| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
dizi
|
Postano: sri stu 26, 2014 12:10 pm Naslov
: |
|
|
hoćeš reći nakon puno godina kombiniranja  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri stu 26, 2014 12:25 pm Naslov
|
|
Da, moglo bi se i tako reći  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri stu 26, 2014 7:57 pm Naslov
|
|
Spin, najbolje bi bilo da remizirate s Početnicima. Lijepo sebe zakajlate na sredini, a Početnicima otmete važne bodove.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet stu 27, 2014 10:38 am Naslov
|
|
E jbga Spin, pustio si Početnike gore i tko će ih sada stići?
Početnici imaju još 3 jako teške tekme - MTM, Veterani i Samoborci. Ruku na srce, ne bi bilo iznenađenje da ne izvuku ni bod iz tih partija.
JT6 ima 2 teške tekme - Veterani i Samoborci i jednu mrvu lakšu - Bridž.
A najizglednije šanse za probitak na vrh imaju Bridževci.
Imaju 3 tekme koje mogu dobiti - Agronomi, Vidre i Botinec i jednu za koju im treba malo sreće - JT6 - recimo da ne dođe Lalić. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dvrzic
|
Postano: čet stu 27, 2014 2:06 pm Naslov
|
|
ajmo kalkulacije  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet stu 27, 2014 2:32 pm Naslov
|
|
Ma pusti, Gavella mi je uništila sve kalkulacije.
Jedva čekam da mi Spin podleti pod reket
HVIDR-a Dubrava I. – Cvjećarnica Nela, dogovoreno za utorak, 19:30, dvorana Vjesnik
Želim se nadati da će tekma biti zanimljiva, ali pozicija na tablici kaže da će to biti klasično peglanje na faldice
Za neupućene, ovo je slika šoseka (suknje) na faldice. Našao sam i prikladan uzorak
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: čet stu 27, 2014 3:07 pm Naslov
|
|
| U ponedjeljak 1.12. u 18:30 igramo sa ZEP-om u Kušlanovoj .. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet stu 27, 2014 3:25 pm Naslov
|
|
Primate gledatelje?
Nisam još napisao prognozu za iduće kolo, ali kad si ti u pitanju mogu te preko reda ubaciti.
ZEP – Gavella 5:5
ZEPovcima je Gavella upala u zadnji čin. Nakon toga spuštaju zastor i zbrajaju bodove kojih na žalost ove sezone nema puno.
Šteta, dečki su solidni. Manjak treninga je evidentan, ali imaju oni što za pokazat, pogotovo Milatić i Radaković.
Nadam se da mi Spin neće zamjeriti ako u ponedjeljak dođem navijati za ZEPovce!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
cigla9
|
Postano: čet stu 27, 2014 3:54 pm Naslov
|
|
pozdrav , pišem tu jel je najaktivnija tema za zimski kup jel smo svi prijavljeni automatski ko prošlih sezona ? i kako se odjaviti ? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: čet stu 27, 2014 4:05 pm Naslov
|
|
| dtrnski (napisa): | Primate gledatelje?
ZEP – Gavella 5:5
|
Nismo domaćini,
ali ako bi navijali za ZEP-ovce,
i ako imaju mjesta u dvorani,
ne vidim razloga zašto bi se bunili
Da li si se spreman okladiti na ovu prognozu?
Ako ZEP igra neriješeno ili pobijedi od mene dobijete 3 nekorištene trening loptice.
Ako pak mi dobijemo ista nagrada putuje u drugom smjeru? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet stu 27, 2014 4:12 pm Naslov
|
|
Trening loptica nikad dosta
Prihvaćam okladu!
Ajmo ZEP
Ako ZEPovci ovo čitaju - nudim se za sparing trening sa vama.
Samo se javite, dogovoriti ćemo nešto
Kad osvojim okladu, te loptice ću staviti na policu pored stolnoteniskih pehara  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet stu 27, 2014 4:31 pm Naslov
|
|
eh, mislim da su stvari poprilično jasne što se tiće prvog mjesta.
Ako ne bude nepredvidivih situacija (izostanaka), naravno.
Dakle. Hvidra. 3 od 4 tekme zapravo ne mogu izgubiti. MTM bi ih mogle dobiti, ali i to je skroz otvorena tekma. Realno čak i da izgube, ne bi trebali ugroziti svoje prvo mjesto jer ih mogu ugroziti samo SC Veterani koji s max brojem bodova mogu doći samo na isti broj bodova sa Hvidrom gdje imaju lošiji međusobni omjer.
Od drugog do petog mjesta su stvari otvorene. No obzirom na raspored, SC veterani su najbliže drugom mjestu. Za treće mjesto krucijalna je tekma između Samoboraca i Južne trešnjevke. Ako to Samoborci dobiju, treći su. Ako bude bilo koji drugi rezultat, curke iz MTMa mogu ugrabiti treću poziciju. No posve je jasno da će te tri ekipe biti od trećeg do petog mjesta.
Početnici u zadnje tri nemaju baš puno šanse, ali mogu otkinuti pokoji bod.No ni to nije odveć bitno. Jednostavno po formi i rasporedu nema im tko oteti 6tu poziciju. Teško da će i jedna ekipa iz donjeg doma do više od 20 bodova.
Sedmi stoga gotovo sigurno cvječari. Jednostavno, puno su bolji i od zepa i od gavelle i samo trema ih može spriječiti. S druge strane protiv hvidre su im šanse jako male. Ali postoje pa stoga im dajem malu mogućnost da ipak istisnu Počenike, zbog njihova međusobna omjera. Ali teško. Prvo jer Hvidri izvući bod...jako teško. Dodatno, početnici imaju realne šanse ušićariti bod do kraja.
A ovdje onda nastaje kuršlus. Eheheh. Realno, Botinec je tu negdje s BKR u borbi za osmu poziciju, ali stvarno je sve otvoreno. Sve su to podjednake ekipe i bit će gusto. Imamo i Gavellu i Vidru i Agronomce u borbi za 8. mjesto. Vrlo lako da će se zatvoriti neki krug, recimo na 13 bodova. Mi smo tu plutajuća bomba, i realno bi trebali razmišljati o ugrožavanju i Cvječara i Početnika, ali jednostavno nemamo kontinuitet. Negdje bi mogli kiksati i to vrlo lako. Jer... Agronomci su nam tradicionalno neugodna momčad, ne pašu nam. Mislim da nismo nikad osvojili ni bod protiv njih! Botinec i Vidra isto loš skor, poraz i nerješeno od obe ekipe. Južna Trešnjevka s nama igra zadnje kolo u Tumari, i to otprilike znači da apsolutno ne znamo rezultat. Osim da se nećemo vratit trijezni
(No realno, bolji su. Ako Lalić bude igrao, a s njim nikad ne znaš, imamo šanse ko Cvječari protiv Hvidre )
No nekako sam optimističan i mislim da ćemo iskopati to 8. mjesto
Ali, ne bi me iznenadilo ni 12.
Ipak za poziciju no 11/12 će odlučivati međusobni susret Agronomci - Vidra.
Rudari i Zep ostaju na začelju.
Naravno da je ocija bezbroj. Pa ima ekipa koje imaju još 5 tekmi za odigrati No ovo je po meni nekako najsuženije što može biti.
Naravno, kad sam već uhvatio vremena, stavit ću i proizvoljni poredak
1. Hvidra
2. Sc Veterani
3. Samobor
4. MTM
5. JTR
6. Početnici
7. Cvječari
8. BKR
9. Botinec
10. Gavella
11. Agronomija
12. Vidre
13. RNF
14. ZEP _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet stu 27, 2014 4:51 pm Naslov
|
|
E Drene, ovakav post nisi napisao cijelu sezonu, možda već i dvije  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dizi
|
Postano: čet stu 27, 2014 10:32 pm Naslov
|
|
| Nama odmah otkalkulirajte tri boda protiv Vidri, jer nakon što su pristali na odgodu kada nije mogla Maja, ponudili su ovaj petak (take it or leave it - nisu bili za neke daljnje dogovore), kada ne može Tanja. A još uz to ja trenutno kurim 38,5 tako da baš i ne vjerujem da ću sutra igrati, a ako i hoću bit će kao da me i nema. Stoga tri boda manje molim..... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet stu 27, 2014 10:41 pm Naslov
|
|
Ma nemoj me zezat da vam nisu dali odgodu za drugi tjedan?
OK, ne želim spočitavati Vidrama, možda imaju opravdani razlog.
Jesu li rekli zašto ne mogu dati odgodu? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dizi
|
Postano: čet stu 27, 2014 11:25 pm Naslov
|
|
| Maja je razgovarala s njima. Uglavnom mi smo tražili da odgodimo prošli tjedan u srijedu, jer Maja nije mogla i onda smo rekle da nam najviše odgovara petak. Oni su rekli da ne ovisi o njima koji će dan biti već o tome kad će dvorana biti slobodna. Na kraju je ispalo da će biti petak no u međuvremenu je Tanji nešto iskrsnulo pa nije mogla u petak. Tada je Maja pitala da li možemo ponovo odgoditi, a oni su rekli da ništa od toga. Bez nekog objašnjenja i razloga. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iskerka
|
Postano: čet stu 27, 2014 11:57 pm Naslov
|
|
| dtrnski (napisa): | Ma nemoj me zezat da vam nisu dali odgodu za drugi tjedan?
OK, ne želim spočitavati Vidrama, možda imaju opravdani razlog.
Jesu li rekli zašto ne mogu dati odgodu? |
nezz kaj bi reko al nista me iz sanobera vise ne iznenaduje...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet stu 28, 2014 12:00 am Naslov
|
|
Njihova dvorana je u sklopu odgojne ustanove. Tko je bio, vjerojatno je barem jednom pozvonio na školsko zvono jer su šalteri za svjetlo u WC-u pored šaltera za zvono
Fakat ne kužim. Bili su korektni kada sam ih zvao za lopticu i zidove, rekli su mi o kojoj se loptici radi, sve 5.
Siguran sam da im nije lako naći slobodan termin, ali da ga nisu niti pokušali naći...
Hajde Vidre, dogovorite s MTM-om novi termin!
Pa šta ako vas napraše 9:1? Nije to sramota. Pa Čivića su naprašile i niš' mu nije.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet stu 28, 2014 12:01 am Naslov
|
|
Vanja, jel igrao večeras Samir?
EDIT:
55-ica je upisao rezultat.
Lučić je pošteno stisno Čoka. Čok je samo dva puta ove sezone igrao 5 setova, protiv Tepše i sada protiv Lučića
A što je bilo s parovima? Kaj su dečki tak dobri? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|