NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

17. liga-jesen, 2014
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
DALTON1

PostPostano: uto stu 25, 2014 12:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

10.kolo
Amarena I.-Daltoni 1:9
Uranili smo na zahtjev prijatelja,ali i nama je pasalo s obzirom da smo se i mi naodgadali 2 kola zaredom Thumbs up
Nekako nam bas lezi jedinica,dosta više od dvojke makar je to sasvim podjednaka ekipa kada se sve zbroji i oduzme Juhuu
Marko je otvorio s Dudom i imao je 2:0 i 10:8 i onda krece neobjasnjiv pad i Dubravkova odlicna igra i bio je relativno blizu preokreta,ali je falilo srece za to.Kasnije je Marko odigrao s Nevenom,unistio ga Vorki s promjenom ritma i šarolikom igrom Klanja se
I za kraj si je ipak osigurao dvicu pobjedom nad vec dotucenim Silviom,ali je pokazao nama dvojici kak se to zapravo treba igrat strpljivo i pametno sa Silvacem Klanja se
David opet na momente fenomenalan sa forhendom i bekendom kao 3.ligas otprilike,ali i na momente mlak s neobjasnjivim potezima Confused
Neven mu pase oduvijek i to smo pretpostavljali,s Dubravkom toplo-hladno kao i protivnik izmedu ostalog i dobro je zavrsilo kak je moglo.Protiv Silvia je imao inicijativu u prva dva seta ali je lukavi S ipak okrenuo i poveo s par razlike u 3.setu i onda se David probudi i razmase te je preokrenuo dosta lagano ajmo rec jer je u potpunosti preuzeo inicijativu Cheer Klanja se
Što se mene tice,protiv Vorkija odlicno i zrelo.Protiv Dubravka isto tako,mozda sam malo 2.set brzao sa svime.Eh sad,protiv Silvaca dvoboj za anale.Covjek me gazio 2 i pol seta,tocnije 2:0 i 4:1 je imao i radio je sto je htio sa mnom.Svaka serva,svaki spin svaka zacepana lopta travom mi je vracena projektilom nazad,a i kad me pustio da napadam ja sam to sve bacao van misleci da mogu poen zavrsit u 3 poteza Eeeek!
I onda sam isao na sve ili nista i pokusavao graditi poen sto mi se na kraju krajeva isplatilo,jako sam malo grijesio dok je Silvac mrvicu pao i to mi je bilo dovoljno za preokret koji sam uspio izvesti nakon dugo vremena s 0:2 Beljenje
Deckima sretno dalje u pohodu na 4.mjesto koje im je najizglednije jer i najbolje stoje na tablici,a i zelim im to jer su stvarno legende i bio bi grijeh ne ostati u drustvu s njima poslije tekme Cheer Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
DALTON1

PostPostano: uto stu 25, 2014 12:30 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Za sutra Tuni i deckima poruka:Dragi gosti cuvajte kosti Zubo Cheer
Šala mala,vidimo se sutra na Big gun ,a kasnije Cestitamo! Zivili
U svakom slucaju ce neko od nas tjesit druge Beljenje
[Vrh]
tuna85

PostPostano: uto stu 25, 2014 12:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hehe ko bu bolji nek pobjedi da naravno da ćemo na pivu poslie,,
[Vrh]
Izra

PostPostano: uto stu 25, 2014 11:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bome bio je mec dostojan derbija za prvaka lige. Smile visoki ulozi, sportska atmosfera, dobri poeni i napetost do samog kraja. daltoni su u paru dosli do boda i ako nigdje ne kiksaju, osigurali prvo mjesto pomocu set razlike.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: uto stu 25, 2014 11:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sjajno da si im dopustio da sami izvijeste. Klanja se

Čestitke i jednima i drugima, žao mi je šta nisam ranije stigao. Glavom u zid
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: uto stu 25, 2014 11:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dao sam im dovoljno vremena, ko im je kriv sta su dugo na Pivo
[Vrh]
tuna85

PostPostano: uto stu 25, 2014 11:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
bome bio je mec dostojan derbija za prvaka lige. Smile visoki ulozi, sportska atmosfera, dobri poeni i napetost do samog kraja. daltoni su u paru dosli do boda i ako nigdje ne kiksaju, osigurali prvo mjesto pomocu set razlike.

Hvala imenjak na komplimentima meč je opravdao sva očekivanja pošteno da je završilo 5:5 Mad
[Vrh]
srale7

PostPostano: sri stu 26, 2014 12:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Treba pričekat Kustu sa detaljnim opsiom svakog poena u meču Laughing

Kako je vec napisano, meč napet do zadnjeg poena, na kraju 5:5, ali mala prevaga na nasu stranu zbog boljeg omjera setova.

Odlična tekma, odlična ekipa, i super drustvo u dvorani Juhuu In love
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Stric

PostPostano: sri stu 26, 2014 2:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitke Klap mlađahnim Daltonima (srale7 im malo kvari prosjek ali neka ga Beljenje2 ) na zasluženom Prvak 17. lige.
Teško da će u predstojeća 3 kola kiksati i ispustiti svoj Pehar pa sam si uzel za pravo već sad čestitati im.
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri stu 26, 2014 4:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Joj to je bila krasna tekma.
Fakat sam planiral doći gledati, ali sam bolestan doma u krevetu
i moram se oporaviti za dva dana do "kreševa" u petak.
Svaka čast Daltoni.
Vidim da Ivo nije bio dovoljan sa svojim "brisačem" i usprkos
njegovoj trici ode prvo mjesto... Thumbs up
DALTON1

PostPostano: sri stu 26, 2014 11:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Daltoni-Tim A 5:5
Dan D je bio i za nas pa tako i za protivnike.
Pa krenimo...

1.mec
David-Antun 2:3
Krenulo je bajno.Iako je billo gusto David odnosi prva 2 seta i vidjelo se da Antun ne moze bas toliko toga vratiti koliko David moze strpat unutra...
Medutim,A se vraca na 2:2 dosta brzo.
5.set rulet,ali David odlicnom igrom odlazi na 10:5 i ja sam vec zakljucio da je to to i onda se desava nesto neobjasnjivo...David promasuje slj 2 zicera i 2 pimpla baca van i u mrezu.10:9 je i David napada,Antun sve slabije vraca i kada je trebalo samo zakucat to unutra,David rubom pogada lopticu i ona odlazi izvan paviljona 6 otprilike.David spasava 3 mec lopte,ne koristi svoje 3.Dosta je zalosna situacija bila kod 16:15 ja mislim kada je David na svoju mec loptu servu fulao i Antun je preokrenuo i osvojio ovaj maraton.
Mec za pamcenje,vecina merixa je stala i gledala fiks 5tog seta,a ja sam se krizao i pao u nesvjest skoro.

1:0 za Tim A dosta los ishod meca s obzirom da smo racunali da bi David ovo mogao pobjediti i donjeti nam odlicnu situaciju,ali smo mi bili ti koji su ganjali rezultat cijelo vrijeme.

2.mec
Kustec-Previšić 3:0

Izlazim ja na stol poprilicno zivcan s obzirom na prethodni mec,makar sam se skockao na vrijeme i odlucio da ovo jednostavno moram odigrat na 110%
Tako je i bilo,Tomislav se drzao do sredine svakog seta,ali sam se odvojio radi iskustva,ali i radi dobre promjene ritma Cheer

1:1 na ovaj moj bod smo ionako racunali

3.mec
Martinec-Milicic 0:3
Zalosno za gledat,mislim da je mec trajao 4 minute otprilike,nit glave i repa nit razmisljanja da se bar ne dovede do debakla sto se desilo na kraju
Laughing

4.mec
Kustec-Jakic 3:0

Antun nije bas znao prije da ja jako volim njegov stil igraca,jednostavno mi je pasao i diktirao sam tempo i sam odlucivao o svojoj sudbini,makar sam u 3.setu gubio 6:3 pa sam sva sreca izvadio to nekako malo i uz pomoc mrezice Juhuu

2:2
Ja sam svoje obavio,ostalo je na deckima sve Zubo

5.mec
Milic-Milicic 0:3
Davidu sam zabranio preveliko napadanje,dosta solidno odigrano ali je Ivo Ivo i nije dopustio ugrozavanje ni u jednom setu Klanja se

6.mec
Martinec-Previšić 3:0

Jedan od 3 najbitnija meca.Marko je usao opreznije i nije silio nista pa je i dosao do 2:0 u setovima,dok u su u 3.pokusavala obojica otvorit igru,ali im nije islo i mi uz malo srece uzimamo ovaj mec s 3:0 pa je i set situacija u slucaju remija dobra za nas trenutno. Cheer

7.mec

Kustec-Miličić 0:3

Ivo je bio ogroman favorit,makar sam ja igrao s njim i prije te je bilo sve u poen dva pa tako i u ovom mecu makar sam izgubio 3:0.
Prvi set sam mogao i morao iskoristiti set loptu na 10:9 i u 2.iskoristiti 5:2 vodstvo,ali nisam i 0:2 je prevelik zaostak.Imao sam namjeru se pokusati vratiti,ali daleko je to bilo.Zakljucak svega je da sam prepasivan bio i cekao njegove greske kojih skoro nije ni bilo,a Ivo je odigrao odlicno.
Klanja se

Gubimo 3:4,no nema veze bod je dostizan8.mecMartinec-Jakic 1:3Mislio sam da bi Marko mogao imati sanse,ali prva dva seta se slabo kretao sto bas i ne ide protiv Antuna.Na kraju je bar trebalo uzet set sto je Marko napravio i ja sam bio zadovoljan ishodom makar je moglo bolje Thumbs up 3:5 katastrofa situacija,ako i dobijemo ove dvije ne smijemo vise od 2 seta izgubit sto se pretvorilo u nemogucu misiju.9.mecMilic-Previšić 3:1Ja sam se nadao da ce ovo bit 3:0 za Davida,ali je dobro i zavrsilo jer je izvadio 2-4 u 2.setu i do tada je Tomislav bio puno bolji igrac Cheer
10.mec Parovi Kustec/Milić - Jakić/Miličić 3:0
Trebala nam je 3:1 pobjeda,3:2 bi znacilo isti broj setova,ali se vidjelo da je to na strani Tima A.
1.set vodimo 10:8 i David opet promasuje cisti zicer i nekako se vadimo u fiksu.2.set katastrofa,ja bacam sve s travom van i gubimo 7:3 ,onda prvo Ivo promasuje servu i nasa prasicetina koju je Ivo priznao makar ju mi nismo vidli ni culi.Decki zivcani,a mi kao da smo se ponovo rodili.
Okrecemo set i ulazimo nabrijani u 3.di smo vodili cijelo vrijeme i preokrenuli mec na nasu stranu jer je ovaj bod s vise setova ravan pobjedi Cheer

Hvala djelu Amarene 2 na dolasku,Igoru takoder te Tonciu koji nas je usmjeravao i davao bitne smjernice u mecu.

Cestitke deckima,odlicni su i igracki,a pogotovo s ljudske strane uz Amarene najdraza ekipa protiv koje smo igrali i nadam se da cemo se jos puno druzit,a i trenirat Thumbs up

Nama preostaju 3 kola di ne smijemo prosuti ni bod,treba biti pazljiv i zavrsiti ovu sezonu na 1.mjestu kojem se u startu uopce nismo nadali Cheer Beljenje Juhuu Smile Klanja se
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: pet stu 28, 2014 12:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Game lopta za nas ili u prijevodu prva od 3 utakmice koju možemo,ali i moramo pobjediti.
11.kolo.
Daltoni-Hrvatske Vode
Četvrtak 4.12. Merix u 19:00

Postoji čak scenarij di možemo skliznuti na 3.mjesto što bi nakon ovog remija s Timom A bila katastrofa svjetskih razmjera,tako da idemo završiti sezonu kako ju i igramo cijelo vrijeme Big gun Clint
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet stu 28, 2014 12:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

DALTON1 (napisa):
Postoji čak scenarij di možemo skliznuti na 3.mjesto što bi nakon ovog re...

Iss, daj šuti Mikroval Već odavno nisam nekoga benao. Ceka
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: pet stu 28, 2014 12:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

haha treba biti oprezan Beljenje
[Vrh]
Izra

PostPostano: pet stu 28, 2014 12:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pa dobro, nije ni trece mjesto lose. Bit ce dobro
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: pet stu 28, 2014 12:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Laughing ROFL
[Vrh]
55

PostPostano: pet stu 28, 2014 12:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

A je li? 3. mjesto, je li? Zmaj Azdaja
Doći ćeš ti danas meni u školu... Sibom po guzi
[Vrh]
tuna85

PostPostano: pet stu 28, 2014 1:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

😀😀
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: ned stu 30, 2014 1:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prognoza 11.kola

SINNI I. - Hvidra Dubrava II. 8:2

Ne vidim kako bi ovdje Sinni mogao ne pobjediti s obzirom da su Lončar i Vranješ jednostavno predobri igrači da ne bi skeljili 6-icu zajedno Cheer

Daltoni-Hrvatske Vode 7:3

Vode su praktički osigurale ostanak i nakon nas im još slijede relativno 2 lakša kola di bi trebali uzeti nešto bodova,dok nama ova pobjeda treba i na 110% ćemo odigrat.Baš me zanima kako Čavlović čoklja s travuljagom Zubo

Šusteri-Amarena I. 2:8

Ne vidim scenarij di bi Šusteri mogli uzeti bod(ove) jedinici kojoj je preostalo osigurati siguran prolazak dalje kada se već trude za to cijelu sezonu Cheer

Dr.Ante Starčević - TIM A 2:8

Varijacija rezultata ovisi o Tomislavu,Ivo i Antun su predobri i preiskusni igrači da bi ovdje doveli svoje pojedinačne medalje u pitanje
Thumbs up

Samobor-Kozakiv 5:5
Jako interesantna utakmica u kojoj se vodi borba za 5.mjesto koje bi trebalo voditi ligu više,prognoziram remi jer su ekipe skoro pa izjednacene
Smile

Amarena II. -Rekreativo 7:3

Rekreativo se grcčvito bori za ostanak u ligi,a Amarena za eventualno 2.mjesto jer su 3.praktički osigurali.Frano & co. teško da ovdje mogu napravit iznenađenje.
Beljenje

Ady Endre I. -Agronomski 6:4
Jako bitna tekma,ako je Ady Endre dobio Hvidru dobre su im šanse za ostanak i mislim da su mrvicu kvalitetnija ekipa od Agronomskog.Bit će tu svasta Cheer
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: sub pro 06, 2014 7:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Daltoni-Hrvatske Vode 7:3

Uff jesmo se namucili ovo kolo,tj.kako nas je Gosp.Čavlović izmasakrirao Klanja se

Decki su napravili dvice na Pišlu i Prentašiću,a ja tricu Cheer
Marko je protiv Čavlovića odigrao ukočeno,ali smireno.Međutim više od jednog seta jednostavno nije išlo Rolling Eyes
David ocajno,ja sam bio uvjeren da će pobjediti i napraviti tricu,ali preslabo i premekano je to bilo protiv Zorana Crying
Ja sam ušao opušteno u utakmicu i nisam se ni snašao,a već je bilo 0:6 za Čavlovića i 1.set je bio za zaborav.Drugi dobro,mislim da nije bila tolika neizvjesnost kako rezultat izgleda,treći sam opet upao u minus u startu i gubio sam 2:1.
4.set možda najbolje prikazana igra ove jeseni i 5.sam nastavio u istom tonu do 10:7 kad mi se protivnik vratio na 10:9 i sva sreća sam to nekako uspio završiti Juhuu Juhuu
Odlična ekipa,fenomenalna atmosfera i velik broj odlicnih poena za ovu "podzemnu ligu" Thumbs up

Utorak 9.12.
Merix 19:30
SINNI I. - Daltoni Cheer
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 6 / 7.