|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
DALTON1
|
Postano: sub pro 06, 2014 10:31 pm Naslov
: |
|
|
Prognoza 12.kola
Hvidra-Agronomski 5:5
Zadnji vlak za obje ekipe,odnosno za Hvidru da ne bude baš zadnja,a za Agronomski da recimo ispadnu samo jednu ligu ispod.
Prognoziram remi,makar blagi favorit je Agronomski...
Rekreativo-Ady Endre I. 5:5
Obje ekipe jako dobro stoje da se spase iz lige,a i izjednaceni su dosta.
Moglo bi se desiti da završi neriješeno,taj bod bi pomogao i jednoj i drugoj ekipi
Kozakiv-Amarena II. 4:6
Derbi kola,obje ekipe su dosta dobre,ali Amarena je favorit i navija se za nju da onda zadnje kolo bude spektakl
Tim A- Samobor 7:3 ili 8:2
Varijacija opet ovisi o Tomislavu,ali i mecu:Jakić-Stinčić
Amarena I. - Dr.Ante Starčević 7:3
Ako(a nekako je realno ocekivati) Samoborci izgube od Tima A i Kozakiv ne pobjedi dvojku onda je Jedinica s ovom pobjedom koja je isto realna za ocekivat,sigurno cetvrta i ide ligu dalje
Hrvatske Vode-Šusteri 6:4 ili 5:5
Šusterima bi super sjela pobjeda ovdje,ali mislim da je to tesko za ocekivat s obzirom da ce tu Čavlović stisnut tricu već na startu
Sinni I.- Daltoni 3:7
Uff,nama dosta nezgodna tekma.Može se desit da Ozren i Ranko stisnu četvorku zajedno sto je dosta teska situacija za nas,makar mislim da cemo se nekako prošvercat i dobit ovaj mec  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: sri pro 10, 2014 9:16 pm Naslov
|
|
Evo i Sinni smo rjesili
Sigurno najteza tekma poslije okršaja s Timom A.
Ja sam svoju tricu napravio i ostalo je bilo na deckima
Marko je sigurno i dosta lagano pobjedio Ivandića,a David Šopreka
5:0 je to bilo,ali trebalo se nekako do 6.boda doc.
Marko je izgubio svoje dvije.S Ozrenom prvi set odlicno,a ostala 3 nešto slabije,a Ozren dosta bolje
Protiv Ranka napeto do 5.seta i onda raspad sistema do sad neviden
David je odigrao katastrofa protiv Ozrena što se i vidi na rezultatu
Protiv Ranka puno bolje i spretno je izvukao 6 bod tako da smo u miru mogli par dobit koji je opet dosta dobro izgledao
Čestitke deckima,pružili su odlican otpor
Šteta što nemaju kontinuitet ovako odlicne igre stalno jer bi sigurno bili u borbi za vrh.
Nama preostaje da ščokljamo Hvidru i nadam se podizanju prvog zlatnog u 3.sezoni igranja |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: pon pro 15, 2014 8:29 pm Naslov
|
|
Srijeda 17.12.
dvorana Merix 18:30
Daltoni-Hvidra
Kraj sezone i nas pobjeda djeli od
Prognoza 13.kola
Daltoni-Hvidra 8:2
Nekakva realna prognoza,mi smo u treningu i sumnjam da cemo si dopustiti bilo kakvo neugodno iznenadenje preksutra
Šusteri-Sinni I. 4:6
Ako Ozren ne igra i dalje je Sinni favorit,rezultat ovisi o njegovom igranju,ali teško da Šusteri u bilo kojem scenariju mogu više od boda izvuc.
Dr.Ante Starčević-Hrvatske Vode 5:5 ili 4:6
Puno ovisi o sastavu Starčevića,ali tesko da mogu vise od boda izvuc koji im bas i ne pomaze previse...
Samobor-Amarena I. 4:6
Revijalan susret jer su ekipe zacementirale svoje pozicije,ako istrce u najjacim sastavima prednost ide Amareni
Ady Endre I. - Kozakiv 3:7
Ista stvar kao i prethodno spomenutim mecom,ekipe su osigurale pozicije i to je to.Pobjeda Kozakiva je izvjesna jer su kvalitetnija ekipa.
Agronomski fakultet-Rekreativo 4:6
Derbi zacelja,Rekreativo je u prednosti i igracki,ali i bodovno te je izvjestan njihov ostanak u ovoj ligi
Amarena II. - TIM A 5:5
trenutno se igra i 1:1 je,Filip je dobio Tunu 3:2,a Ivo je popeglo Iveka
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
srale7
Pridružen/a: 05. 10. 2013. (16:50:11) Postovi: 179 Lokacija: Pod stolom
|
Postano: pon pro 15, 2014 10:42 pm Naslov
|
|
Amarena II. - TIM A 6:4
Amarena 2 ovo važnom pobjedom u zadnjem kolu skočila na 2. mjesto i preskočila Tim A  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: pon pro 15, 2014 11:18 pm Naslov
|
|
A mi službeno 1.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
srale7
Pridružen/a: 05. 10. 2013. (16:50:11) Postovi: 179 Lokacija: Pod stolom
|
Postano: pon pro 15, 2014 11:26 pm Naslov
|
|
Neka slavlje počne  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|