NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

18. liga, jesen 2014.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
KileFZ6

PostPostano: uto pro 02, 2014 1:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ova situacija mi je malo cudna a nebi se kladio da Smile nije pogurao neku lovu starkeljama da nas dobiju sad kad imaju zajednicki interes, zahvaljujem gospodinu Simatovicu na javljanju, vec sam pomislio da je nastupila silenzio stampa do meca Confused
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dinko Š.

PostPostano: uto pro 02, 2014 2:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nije "silenzio stampa" prije meča, nego me moji igrači upozoravaju da copram na forumu naše poraze, jer si mi jednostavno drukčije ne možemo objasniti to da tako loše prolazimo, a da istovremeno igramo upravo fenomenalno dobro. Inače, lova mi je uvijek dobro došla da si obogatim mirovinu, a naša cijena unaprijed potpisanog poraza je sto kuna po meču. Znamo da više i ne vrijedimo.
Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III
[Vrh]
wolf

PostPostano: uto pro 02, 2014 3:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
jer si mi jednostavno drukčije ne možemo objasniti to da tako loše prolazimo, a da istovremeno igramo upravo fenomenalno dobro.

To je i mene uvijek mučilo Prenerazena banana Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Pale

PostPostano: uto pro 02, 2014 3:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Moje skromno mišljenje je da je dobra igra bitnija od rezultata. Uz dobru igru i rezultat dolazi prije ili kasnije Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dinko Š.

PostPostano: sri pro 03, 2014 12:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ovo me podsjeća na neke komentare na satiričkom portalu News Bar kada neki jednostavno ne shvate da se oni samo šale kada objavljuju "vijesti". Čak je jedanput i srpska TV prenijela jednu njihovu izmišljenu vijest kao istinitu. Dakle, da se uozbiljimo, mi uopće ne igramo dobro, a pogotovo ne "fenomenalno dobro" i naši slabi rezultati su jednostavno odraz naše loše igre tj. bolje igre cijenjenih protivnika.
Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III
[Vrh]
wolf

PostPostano: sri pro 03, 2014 2:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja sam shvatio Juhuu Juhuu Juhuu Zubo
[Vrh]
Smile

PostPostano: pet pro 05, 2014 11:31 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vidim da je propao naš pakleni plan da gospoda iz Ady Endrea otkinu barem bod HUCUK-u, dečki nisu imali nimalo obzira. Do kraja sezone SINNI će, vjerujem, ubrati svih 9 bodova i zabetonirati se na 4. mjestu, a nama i HUCUK-u ostaje borba za 5., prvo na listi čekanja za viši razred. Smile Bojim se da protiv DZS nemamo šansi (ni mi ni HUCUK), mada ćemo se u tom meču bacati na glavu, tako da nam ostaje samo svim snagama napasti uporište u Martićevoj i onda čekati da Optičari u zadnjem kolu provjere vid Kiletu i ekipi. Beljenje
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pet pro 05, 2014 12:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Gospoda iz Ady Endrea su doista gospoda i stoga su se smilovali na jadne, na žalost, kronično bolesne, ali vrlo simpatične dečke iz HUCUKa i dozvolili im da ih oni lijepo izmlate. No, međutim, kada nam uskoro dođu na prijateljski meč, e onda ćemo ih dočekati neprijateljski i pokazati im kako igramo kada nismo gospoda.
Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III
[Vrh]
KileFZ6

PostPostano: pet pro 05, 2014 2:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja sam gentlmenski ponudio gospodinu Simatovicu jedan zapisnik di je bilo 6:4 za nas no moj prijedlog je glatko odbijen i kako sam cuo da su i neki novci bili u igri da nas se izbaci iz utrke rekao sam svojim deckima da idemo u kontru i da batinamo bez obzira na posljedice, cak smo i poveli naseg doktora Dinu radi eventualnog imobiliziranja potrganih zglobova Thumbs up

Kad smo vec dobrano vodili kazem deckima dajmo im barem 2 da bas ne zovemo i neurologa u dvoranu Laughing

Smile ostaje na tebi da razmislis koliko ti se isplatila investicija u propali mirovinski fond...

Prihvatit cu ponudu dragog kolege Dinka za prijateljski mec i usprkos prijetnjama drzat cu se one, ko tebe batinama u pingacu ti njega tablom speka i metrom kobasica..

I na kraju zahvaljujem ekipi Ady endrea na postenoj i fer borbi kakvu smo i ocekivali od njih Juhuu
[Vrh]
Smile

PostPostano: ned pro 07, 2014 7:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Igraču Štednog perlatora pogrešno je uneseno ime u bazu, umjesto Šojić treba stajati Šoljić.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned pro 07, 2014 10:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prihvaćeno! Thumbs up
[Vrh]
KileFZ6

PostPostano: pet pro 12, 2014 12:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Cestitke statisticarima na odlicnom doceku i nadasve igri, vidi se da decki za stolom imaju stotine partija vise od nas pa su nas nakon naseg vodstva od 0:3 preokrenuli na 7:3 sa svojim iskustvom i nasim raspadanjem igre poslije toga,

Mada smo si dobri s agentima ne zelim im srecu u zadnjem mecu hehe ROFL

I naravno primjedba na gospodina Simatovica sto nije dobio nijedan mec protiv agenata i otrgnuo im barem bod da se mi ne moramo mucit zadnje kolo Confused
[Vrh]
Smile

PostPostano: pet pro 12, 2014 8:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kad su mi dečki javili da gosp. Šimatović odbija vratiti našu izdašnu stimulaciju unatoč neobavljenom poslu protiv HUCUK-a, odmah sam naredio da ne smije uzeti ni jedan meč. Nažalost, dečki su ipak popustili u parovima, zbog čega će danas zasjedati disciplinska komisija Agenata.
Cilj je unatoč tome ostvaren, pa nas u zadnjem kolu čeka prava poslastica od meča i borba za 5. mjesto. Ako ne uspijemo, naravno, sportski ćemo čestitati HUCUK-ovcima (koji će se ipak morati malo pomučiti protiv Optičara). Jedino bi mi bilo žao ako odu u višu ligu pa da slučajno ne pomisle da su bolji od nas. Beljenje
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pet pro 12, 2014 12:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Drago mi je da sam svojim slabim igrama istovremeno razveselio i rastužio omladince iz HUCUKa i Agenata, jer su dečki simpatični, ljubazni (dižu mi loptice s poda) i dobri španeri. Sada se uzdam u Leprovičane da ne izgube zadnji meč i da nas spase od ispadanja, pa da u novoj sezoni pokušamo primiti nešto manje batina. Inače, obavještavam HUCUK da će naš prijateljski meč biti tek iz Nove godine, a pozivam i ostale ekipe koje su za prijateljske mečeve (u kojima ću im ja pomoći pobjeđivati) da mi se jave.
Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet pro 12, 2014 3:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Smile (napisa):
odbija vratiti našu izdašnu stimulaciju unatoč neobavljenom poslu

ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
srale7

PostPostano: sub pro 13, 2014 10:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

u 18. ligi se izgleda vise namjesta nego u drugoj Very Happy
[Vrh]
Smile

PostPostano: uto pro 16, 2014 10:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

S velikim žaljenjem Beljenje moram izvijestiti naše sportske prijatelje iz HUCUK-a da su večeras Agenti u naletu inspiracije odigrali možda i najbolji meč ove sezone i pregazili, doduše malo indisponirane, Statističare. Konačnih 8:2 dobro oslikava stanje za stolom, za 5. mjesto na ljestvici i upis na listu čekanja za 17. ligu.

Dečki, možete početi pripremati kobase i cugu za prijateljsku Zubo
[Vrh]
KileFZ6

PostPostano: sri pro 17, 2014 8:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Cestitam Smile bogami dobro ste ih oprali i bez imalo sumnje zasluzili 5.mjesto, ostaje nam gorko sjecanje da smo dosta lezerno igrali u vaznim utakmicama pa prema tome nemamo se kaj zalit, jedina stvar kojoj se veselim je da cemo opet bit u ligi sa gospodinom Simatovicem i njegovom gerijatrijom pa cemo isprat gorcinu dobrim batinama kao i obicno Cheer

Prijateljski mec poslije nove godine kad skupimo malo snage tamaneci domace zivotinje Thumbs up
[Vrh]
mkrivski

PostPostano: sri pro 17, 2014 10:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa gospodo agenti, svaka čast!!! Juhuu
Ovako nešto stvarno nisam očekivao, a i još uvijek mi nije jasno što se to tamo desilo
To da je gospon s globe 979 sve partije odnio me uopće ne iznenađuje ali da su baš svi ostali tako dobro odigrali...
Uglavnom čestitam i hvala vam što ste nam omogućili borbu za drugo mjesto
Kap. Ivan 3:17 Klap Potrćkanko
[Vrh]
Smile

PostPostano: čet pro 18, 2014 7:59 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pretpostavljao sam da će naš rezultat, osim nas, razveseliti i gospodu Ivanovce Smile

Da, definitivno neobičan rezultat. Pogotovo iz perspektive gosp. Krivskog protiv čije smo ekipe pukli kao balon od sapunice. Na sreću, Statističari su se također borili za plasman i nisu imali nikakav razlog pustiti nam, a imamo i svjedoke sa susjednog stola, tako da smo mirni u slučaju bilo kakvih sumnji. Pošteno govoreći, koliko smo protiv Ivanovaca bili nerealno loši (iz raznih razloga, ne umanjujući pritom zasluženost njihove pobjede), toliko smo preksinoć bili nerealno dobri. Jedan od onih dana kad se mozak nabrije do kraja, a ruka sve isprati. Mene je dodatno podigao i prvi meč protiv gosp. Samovojske, već kad mi se nakon 1:2 činilo da će on mirno to odvesti do kraja.

Kliniku možete (i morate) dobiti, pa makar zaigrala i Ejla, samo ih shvatite krajnje ozbiljno. Smile
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 4 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.