NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

17. liga-jesen, 2014
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
DALTON1

PostPostano: ned stu 02, 2014 9:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Četvrtak 6.11. Dvorana Merix u 19:00
Daltoni-Rekreativo

Prognoza 7.kola:

Amarena I. - Hvidra 8:2
Nece se Hvidra dobro provest,decki iz A1 si ne mogu vise dopustat gubitak bodova ako zele najmanje 4.mjesto i stoga ce ovdje pokazati zasto su u vrhu lige Thumbs up

Hrvatske Vode-Tim A 3:7
Nekakva realna prognoza,makar su Vode doma mozda najnezgodnija momcad i u nekom scenariju i moze bit remi,ali je to gotovo nemoguca misija Confused

Sinni - Kozakiv 6:4
Sinni je favorit,decki su bas ugodno iznenadenje ove sezone i smjesi im se top 5,dok Kozakivu lagano tonu lađe za prolazak dalje i tesko da mogu ovdje do bodova,eventualno remi,ali tesko.

Daltoni-Rekreativo 7:3
Favoriti smo kao i protiv vecine momcadi.Usli smo s treningom u sezonu sto se i vidi.Decki iz Rekreativa bas suprotno,jedino Frane ostvaruje jako dobre rezultate(a sva trojica mogu puno bolje),ali kad uzmemo da on ima travu na koju volimo svi igrat tesko ce do bodova protiv nas.Nadam se da ce se probudit tek iza ovog tjedna i pocet ugrozavat malo jace protivnike Thumbs up

Šusteri-Agronomski 6:4 ili 5:5
Šusteri igraju dosta sigurno i uzimaju bodove di stignu pa ce tako biti i u ovom mecu.Lagani su favoriti,makar moze bit svasta...

Dr.Ante Starčević 1000-Ady Endre I. 6:4
Interesantna utakmica u kojoj su lagani favoriti Starcevici.Puno toga ce ovisiti o Mišuru i Ferencaku Cheer

Samobor-Amarena II. 2:8
Samoborci se dizu u formi,ali Amarena je prejaka ekipa i ovako nekakav rezultat ce bit.

@Privatedriver cekam tvoju reakciju na prognoze Thumbs up Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Private_Driver

PostPostano: ned stu 02, 2014 11:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Eheh evo I mene.

Ovako: Amarena I - Hvidra 6:4 po meni ili 7:3 eventualno. Sklepić tricu, a ostalo stvarno sve može ići na bilo koju stranu pa smatram da neće baš 8:2 biti mislim da je to bilo malo pre strogo.

Vode - Tim A 2:8. Nije toliko lose igrati kod Voda, stol je dobar malo se skliže ali ništa problematično. Mislim da samo o Previšiću ovisi varijacija rezultata ali ovo ostalo se zna.

Sinni - Kozakiv 7:3 Ako Lončar bude igrao kao protiv nas on i Ozren trice sigurno, nešto će nabrati Marić i Blažević na trećem i eventualno ako se još nešto slomi ali dalje od ovoga u korist Kozakiva nebi išao.

Šusteri - Agronomski fakultet 6:4 - Ni jedni ni drugi u nekoj ekstra formi, ali uz domaći teren želim kraljevima iz Šustera pobijedu i jedva čekam tekmu s njima.

E sad mi. . . . ako bude stvarno 7:3 za Daltone ja ću računati da smo pobijedili. Naš treći nema šta tražiti protiv njih, Tin i ja u paru igramo blago rečeno odvratno ove sezone što znači da bi jedan od nas napravio 2 što bi bilo vrh. . . Nažalost moja prognoza 10:0 za Daltone.

Ostale tekme neću komentirati jer nemam uvid ni u jednu ekipu ove sezone
Toliko od mene
DALTON1

PostPostano: ned stu 02, 2014 11:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma pretjerujes...nismo jos desetku stisnuli nikome,a vi ste bolji od nekih momcadi s kojima smo igrali.Veselim se cetvrtku Cheer Thumbs up
[Vrh]
kzk

PostPostano: sri stu 05, 2014 6:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Šusteri još jedan X odigrali nakon mojih katastrofalnih izdanja u singlovima. Jedino što je pozitivno je da i dalje pobjeđujemo u parovima Cheer i ganjamo prvo mjesto.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
DALTON1

PostPostano: čet stu 06, 2014 11:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Daltoni-Rekreativo 10:0
Franina prognoza se ostvarila,makar je moglo i malo blaze bit.
Tin nas je jako namucio i nije nam odgovarala ta igra s njegovim potrosenim gumama s kojima dosta dobro barata i bas je nezgodan igrac.S druge strane,Frano s travom je isto nezgodan makar nam je pasao jer volimo igrat s travarima pa smo s njim nekako malo lakse izasli na kraj Cheer
Decki su dobri,iskusni i prave legende Klanja se Thumbs up
Sad ih ceka berba bodova kada su se rjesili vecinskog djela gornje tablice Juhuu
Parovi su ovaj put super funkcionirali i napokon pobjeda nakon 2 kola poraza Beljenje
[Vrh]
Private_Driver

PostPostano: čet stu 06, 2014 11:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

E da. . . khm nakon 10 : 0 reći ću kao Zoran Mamić nakon danas protiv Salzburga: Tesko je bilo šta reći, održali su nam školu stolnog tenisa u svim segmentima itd. . . Serem malo ali jbga Very Happy Makar smo izgubili 10:0, mogu reći da mi je bio veliki gušt igrati. Daltoni igraju vrlo dobro, vidi se da su u udarcu i da su svi radili na svojim greškama od kad sam zadnji puta igrao s njima( Milić) ili pomnije gledao kako igraju (ostatak ekipe) i na tome im svaka čast. Inače dečki su zakon, već mi se dugo nije dogodilo da odigram tekmu a da mi nitko ništa ljutito nije prigovorio, čak ni kad sam par puta zeznuo sa suđenjem Embarassed Sve u svemu nadam se da Kustec ima pravo da ćemo se sada nabrati bodova jer smo ih već gladni, što je previše previše je. Mogu samo reći da će meč između Daltona i Petog Elementa biti meč koji će osim što će odlučiti pobjednika lige uopće se ne osuđujem prognozirati jer su apsolutno sve varijante moguće, sigurno jedan od mečeva koje sa zanimanjem iščekujem. Nadam se da ćemo se kompletirati slijedeće kolo i da će i nama konačno pokoja pobjedica osvanuti nakon jako dugo vremena.
Spin

PostPostano: pet stu 07, 2014 12:00 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Daltoni su jaki. Mirko
Protiv Hrvoja uopće neću trošiti energiju ako nije neka nagrada u pitanju,
David je tu negdje kao ja,
jedino Marko još uči pravila Bit ce dobro

Tim A jedini je na toj razini i u tom okršaju će odlučiti nijanse prvenstveno u pristupu, jer su svi odlični igrači ..
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
tuna85

PostPostano: sub stu 08, 2014 11:01 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Eo vako da ja podvučem crtu i složim kratki rezime čekao sam da prodje pola sezone.liga broji puno momčadi svaka momčad ima barem jednu superzvijezdu najmanje opuštanje može skupo koštat još je puno kola do kraja i u svaki meč se mora stoposto ući inače ode Lampa,hehe nas meč s daltonima po svemu sudeći će biti okršaj za 1mj i okršaj za pozicije u pojedinačnom.rekreativu želim puno uspjeha do kraja d budu barem medju 5 al moraju Počet malo trenirat i ne predavat se mečevi se igraju na 3seta tako da i 0:2 se da okrenut .sretno svima kasnije ću složit prognozu kola Juhuu
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: pon stu 10, 2014 12:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala Frani i Kreši na pohvalama Thumbs up
E sad,nasa utakmica s Timom a ce vrlo vjerovatno odluciti pobjednika lige,ali ja cu odmah sada prebaciti ulogu favorita u tom mecu na suprotnu stranu pa nek na deckima bude pritisak. Zubo Thumbs up

Prognoza 8.kola

Hvidra-Amarena II. 2:8
Hvidra je 3 izvukla protiv jedinice i to bez Silvia pa ce jos teze nastradati kod dvojke koja je jako jako blizu potvrde 3.mjesta Cheer

Ady Endre I. - Samobor 4:6
Mala prednost Samoborcima,makar je ovo jako neizvjestan mec i sitnice ce odluciti poput meca: Ferencak-Stincic

Agronomski-Dr.Ante Starcevic 1000 3:7
Ekipama trebaju bodovi podhitno(Pogotovo Agronomcima),ali mislim da su Mišur & co. favoriti u ovom susretu.Možda 5:5 ali teško.

Rekreativo-Šusteri 6:4 ili 5:5
Mislim da Frano ovdje ima tricu kao i Tin dvicu,ali je veliko pitanje moze li Matana nesto uzet Juhuu
Rekreativo je blagi favorit Thumbs up

Kozakiv-Daltoni 3:7 ili 4:6
Kozakiv je u naletu i jako jako dobro igraju pogotovo Maric koji se specijalizirao za pobjede protiv top igraca ove lige(Jakić,Vranješ),Blazević isto dobro igra makar mislim da je bio u boljoj formi na vikend turniru Thumbs up
Blagi smo favoriti,ali ne preveliki i ako ne budemo na 100% moze bit svasta Thumbs up

Tim A-SINNI I. 7:3
Recimo da Previsic gubi od Loncara i Vranjesa te mozda neko jos od njih dvoje ugrozi Antuna i to je to sto se da izvest u ovom susretu protiv glavnih favorita lige.

Amarena I. - Hrvatske Vode 6:4 ili 7:3
Ako Silvio igra,onda je jedinica favorit i izvjesna je pobjeda Amarene. Bas me zanima ishod meca: Čavlović-Sklepić
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: čet stu 13, 2014 10:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mi smo odgodili s Kozakivom vjerovatno za sljedeci petak i ovim putem hvala deckima na izlazenju u susret Thumbs up Klanja se
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: ned stu 16, 2014 9:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vidim da su svi za.. forum ove lige osim mene ROFL

Prognoza za 9.kolo

Hrvatske Vode-Hvidra 7:3
Čavlović ce napraviti tricu kao i vjerovanto Prenetašić(ili barem dvicu)

Sinni I.-Amarena I. 4:6
Silvio bi trebao napraviti tricu ovdje,derbi kola i dosta bitna utakmica za 4.mjesto
Remi je isto izgledan,ali je jedinica blagi favorit
Cheer

Daltoni-TIM A 5:5
Odgodili smo s Timom A radi obaveza.Hvala i ovim putem deckima na odgodi.Susret koji ce odlucivati o prvom mjestu i Tim a je blagi favorit makar moze biti svasta Thumbs up
Mi se nadamo naravno pobjedi da pobjegnemo sto vise gore Zubo

Šusteri-Kozakiv 2:8
Maric i Blazevic bi trebali trice sloziti ovdje,a i Laktic ce ubrati nesto
Loše se piše Šusterima

Starčević 1000-Rekreativo 5:5
Remi je najrealnija opcija kao i Franina trica.Dosta toga moze ovisiti i o sastavu u kojem Starčevići dođu.

Samobor-Agronomski 7:3
Samoborci su bolja momcad i treba im jos pobjeda,dvije da osiguraju sto prije mirniji ostanak.Eventualno remi,ali dosta teško.

Amarena II.-Ady Endre III. 7:3
Amareni trebaju jos 3 pobjede da osiguraju pehar i 3.mjesto te se nece opustiti i pobjediti ce ovo kolo žilave "Mađare"
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned stu 16, 2014 11:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Javite kad i gdje je derbi, moglo bi se doć bacit pogled! Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
DALTON1

PostPostano: pon stu 17, 2014 12:01 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dogovoreno Thumbs up
[Vrh]
Private_Driver

PostPostano: pon stu 17, 2014 5:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma nismo za****** forum nego se malo nema vremena ispiti I to jbga. Ja ću se samo osvrnuti na tekme za koje se ne slažem s Kustecom.

SINNI- Amarena I po meni će biti 6:4 ili 7:3 za Sinni. Čak I ako Silvio napravi tricu( govorim po svom iskustvu jače su me nabušili I Vranješ i Lončar puno jače od Silvia) teško će ih netko dugi iznenaditi, 3. Sinnijev isto može dobiti jednu sigurno a i Lončar/ Vranješ mi djeluju bolji tim za par.

Šusteri - Kozakiv - Dobit će Kozakiv vjerojatno ali gusto s time da minimalno dvica Hansa 1 Kozaka sad ovisi za Marina kakav je teći i Šusteri su stvarno dobri u paru tako da se nebi složio da im se piše tako loše.

Ostalo je vise manje ok. Živo me zanima meč Daltona i Tima "A". Osobno držim fige Daltonima, navijamo za vas

Cheer
DALTON1

PostPostano: sri stu 19, 2014 8:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Utorak 25.11. Dvorana Merix u 19:00
Okršaj Daltona i Tima A, odnosno dvoboj protiv:Ivo blokiram sve sto mi dolazi Miličić, Antun vracam sve Jakić i Tomislav za drugu sezonu sokaza igram kao Clint Previšić
Cheer Cheer
@ib jesčuo? Cheer Thumbs up
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri stu 19, 2014 10:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jesam, već i s druge strane. Mig
Potrudit ću se doć, ovo će bit prava SOKAZ poslastica. Kokice

Odma da vam kažem, bit ću neutralan. Hekla
Što ne znači da ne želim vidjet rat! Big gun Rocket launcher
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: sub stu 22, 2014 1:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Rat će bit,vrtili smo kombinacije jucer poslije tekme i zakljucili smo da ako od 3 kljucna meca,2 odvedemo na našu stranu,otvara se prilika za pobjedu Juhuu

STK Kozakiv-Daltoni 2:8
Apsolvirali smo ovo nezgodno gostovanje protiv sasvim solidne momcadi koja napada 4.mjesto.
S igracke strane me Maric iznenadio,ne toliko igrom koliko taktikom i pametnim razmišljanjem u samom meču.Ja sam imao dosta problema s njim,doduše nisam htio previše travu koristit pa sam skoro sve rješavao beksajdom i to je bila velika pogreška jer servira jako rezanu loptu i reže u pimplu kojeg moze drzat na stolu do preksutra Thumbs up
Marka je rutinski 3:0 dobio pametnom igrom,suigrač mi se nije baš proslavio ROFL
David je vodio 2:0 i 10:6 i onda je promašio 4 poluvisoke lopte zaredom Confused i sve je krenulo nizbrdo,dok je Marić samo čekao da se David sam pobjedi,a upravo se to i desilo.
Laktić dosta nezgodan igrač,malo slabiji igrači će imat velike muke s njim jer decko za 3 kola sokaza igra odlicno Klanja se
Blažević isto penholder sa dosta dobrim side servama,ali prebrzoplet i ne toliko taktički potkovan kao Marić pa zato i ima lošiji skor po mom mišljenju.
Bilo je i svađanja s Damirom jer kako on kaže, sokaz se mora igrat u tišini bez bodrenja i govorenja suigracu bilo šta između poena što je totalna glupost i sigurno nije u pravu jer i prvoligaši se bodre izmedu poena i kako onda mi iz podzemnih liga ne bi mogli to radit Confused
Marko je odregirao i bilo je prepucavanja,međutim sve se završilo okej kako je moglo Thumbs up
Sretno deckima dalje,bit ce im opaka borba za 4.mjesto Thumbs up Cheer

Nedjelja 23.11. Amarena I. -Daltoni
više o našem okršaju u novoj prognozi kola Beljenje
[Vrh]
tuna85

PostPostano: sub stu 22, 2014 4:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Lijep uvod u medjusobnu borbu kako za 1ekipno tako i za pojedinačne pozicije.ne bi se upustao u prognoze,al ak moram bit će 6-4 za nas ili 7:3 ovisi o parovima.. Beljenje
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub stu 22, 2014 7:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kokice Jumping
[Vrh]
tuna85

PostPostano: sub stu 22, 2014 7:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ROFL
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 5 / 7.