju zenu pa sa njom popricaj 
haha istina 
meni pase vasih 5:5 
evo, odigrali smo sa babicom i tadicom
, maljac nije doso jer je reko da mu dolaze neki gosti koje ne moze odgodit rofl
tadinjo me dobio nakon sto sam vodio 2:1 i 10:6
sad smo i teoretski osigurali trece mjesto, tko bi se tome nadao prije sezone...
u petak igramo sa rivalima iz dvorane, bit ce veselo

tadinjo me dobio nakon sto sam vodio 2:1 i 10:6
sad smo i teoretski osigurali trece mjesto, tko bi se tome nadao prije sezone...
u petak igramo sa rivalima iz dvorane, bit ce veselo