SOKAZ forum
13. liga jesen 2014
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Eheheh, moram se pohvaliti postom od prije tri tjedna:D
Cvječari su iznenadili sa bodom protiv Hvidrana, (što je i predviđeno kao blaga opcija) a ostalo je tu. Očekujem 5:5 Agronoma u zadnjem kolu, ali mogu oni i do full bodova.
Nisam izgubio tač
Cvječari su iznenadili sa bodom protiv Hvidrana, (što je i predviđeno kao blaga opcija) a ostalo je tu. Očekujem 5:5 Agronoma u zadnjem kolu, ali mogu oni i do full bodova.
Nisam izgubio tač
Dren je napisao/la:eh, mislim da su stvari poprilično jasne što se tiće prvog mjesta.
Ako ne bude nepredvidivih situacija (izostanaka), naravno.
Dakle. Hvidra. 3 od 4 tekme zapravo ne mogu izgubiti. MTM bi ih mogle dobiti, ali i to je skroz otvorena tekma. Realno čak i da izgube, ne bi trebali ugroziti svoje prvo mjesto jer ih mogu ugroziti samo SC Veterani koji s max brojem bodova mogu doći samo na isti broj bodova sa Hvidrom gdje imaju lošiji međusobni omjer.
Od drugog do petog mjesta su stvari otvorene. No obzirom na raspored, SC veterani su najbliže drugom mjestu. Za treće mjesto krucijalna je tekma između Samoboraca i Južne trešnjevke. Ako to Samoborci dobiju, treći su. Ako bude bilo koji drugi rezultat, curke iz MTMa mogu ugrabiti treću poziciju. No posve je jasno da će te tri ekipe biti od trećeg do petog mjesta.
Početnici u zadnje tri nemaju baš puno šanse, ali mogu otkinuti pokoji bod.No ni to nije odveć bitno. Jednostavno po formi i rasporedu nema im tko oteti 6tu poziciju. Teško da će i jedna ekipa iz donjeg doma do više od 20 bodova.
Sedmi stoga gotovo sigurno cvječari. Jednostavno, puno su bolji i od zepa i od gavelle i samo trema ih može spriječiti. S druge strane protiv hvidre su im šanse jako male. Ali postoje pa stoga im dajem malu mogućnost da ipak istisnu Počenike, zbog njihova međusobna omjera. Ali teško. Prvo jer Hvidri izvući bod...jako teško. Dodatno, početnici imaju realne šanse ušićariti bod do kraja.
A ovdje onda nastaje kuršlus. Eheheh. Realno, Botinec je tu negdje s BKR u borbi za osmu poziciju, ali stvarno je sve otvoreno. Sve su to podjednake ekipe i bit će gusto. Imamo i Gavellu i Vidru i Agronomce u borbi za 8. mjesto. Vrlo lako da će se zatvoriti neki krug, recimo na 13 bodova. Mi smo tu plutajuća bomba, i realno bi trebali razmišljati o ugrožavanju i Cvječara i Početnika, ali jednostavno nemamo kontinuitet. Negdje bi mogli kiksati i to vrlo lako. Jer... Agronomci su nam tradicionalno neugodna momčad, ne pašu nam. Mislim da nismo nikad osvojili ni bod protiv njih! Botinec i Vidra isto loš skor, poraz i nerješeno od obe ekipe. Južna Trešnjevka s nama igra zadnje kolo u Tumari, i to otprilike znači da apsolutno ne znamo rezultat.Osim da se nećemo vratit trijezni
(No realno, bolji su. Ako Lalić bude igrao, a s njim nikad ne znaš, imamo šanse ko Cvječari protiv Hvidre)
No nekako sam optimističan i mislim da ćemo iskopati to 8. mjesto
Ali, ne bi me iznenadilo ni 12.
Ipak za poziciju no 11/12 će odlučivati međusobni susret Agronomci - Vidra.
Rudari i Zep ostaju na začelju.
Naravno da je ocija bezbroj. Pa ima ekipa koje imaju još 5 tekmi za odigratiNo ovo je po meni nekako najsuženije što može biti.
Naravno, kad sam već uhvatio vremena, stavit ću i proizvoljni poredak
1. Hvidra
2. Sc Veterani
3. Samobor
4. MTM
5. JTR
6. Početnici
7. Cvječari
8. BKR
9. Botinec
10. Gavella
11. Agronomija
12. Vidre
13. RNF
14. ZEP
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
- bduralija
- Kontakt:
uf, RGNF igra bez prve violine Lučića i teško će do bodova, iako bez Vanečeka Botinec se može poskliznuti, tako da će AGF4 i eventualna pobjeda ostaviti tamo gdje je, a to je 11. mjesto...
Dren mi je dao lažnu nadu, jer sada sam pročitao da dvije ekipe moraju odustati ako 11. ekipa želi sačuvati status u istoj ligi...
čestitke Cvjećarima, pogotovo dtrnski koji je napravio tricu, a prognozirao sam mu Top 10 u 13. ligi i to se ostvarilo... vidim da bi meč bez pojačanja Ladislava sinoć drugačije završio...

Dren mi je dao lažnu nadu, jer sada sam pročitao da dvije ekipe moraju odustati ako 11. ekipa želi sačuvati status u istoj ligi...
čestitke Cvjećarima, pogotovo dtrnski koji je napravio tricu, a prognozirao sam mu Top 10 u 13. ligi i to se ostvarilo... vidim da bi meč bez pojačanja Ladislava sinoć drugačije završio...
Tekma Rudara i Botinca je lutrija jer se ne zna u kojem će sastavu nastupiti obje ekipe. Ako barem Šribar zaigra Rudari nemaju neke šanse.
Nisam ni ja znao da je došlo do te promjene, živio sam u uvjerenju da je na snazi shema "jedan ostaje-dva naprijed". Šta je, tu je... Sretno u Lugu
Ladislav je imao dva meča "zagrijavanja" (Vidre i JT6) i nakon toga je zaigrao na svojem nivou. Nakon JT6 nismo izgubili niti jednu tekmu, uz samo jedan remi i to protiv pobjednika lige. Bez njega bi sigurno bilo više remija i poraza. Definitivno je donio sigurnost cijeloj ekipi.

Hvala na čestitkama, peglanje Spina moram uvrstiti u svoj stolnoteniski CV
Nisam ni ja znao da je došlo do te promjene, živio sam u uvjerenju da je na snazi shema "jedan ostaje-dva naprijed". Šta je, tu je... Sretno u Lugu
Ladislav je imao dva meča "zagrijavanja" (Vidre i JT6) i nakon toga je zaigrao na svojem nivou. Nakon JT6 nismo izgubili niti jednu tekmu, uz samo jedan remi i to protiv pobjednika lige. Bez njega bi sigurno bilo više remija i poraza. Definitivno je donio sigurnost cijeloj ekipi.
Cvjećari su bili bolji i zaslužili su pobjedu!
I tu sam htio stat' sa analizom, ali vidim da ga ovaj pili i pili
onaj protiv dtrnskog je ukazivao na možebitni neizvjestan ishod.
(u 5 setova je svaka strana oko 400 puta udarila lopticu)
Protivnik u brojkama
(očekivanih) oko 396 pimplova, 1 udarac bekendom i 3 forhendom.
(neočekivane) pauze između poena kada servira i po pola minute u kojima radi vježbe disanja,
traži ručnik, hoda u potrazi za stolom i sl.
Peti set, kod promjena strana i mog minimalnog vodstva odlučio sam iz samilosti prekinuti patnju.
Kada vidiš da se netko toliko trudi bilo bi okrutno ne nagraditi tu silnu muku.

I tu sam htio stat' sa analizom, ali vidim da ga ovaj pili i pili
Dok su moja prva dva meča imala prilično jasnog favorita,dtrnski je napisao/la:
onaj protiv dtrnskog je ukazivao na možebitni neizvjestan ishod.
(u 5 setova je svaka strana oko 400 puta udarila lopticu)
Protivnik u brojkama
(očekivanih) oko 396 pimplova, 1 udarac bekendom i 3 forhendom.
(neočekivane) pauze između poena kada servira i po pola minute u kojima radi vježbe disanja,
traži ručnik, hoda u potrazi za stolom i sl.
Peti set, kod promjena strana i mog minimalnog vodstva odlučio sam iz samilosti prekinuti patnju.
Kada vidiš da se netko toliko trudi bilo bi okrutno ne nagraditi tu silnu muku.
- bduralija
- Kontakt:
Ove sezone na početku je falio A... em se nije treniralo, a nije ni igrao kad je taman došao u vrhunsku formu...
meni je sezona završila kataatrofalno, a ustvari po željama koje sam imao prije sezone:
1. konstantna forma - i bila je, ali koma cijelo vrijeme
2. da ne izgubim meč od igrača plasiranog na listi ispod mjesta koje zauzimam - nisam
3. da se ne povrijedim - nisam
moram sljedeći put bolje razmišljat o željama...

meni je sezona završila kataatrofalno, a ustvari po željama koje sam imao prije sezone:
1. konstantna forma - i bila je, ali koma cijelo vrijeme
2. da ne izgubim meč od igrača plasiranog na listi ispod mjesta koje zauzimam - nisam
3. da se ne povrijedim - nisam
moram sljedeći put bolje razmišljat o željama...
Završila sezona, kompletirano i zadnje kolo.
Rudari su nastupili bez Lučića. Završilo je 7:3. Niti Botinčani (vjerojatno) nisu bili kompletni.Botinec – Rudarsko-geološko-naftni fakultet 5:5+
Rudari su se duboko zakopali na dno tablice tako da im je ova tekma samo da bi pokazali najprije sebi da znaju dobro pingat. Nema informacija u kakvom su Botinčani zdravstvenom stanju jer još nisu odigrali protiv Agronomaca. Nadam se da neće, ali ako ipak krene po zlu, možda će Botinčani biti prisiljeni predati ovu tekmu.
Završilo je 2:8. Vidre vrlo vjerojatno nekompletne.Vidra I.-Lug – Agronomski fakultet IV. 5:5+
Vidre vjerojatno danas igraju protiv Bridža i teško da će uhvatit bodove.
Agronomci još nisu odigrali s Botincem, sve je otvoreno. Vidre se ne mogu pouzdati u Botinčane i moraju napraviti pozitivan rezultat. Minimalno remi s većim brojem setova. A isto vrijedi i za Agronomce. DERBI ZAČELJA!
POGODAK! Bridževci su igrali iscrpljeni od vikend pinganja po bijelom svijetu. Šteta, gledajući sa strane može se dobiti dojam da su mogli barem do remija.HSTK Južna Trešnjevka VI.– Bridž klub Ritmo 6:4
Nama bi odgovaralo da Bridž pobjedi JT6 (20) jer bi onda bili u prilici da ih sa eventualnom pobjedom protiv Gavelle istisnemo sa šestog mjesta.
6. mjesto je u stvari treće mjesto na listi čekanja koje realno ima 50:50 šanse za prolaz dalje iduće sezone. Mjesto koje daje nadu. Svjesni su toga i u ekipi JT6.
I Bridževci bi trebali biti motivirani jer s pobjedom protiv JT6 i jednakim bodovima (20) će ih preskočiti.
Ova se tekma igra u ponedjeljak.
PROMAŠAJ! Završilo je 3:7. Početnici bez Kalebote nisu mogli više.Početnici – SC-veterani 5:5+
Ufff, kako bi nam odgovaralo da SC veterani pobjede Početnike!![]()
Veterani će biti super motivirani za tu pobjedu jer im samo pobjeda garantira moguće konačno prvo mjesto.
Ali...
Derbi sezone se igra u utorak i ova tekma će se igrati vjerojatno poslije, tako da će Veterani znati koji je ulog u pitanju.
Da Samoborci nisu predali parove, bio bi to POGODAK! Završilo je 2:8.ZEP – STKI Samobor i Sveta Nedelja 1:9
Revijalan susret zadnje ekipe i ozbiljnog kandidata za 3. mjesto.
PROMAŠAJ! Završilo je 7:3. Dejan i Čok su napravili triceHVIDR-a Dubrava I. – MTM 5:5+
DERBI CIJELE SEZONE!
Igra se u utorak u 19 sati u dvorani Vjesnik.
Hvidraši ne mogu računati na kiks Veterana i da bi ostali na prvoj poziciji moraju pobjediti. Čak im niti remi ne odgovara.
U sličnoj poziciji su i cure. Samo pobjeda im garantira 3. mjesto.
Teško je reći tko je favorit u ovoj tekmi.
Hvidrani mogu leđere uć u tekmu, bez obzira na ishod imaju sigurno 2. mjesto, nešto manji pehar i zahtjevnu 11. ligu iduće sezone.
Curama je biti ili ne biti. Prošle sezone su bile četvrte, ove bi sigurno probale kako je to biti treći.
S curama smo igrali na početku sezone ali dobro pamtim paljbu koju su nam priredile. Hvidrani su u svježem sjećanju, ništa manje opasni od cura.
Neće biti sretne, ali uteg favorita stavljam MTM-u.
Završilo je 6:4. Renato i Dražen van svih udaraca ((c) by Guga).Cvjećarnica Nela – Gavella
Može biti revijalna tekma, a ako se sve poklopi može biti tekma koja odlučuje o petom mjestu.
Protiv Rudara se nismo pokazali, nadam se da ćemo protiv Gavele prikazati bolju igru.
1:05
Neki kažu friški zrak, drugi kažu odlična rekreacija, a treći druženje i zabava...
Svaka čast svima, ali meni je najveća srećica sjest za stol i popit pivkana...

EDIT
Ako pivkan na slici nije pivkan, probajte CTRL-R!
Neki kažu friški zrak, drugi kažu odlična rekreacija, a treći druženje i zabava...
Svaka čast svima, ali meni je najveća srećica sjest za stol i popit pivkana...

EDIT
Ako pivkan na slici nije pivkan, probajte CTRL-R!
Zadnja izmjena: trnac, dana/u pon pro 22, 2014 11:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Sigurno samo najbolji par dobiva, ali nisam siguran da je pehar, možda medalje. Moram provjeriti.
Odmah na početku piše - najbolji par lige.
http://www.sokaz.hr/publikacije/bilten153.pdf
Odmah na početku piše - najbolji par lige.
http://www.sokaz.hr/publikacije/bilten153.pdf