2. LIGA - jesen 2014

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Tomaca
Kontakt:

#81 Post Postao/la Tomaca »

Pbhk
Zadnja izmjena: Tomaca, dana/u pet pro 05, 2014 1:05 pm, ukupno mijenjano 1 put.
was once Kemilov suigrač
Footloose

#82 Post Postao/la Footloose »

Zovko, nemoj plakat, ne pričamo o vašoj tekmi sa Pemitom... :B:
sex & drugs & rock'n'roll !
Tomaca
Kontakt:

#83 Post Postao/la Tomaca »

Hduxu
Zadnja izmjena: Tomaca, dana/u pet pro 05, 2014 1:06 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
was once Kemilov suigrač
Pale
Kontakt:

#84 Post Postao/la Pale »

Tomice :s: :s: :s:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Guga
Kontakt:

#85 Post Postao/la Guga »

Ti se Ikota drži rađe izvan ovoga.
Sjeti se kaj ti se prošli put dogodilo kada si se upetljaval
u jednoj drugoj temi :cheer:
The Only Way Is Up...rutinski
Pale
Kontakt:

#86 Post Postao/la Pale »

Kaj :confused:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Footloose

#87 Post Postao/la Footloose »

:amen: :top:
Tomaca
Kontakt:

#88 Post Postao/la Tomaca »

Dmdkx
Zadnja izmjena: Tomaca, dana/u pet pro 05, 2014 1:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.
was once Kemilov suigrač
Izra
Kontakt:

#89 Post Postao/la Izra »

ako bi bojkotirali svaku ekipu koja namjesta rezultate, puno se tekmi ne bi igralo (nazalost). s druge strane, apsolutno sam protiv namjestanja meceva i krojenja poretka na tablici. ako se otkrije da je nesto namjesteno, trebalo bi obavezno biti sankcionirano. toga sam se drzao kao voditelj lige, pa mi je prigovoreno da sam preveliki idealist, ali smatram da bi tako trebalo uvijek biti i nije mi bilo uopce tesko iznazivati po 20ak svjedoka ili danima ganjati ljude na mobitel, na kucni telefon, ostavljati poruke preko clanova obitelji... gdje se muljaza moze dokazati treba se kazniti.
Tomaca
Kontakt:

#90 Post Postao/la Tomaca »

Ndkxk
Zadnja izmjena: Tomaca, dana/u pet pro 05, 2014 1:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.
was once Kemilov suigrač
Tomaca
Kontakt:

#91 Post Postao/la Tomaca »

Dkcjc
Zadnja izmjena: Tomaca, dana/u pet pro 05, 2014 1:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.
was once Kemilov suigrač
Footloose

#92 Post Postao/la Footloose »

nego kaj, nakon kaj si me izvređal sad bi na ručak s menom...
jezi ga, nemaš sreće, nije mi baka još dobila penziju pa sam malo kratak,
mogu ti ponuditi jedino da popušimo lulu mira uz kavicu (ak platiš :B: ).
Btw. za tvoju informaciju, kad već voliš biti tak informiran, "Gazda" je već poduže u bolnici, a sjeti se s kim si dogovaral termin za tekmu kad smo mi igrali, tak da ne prtljaj više s tim.
Ak si za platit kavu, tu sam... :B:
Tomaca
Kontakt:

#93 Post Postao/la Tomaca »

Hvgh
Zadnja izmjena: Tomaca, dana/u pet pro 05, 2014 1:09 pm, ukupno mijenjano 1 put.
was once Kemilov suigrač
ib
Site Admin
Kontakt:

#94 Post Postao/la ib »

Blah, ništa od ovoga, ajmo razlaz. :)

Nažalost, ostaje gorak okus da Vita stan prema obrazloženju voditelja nije htio dati odgodu Radeku i ekipi :rolleyes: a da je reakcija ovih, umjesto da ih pošalju na neko mjesto (u sebi, naravno) i nakon toga ne vide ni ne čuju za njih bar do sljedećeg prvenstva, bila ta da se otišlo na zajednički trening <3 i potpisivanje zapisnika.
Sve skupa ne ostavlja dojam da se ijednoj ekipi pretjerano igrao ovaj meč. :flop:

Šta se može. :ne zna:
mixer

#95 Post Postao/la mixer »

Ajte vi krojitelji budućnosti sokaza jednostavno stavite članak u pravilnik da je odgoda dopuštena bez obzira na domaćinstvo i stvar riješena pa se to neće više dogadjati ali i razraditi da se ne razvlače odgode.po čemu bi isključivo samo domaćin odlučivao. Ne dj bože smrtnog ili nekog slučaja ma nabijen ga ja na kitu ak ne odgodi .a usput i nek odjebe za sva vremena.to je stvar ljudskosti i poštovanja.
U glavnom ako i domaćin ne dopusti odgodu a protivničke ekipa ima objektivnih razloga za neodigravanje onda voditelj lige nek odluci.
Car

#96 Post Postao/la Car »

Moram priznati da me razočarao ovaj obrat situacije, realno smo imali neke šanse za ostati jer smo dobili Vita stan...

Može li se pitati zašto se utakmica nije mogla odgoditi?

Po meni je totalni apsurd da igraju u drugoj ligi dva prvoligaška igrača koji utoliko i sami igraju te na kraju puštaju tekme da bi ostali u drugoj ligi.
wolf
Kontakt:

#97 Post Postao/la wolf »

mixer je napisao/la:Ajte vi krojitelji budućnosti sokaza jednostavno stavite članak u pravilnik da je odgoda dopuštena bez obzira na domaćinstvo i stvar riješena pa se to neće više dogadjati ali i razraditi da se ne razvlače odgode.po čemu bi isključivo samo domaćin odlučivao. Ne dj bože smrtnog ili nekog slučaja ma nabijen ga ja na kitu ak ne odgodi .a usput i nek odjebe za sva vremena.to je stvar ljudskosti i poštovanja.
U glavnom ako i domaćin ne dopusti odgodu a protivničke ekipa ima objektivnih razloga za neodigravanje onda voditelj lige nek odluci.
baš si dobro promislio o ovom problemu , nema kaj :s: :s: :s: :top: :rolleyes: :facepalm: :zubo:
Footloose

#98 Post Postao/la Footloose »

ne kužim zakaj od miša delate slona?, ajde da vidimo na kraju prvenstva tko je bil u pravu a tko u krivu, btw. baratate s krivim informacijama, odgodu nisam ni tražil jer nemremo se skupiti ni ovaj tjedan samo kaj smo, fala Bogu, slobodni (po rasporedu), pa si mislim, kakve bi tek onda prče i pričice ispale :rofl: :rofl: :rofl:
Tomaca
Kontakt:

#99 Post Postao/la Tomaca »

Bxidj
Zadnja izmjena: Tomaca, dana/u pet pro 05, 2014 1:09 pm, ukupno mijenjano 1 put.
was once Kemilov suigrač
Koki
Kontakt:

#100 Post Postao/la Koki »

Ti bokca...po kojoj matematici Povratnici sigurno sa 20 bodova prolaze naprijed?
Odgovorite