dakle situacija na vrhu se raspetljala, poznato je prvih 5 ekipa i svima njima čestitke, također i najboljem paru lige SC Veteranima čestitke na 1. mjestu...
Cvjećari, želim večeras da padne zajednička fotka s Gavellom, ipak smo mi 13a liga s duplerice Biltena, a ako neriješite ili vi izgubite družit ćete se i sljedeće sezone... obzirom da Dren ostaje u 13oj, imala bi 13a opet najjači topic na Forumu u proljeće 2015...
dtrnski, ma možete i pobjediti ali da nam kao prijatelji ne zbrišete... prijatelji se ne ostavljeju u nevolji...
jel netko zna što je s RGNF i Botincem... oni su među manje aktivnima na forumu...
bduralija je napisao/la:dtrnski ga opet pila naopako, a sve pokazuje da će biti najvjerojatnije 7. ili čak 6i...
tablica se iskristalizirala u 3 dijela:
1. gornji dio - 6 ekipa
2. srednji dio - Cvjećari
3. donji dio - 7 ekipa
mislim da neće biti većih iznenađenja, eventualno ako baš dva igrača neke ekipe odluče da ne igraju do kraja sezone...
I ipak šesti...
Konačni raspelet je:
1. gornji dio - 5 ekipa
2. srednji dio - Cvjećari i Početnici
3. donji dio - 7 ekipa
dtrnski je napisao/la:Tekma zadnjeg kola
Cvjećarnica Nela – Gavella dogovorena za četvrtak (18.12.) u 19:30
Moram sam sebe kvotat jer su nas Gavellčani dočekali za stolom
Zabrijali su da je tekma u 19:00. Dražen i ja smo došli oko 5 do 7. U čudu smo gledali Gogića i Čivića kako se zagrijavaju!
- Dečki, tekma je dogovorena u pol osam.
- Ne, u 7 je dogovorena.
- Ne, ne dogovaram tekme u 7 kada naš igrač radi do 7.
Srećom pa im zagrijavanje nije pomoglo, čak bih rekao da su se pregrijali.
Tekma skroz otvorena, dobrim dijelom je vukla na remi.
Gogić vrlo iskusan, nezgodan na servi.
Hamin nezgodan svuda, čvrst u svim segmentima.
A Čivić...
E on je podbacio Mislio je napraviti desant paraglajderima na naš buketić, ali dočekali su ga kaktusi.
Naša partija je bila negledljiva, ljudi su s grčevima u trbuhu išli prema WC-u.
Spin kaže da sam samo jednom potegno. Ja kažem da sam potegno jednom previše. U stvari nisam imao na šta potegnut. Meni skroz neugodne lopte s kojima nisam znao što napraviti pa sam ih vraćao na stol nek' se Spin bakće s njima.
Promijenjeno je i ove godine, pogledaj u pravilniku Raspis prelazaka (čl. 4) ili ovdje direktno.
Sad više nalikuje na "jedan prolazi, jedan se spašava".
Al sad prvo jedan prolazi, pa se tek onda ovaj spašava, tako da ste i dalje treći u redu čekanja.