|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
dambino
|
Postano: sub stu 22, 2014 11:19 pm Naslov
: |
|
|
Je, svaka čast dečkima na odgodi! Skidam kapu! I više nego fer!
Stoga tražiti još jednu odgodu, bilo je uistinu previše
Naime, prvi reket razbolio se na dan tekme i nije mogao voziti auto, a kamoli igrati...
Ja sam uspio predvečer ustati iz kreveta (premda sam bio siguran da neću igrati, odnosno da neću morati igrati) i dovesti se na utakmicu, ali to je bilo sve - tamo sam uspio tek tupo statirati za stolom i gurati loptiu preko mrežice na klimavim nogama i bez daha - i pitam se je li mi uopće bilo pametno ići s temperaturom... Tako da smo odigrali "derbi" sa dva i 1/4 igrača - izgubili 7:3 (sigurni Poljo napravio je tricu...)
Naravno, da ne bi netko krivo shvatio i, na daj Bože pomislio da nas opravdavam - izgubili smo pošteno, dečki su OK, zasluženo su pobjedili!!!
Teško da će ih netko iznenaditi do kraja sezone, pa vjerujem da su osigurali prvo mjesto...
Još jednom čestitam na pobjedi, nadasve fer i korektnom ponašanju, a meni ostaje gorak okus poraza u ustima - u kombinaciji s lupocetom, operilom, antibioticima... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: ned stu 23, 2014 2:13 pm Naslov
|
|
Imali ste 4 partije u 5 setova, od toga dvije tvoje su završile u fiksu.
Koliko god si bio ranjen, daleko je to od statiranja  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
cigla9
|
Postano: čet stu 27, 2014 12:02 am Naslov
|
|
arena - 3 prascica -- 7 : 3
dobro odigran meč ... marko još jednom odigrao odličnu tekmu , tricu napravio i srušio još jednog favorita ... nemecu je ovo tek drugi poraz u ligi do sada
dzolic i ja po 2 pobjede , i parovi na kraju predani |
|
| [Vrh]
|
|
 |
filipm3
|
Postano: ned pro 21, 2014 9:40 pm Naslov
|
|
| Sezona za Dobru ekipu solidno zavrsila, treci smo na kraju. S obzirom na 0 treninga ove godine nije lose. Svaka cast ekipi Fiber Disk na gostoprimstvu. Pozdrav dušebriznicima iz Inkera koji su intervenirali telefonskim pozivima drugim ekipama. Nikad nismo dogovarali tekme, uvijek smo zavrsili onako kako smo zasluzili |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|