| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
dmelti
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (08:35:39) Postovi: 302 Lokacija: Brdovec
|
Postano: uto ruj 30, 2008 10:18 pm Naslov
: 14.liga - JESEN 2008 |
|
|
eh, tek toliko da i mi imamo topic...  _________________ D. Melti, Deda II, VI liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dundo bumbo
|
Postano: sri lis 01, 2008 7:00 am Naslov
: |
|
|
Eh, tek toliko da i mi imamo novog -starog voditelja lige. Svakakvim sam tipovima morao, otkako se natječemo, slati zapisnike, ali cijenjeni gospodin Melti, strši u amorfnoj masi stolnoteniskih birokrata, otprilike kao govno u punču ili, pristojnije,kao normalan čovjek u SOKAZ-u(nemaš pojma kol`ki je ovo kompliment)!
Zato, fućkaš topic o 14. ligi, prava tema je naš ludi voditelj lige, pa ako itko ima komentara o Meltijevom liku i djelu, neka ga slobodno podijeli s forumskom populacijom.
Inače, šalu na stranu, super vam je ime nove ekipe, zanima me samo da li ostajete u dvorani? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri lis 01, 2008 7:18 am Naslov
|
|
| jere (napisa): | Eh, tek toliko da i mi imamo novog -starog voditelja lige. Svakakvim sam tipovima morao, otkako se natječemo, slati zapisnike, ali cijenjeni gospodin Melti, strši u amorfnoj masi stolnoteniskih birokrata, otprilike kao govno u punču ili, pristojnije,kao normalan čovjek u SOKAZ-u(nemaš pojma kol`ki je ovo kompliment)! |
jere.... smanji doživljaj.... sad su vam stvoreni svi preduvjeti da budete prvaci 14. lige tak da vas ne moramo dogodite kantat |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dmelti
|
Postano: sri lis 01, 2008 7:44 am Naslov
|
|
| jere (napisa): | | Inače, šalu na stranu, super vam je ime nove ekipe, zanima me samo da li ostajete u dvorani? |
Najvjerovatnije NE. Vjerovatno idemo u Prečko.Ali još nije sigurno.
Super ti je "kompliment" ( GOVNO )
Da te neznam, još bih se naljutio
Znaći imamo za sada jednog koji će sam stavljati zapisnike na net i voditelju lige NEoduzimati slobodno vrijeme ( čitaj 2 minute )  _________________ D. Melti, Deda II, VI liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri lis 01, 2008 8:15 am Naslov
|
|
| dmelti (napisa): |
Znaći imamo za sada jednog koji će sam stavljati zapisnike na net i voditelju lige NEoduzimati slobodno vrijeme ( čitaj 2 minute )  |
koliko se sjećam iz prijašnjih sezona.. stavljat će ti još rezultate i podsusedsko dolje i jesenovec |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dmelti
|
Postano: sri lis 29, 2008 8:39 am Naslov
|
|
rezultat 3. kola koji trenutno nedostaje:
Omni - STL "Sloga" Novoselec______________8:2
zapisnik na putu. _________________ D. Melti, Deda II, VI liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dmelti
|
Postano: pon stu 03, 2008 9:18 am Naslov
|
|
Gosp. plemeniti Jere iz ekipe "Vrhovec" je izvjestio moju malenkost, a ja ću svekoliko pučanstvo da se "derbi" 04. kola, Vrhovec - Omni odgodio  _________________ D. Melti, Deda II, VI liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
papuanac
|
Postano: pon stu 17, 2008 11:17 pm Naslov
|
|
SVE POHVALE MELTIJU ZA AŽURIRANJE REZULTATA 14. LIGE.
Mislim da smo jedina liga koja ima sve rezultate do 6. kola.
Živio nam Melti!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto stu 18, 2008 10:20 am Naslov
|
|
Pozdrav svim sudionicima 14 lige a posebno mojih policajcima sa registriranim skinheadsima u svojim redovima!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dmelti
|
Postano: uto stu 18, 2008 10:38 am Naslov
|
|
| papuanac (napisa): | | Mislim da smo jedina liga koja ima sve rezultate do 6. kola. |
Ma, u našoj ligi ima dosta ekipa koje same upisuju rezultate , a oni koji ne upisuju, na vrijeme dostavljaju  _________________ D. Melti, Deda II, VI liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
001
|
Postano: uto stu 18, 2008 5:33 pm Naslov
|
|
| Brod, policajci se zahvaljuju na pozdravima, a posebno registrirani skinheads i zaželi nam sreću u 8. kolu :top: |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: uto stu 18, 2008 8:58 pm Naslov
|
|
| mradman (napisa): | Brod, policajci se zahvaljuju na pozdravima, a posebno registrirani skinheads i zaželi nam sreću u 8. kolu  |
Yo Mirkec!
Ja sam Brod,a ovaj sa iskezenim rotwajlerom je buraz!
Sad kad sam ti lijepo objasnio,kao sto i prilici kad pricas s policajcem,da ti kazem i welcome to the FORUM and have a nice day!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri stu 19, 2008 10:05 am Naslov
|
|
A 'ko sam onda ja???
SRetno u osmom kolu od Broda mladjeg!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
papuanac
|
Postano: pet stu 21, 2008 4:42 pm Naslov
: JEDNA INFORMACIJA KLUBOVIMA 14. LIGE |
|
|
Važna informacija klubovima koji prate rezultate i zbivanja u SOKAZ-u, koji još nisu igrali s SPH-PODRUŽNICA MUP RH SJEDIŠTE!
Obratite pozornost na dogovaranje utakmice kada su ONI domaćini. Naime, nama su ponudili TRI termina, a kad smo mi odabrali jedan od ponuđenih odbacili su ga kao neprihvatljivog i ponudili druga dva. Na taj način došli su do saznanja koji termini nama NE ODGOVARAJU zbog igre u najjačem sastavu i prisilili nas da igramo oslabljeni u terminu KOJI ISKLJUČIVO NJIMA ODGOVARA. Kada smo predložili odgodu odbili su je ultimativno.
Osobno, želim dečkima iz SPH-PODRUŽNICA MUP RH SJEDIŠTE uspjeh i svu sportsku sreću u 12. ligi SOKAZ-a, i nadam se da će tako nastaviti i dalje, sve do vrha, 1. Hrvatske lige, pa i dalje – Kupa europskih prvaka.
Ovu informaciju ne treba shvatiti kao prolijevanje žući nego isključivop kao poticaj na fer i sportsko ponašanje. Ako smo to zaboravili, podsjetimo se. SOKAZ je ipak, prije svega, samo športsko-rekreativna udruga igrača amatera – i dobrih prijatelja. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet stu 21, 2008 4:53 pm Naslov
|
|
Važna informacija tebi je da će ti sljedeći put bit spičen ban za spemanje foruma. Shvaćamo i ako jednom napišeš  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
papuanac
|
Postano: pet stu 21, 2008 5:17 pm Naslov
|
|
respect  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet stu 21, 2008 5:45 pm Naslov
|
|
Vezano za temu, potez se čini kraljevski i čudo da se nitko prije toga nije sjetio.
Jesi se javio voditelju lige?
Kontam da bi on ili ja mogli/trebali na sastanku načeti temu "Što kada je utakmica dogovorena, a netko želi promjenu termina". Premda je prilično logično da se termin smije mijenjati samo uz pristanak obje ekipe.
A vaša utakmica je bila dogovorena jednom kad ste vi pristali na jedan od ponuđenih termina (pa bilo njih dva, tri, četri ili pet, svejedno).
Bok njihov voditelj!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
papuanac
|
Postano: pet stu 21, 2008 6:09 pm Naslov
|
|
Javili smo voditelju lige, međutim on se ogradio time da je njegova uloga u ligi (kao voditelja) samo savjetodavna i da on tu ne može ništa.
To me podsjetilo na jednu anegdotu. Mojeg dobrog priajatelja, predsjednika jednog sportskog saveza, nazvao je u 4 sata ujutro čovjek iz Splita. Kuka i plače da autobus koji je trebao doći po splitske sportaše nije došao i da ne zna što da radi.
Pita moj prijatelj ga pita: pa dobro, a tko je vođa puta. Ovaj mu odgovori - ja.
Lako je biti vođa puta kad sve ide kao po loju, veli mu moj prijatelj. Budi ti sada vođa puta kad imaš problem.
Čini mi se da je i s našim voditeljem tako, ali razumijem ga. Volontira, a još da rješava probleme.
Nego, čuo sam do sada da je problem dogovaranja i odgode utakmica u SOKAZ-u vrlo aktualan, i ne samo taj. Lijepo je ubirati lovu za članarinu u Savezu, trebalo bi koji puta organizirati kakav stručni sastanak o poboljšanju sustava natjecanja.
Pa da se, recimo, voditeljima daju veće ovlasti, a ne da ih jadne rešetaju, a oni glume fikuse.
Ponavljam, sve u interesu rekreacije, sporta, fer pleya i prijateljstva.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: pet stu 21, 2008 7:38 pm Naslov
|
|
I u tom slučaju ti pravilnik dopušta žalbu.
Normalno da je problem dogovaranja bio i bit će aktualan, uvijek će postojati muljatori, lažljivci i situacije moja riječ protiv tvoje. Mislim da ne postoje ti pravilnici koji bi riješili sve i zadovoljili sve, i ne znam kakvi bi morali bit ti sastanci da stvarno pomognu, a da se na njima ne trkeljaju uvijek iste stvari u pomirljivom tonu
Vezano za tvoj prijedlog i slučaj, Voditelj ima dovoljne ovlasti da u prvoj instanci presudi tko je u pravu, tako da u vezi toga ne treba sastančit.
Ako smatrate da ste zakinuti, žalite se, pa zašto imamo Disciplinsku?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet stu 21, 2008 8:10 pm Naslov
|
|
lol, sucajno naisao, citam i nevjerujem...cime se sve ljudi sluze, pa to je za ne povjerovati  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|