SOKAZ forum
2. LIGA - jesen 2014
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Pa rekao sam da u situaciji kad se borimo za ligu vise to nedozi u obzir kad nebudemo u situaciji za ligu vise da samo prodaja dolazi u obzir al pustanje ne 
Evo idem napravit cjenik usluge pa bum postavio link,bit ce svega od cijena jednog seta,dva seta,pojedinacne partije,parova i ono glavno cijena za jedan bod tri boda i extra ponuda potop od 10-0
.
Hmm mislim da bum dobil ban
Evo idem napravit cjenik usluge pa bum postavio link,bit ce svega od cijena jednog seta,dva seta,pojedinacne partije,parova i ono glavno cijena za jedan bod tri boda i extra ponuda potop od 10-0
.Hmm mislim da bum dobil ban
was once Kemilov suigrač
e jeste opiceni 100 gradi 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
10.kolo Utakmica Vita Stan : Povratnici
Utakmica 10.kola između ekipe VITA STAN i Povratnika registrirana je s 10:0 u korist ekipe VITA STAN.Zbog objektivnih razloga i bolesti odnosno nemogučnosti dobivanja odgode odigravanja utakmice te na vrijeme kontaktiranja voditelja lige,neče se primjenjivati disciplinska mjera prema ekipi Povratnici tj.primijenit če se Pravilnik o natjecanjima,članak 33-stavak 3
Voditelj lige Ivica Čanadi
Voditelj lige Ivica Čanadi
Ivica,za prijatelje Šljiva
sto smo sluzbeni... 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Pa i treba bit neko ozbiljno objašnjenje, nekako je naglo humor pao na temi.
Ako im stvarno nisu dali odgodu da bi se time vrlo vjerojatno spasili od ispadanja, nekako mi se čini da će ekipi Vita stana ove godine iz ruku iskliznuti ona fair play nagrada.
A Povratnicima želim brz oporavak za nastavak borbe protiv donjeg doma.
Ako im stvarno nisu dali odgodu da bi se time vrlo vjerojatno spasili od ispadanja, nekako mi se čini da će ekipi Vita stana ove godine iz ruku iskliznuti ona fair play nagrada.
A Povratnicima želim brz oporavak za nastavak borbe protiv donjeg doma.
Re: 10.kolo Utakmica Vita Stan : Povratnici
Ok Radek, onda sam valjda nešto krivo shvatio, isprika svima.Šljiva je napisao/la:Zbog objektivnih razloga i bolesti odnosno nemogučnosti dobivanja odgode odigravanja utakmice
Qwe
Zadnja izmjena: Tomaca, dana/u pet pro 05, 2014 1:04 pm, ukupno mijenjano 1 put.
was once Kemilov suigrač
Tomaca ima napad inspiracije