NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Utrine <3

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ostalo
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Matko

PostPostano: pet lis 17, 2008 9:58 pm    Naslov : Utrine <3 Citirajte i odgovorite

ej, rope, jesi ti 1976. godište? išao sam u razred s jednim perićem u mladost, a iz karamanovog prilaza je??? možda si ti taj?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
rope

PostPostano: sub lis 18, 2008 1:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Matko (napisa):
može, može, najsladje je izbaciti svoje....

ej, rope, jesi ti 1976. godište? išao sam u razred s jednim perićem u mladost, a iz karamanovog prilaza je??? možda si ti taj?

matko, znamo se... za vrijeme zimskih praznika (odmorka) smo haklali u blagavaonici škole.... uredno sam te dobivao.. dok nisi ozbiljno krenuo trenirati.... tad si vec bio 6 razred i više te nitko iz škole nije mogao dobiti....sjetit će se već... davno si otišao iz Utrina.... a ovaj drugi mi je brat... on je u jednom drugom sportu...
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub lis 18, 2008 2:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Aww kakav dirljiv trenutak ponovnog susreta nakon sto godina, i Oprah je sretna!

Jumping

P.S. haklanje u blagavaonici!? Confused Pa barem naša škola ima odlićnu dvoranu Misli
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Matko

PostPostano: sub lis 18, 2008 3:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pa fakat i je dirljivo... odmorko, tj. bezbroj klinaca na pingaču u blagavaonici - sveta slika iz djetinjstva, trnci me prolaze...

da, bilo mi je sumnjivo ime ivan, zapamtio sam - Krešo... puno pozdravi buraza. od njega sam uvijek prepisivao engleski. ostao sam mu dužnik.

moramo se svi Utrinaši jednom naći. u drugom dijelu na tekmi sesvete - utrine (igore, pazi da sesvete budu domaćini) idemo svi na janje poslije tekme! ako slučajno ne budemo u istoj ligi, dogovorit ćemo neki prijateljski meč.

Trpa
[Vrh]
rope

PostPostano: pon lis 20, 2008 7:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):

P.S. haklanje u blagavaonici!? Confused Pa barem naša škola ima odlićnu dvoranu Misli

u ono vrijeme ti je u školi po generaciji bilo 6 - 7 razreda... pa je za vrijeme odmorka u sportskoj dvorani bilo košarka, odbojka, graničar i ostali kolektivni sportovi... a stolovi za pingač (4 komada) su bili postavljeni u blagavaonici.... uglavnom bilo ti je uvijek sve puno....

igralo ti se pobjednik ostaje na stolu pa koliko izdržiš... sve je bilo ok dok Matko nije krenuo ozbiljno trenirat u Jugohospitaliji (bar mislim da se tak zvala - u Berislavićevoj) i te slijedeće godine kad je došao na odmorko više niš nije bilo isto... imal je bolji reket, bolje gume, s kojim je znao igrat za razliku od nas... i uz to još i servu koju nitko nije znao vratit na stol....
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon lis 20, 2008 9:05 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ovo zaslužuje vlastiti topic In love

Graničar se igra striktno vani Hitler na onom malom igralištu.

I jeste vidjeli kako je veliko igralište propalo? Eeeek!
Uglavnom nema više staze okolo, na kutevima je prebojano i zaraslo. Crying

Prokleto vrijeme u kojem roditelji valjda odma dignu tužbu ćim im debelo dijete natjeraš da trći šest minuta Snajper

To bi Kaja i Gogerica znale dovest u red Mad Sibom po guzi

Sad valjda Odmorko organizira samo turnire u World of Warcraftu Sad
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
rope

PostPostano: pon lis 20, 2008 9:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):

I jeste vidjeli kako je veliko igralište propalo? Eeeek!
(

a košarkaško igralište je obnovljeno na način da je prek starog asfalta samo prevučen novi sloj tak da je od poda do obruča 3.00 m... al više nema ekipe, nema haklova... zadnja baza sporta je M&D (okupljalište mnogobrojnog SOKAZ pučanstva) ekipa Utrina, Kalafata, HRT I uz povremene dolaske članova ekipa Pun Muna, Vrhovca, stanovnika Utrina.... te dragih gosti iz Dugava, Južnih Trešnjevki, Medvedgrada i inih ....

a da ne spominjem redovnu godišnju Skupšitnu SOKAZ-a u restoranu u neposrednoj blizini....
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: pon lis 20, 2008 1:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Prokleto vrijeme u kojem roditelji valjda odma dignu tužbu ćim im debelo dijete natjeraš da trći šest minuta Snajper

Hero živio govornik
cvijo

PostPostano: uto lis 21, 2008 9:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hmda, generacija `76. Vrag ...

Matković, Jelačić, Mesarić, Mikulec, Habijanec...
Na turnirima ste smjeli samo u hotele sa policama osiguranja od požara, poplave i nuklearnog udara.
Sjećam se kad se Miki u Murskoj Soboti (Varaždinu? Umagu?) brijao s pjenom iz protupožarnog aparata.

Markan i Bošković su vam samo kvarili prosjek! Wink
[Vrh]
Matko

PostPostano: sri lis 22, 2008 11:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo, tek sada nadjoh ovaj premješteni topic... je, rope, bila je to Jugohospitalija, Pospišev klub... svaka čast na memoriji...

Cvijo, legendo!!!!! (ha, ha - kako je dobar ovaj sokaz!) treniram klince u dvorani u kojoj sutra igraš... vjerojatno neću moći doći, ali vidjet ćemo se... dvadeset godina je prošlo od naših mečeva, putovanja,... valjda ćemo se moći prepoznati!
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet lis 23, 2008 9:00 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

zakon! Smile
[Vrh]
cvijo

PostPostano: čet lis 23, 2008 9:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Je, vidimo se, Matko!
Inače, sad imam bradicu, a umjesto štapa (bar zasad), reket...

Mudri djed
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ostalo
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.