NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

17.liga proljeće 2015
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
KileFZ6

PostPostano: uto vel 17, 2015 11:37 am    Naslov : 17.liga proljeće 2015 Citirajte i odgovorite

Lijepi pozdrav svima od ekipe Hucuk, nadamo se dobrom druzenju i naravno nasoj pobjedi, za one koji ne znaju domacini smo u Merixu,
I pitanje za voditelja?
Vidim da je naveden mail u biltenu, jel to znaci da zapisnike mozemo mailat nakon tekme ili na žgance, koverta lizanje markica i tak
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Smile

PostPostano: uto vel 17, 2015 12:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Od ovih HUCUK-ovaca čovjek izgleda nikako ne može pobjeći, to je pravi "šlep šou" Confused Zubo

Bit će zanimljiva sezona, 5 poznatih ekipa (DZS, SINNI I., Ady Endre I., Perlatori...) i neki poznati pojedinci iz drugih, te posebna poslastica, gosp. Pospiš & co. Juhuu

Mi smo domaćini u Vjesniku, utorkom i četvrtkom, 19h. Svi koje bodovi ne zanimaju su dobrodošli. Wink
[Vrh]
KileFZ6

PostPostano: uto vel 17, 2015 12:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nadam se da budes ovaj put prisustvoval tekmi da nebu opet ispalo da ste prosipali bodove jel te nije bilo Laughing
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: čet vel 19, 2015 10:53 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Drago mi je da su Agenti i HUCUKovci prešli u višu ligu, jer su nas stvarno bezobrazno mlatili. No, imam dojam da nam se, na našu žalost, na jesen vraćaju.
Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III
[Vrh]
Smile

PostPostano: čet vel 19, 2015 12:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vidim da gosp. Šimatović ima puno povjerenje u nas Strah Laughing

Ne znam za ove Kiletove štemere, ali garantiram Vam da ćemo mi i u ovoj ligi mnogima pomrsiti račune. Wink Jedino Medvedgradu i Plivi načelno priznajemo da su bolji, a i oni će to morati dokazati za stolom. Macevanje
[Vrh]
Brla

PostPostano: pet vel 20, 2015 6:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdrav svim ekipama XVII lige od voditelja!Zapisnike možete slati E-mailom,ili poštom(Ne MMS-om na mobitel),u roku prema Pravilniku.Rezultate možete sami upisati na internet ili prepustiti to meni.Ekipe koje neće dostavljati zapisnike poštom moraju sve orginale kad su bili domaćini poslati mi poštom odmah nakon zadnjeg kola.NAPOMENA:tel.3776-866 naveden u biltenu nije valjan,a ostala dva mob.i st. su u redu.Želim svima puno uspjeha u natjecanju i prijateljskom druženju nakon odigranih utakmica.J.Brlek!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
marin

PostPostano: pon vel 23, 2015 1:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima i od ekipe Šusteri Smile Veselimo se dobrom pingiču i ugodnom druženju. Ovako na prvu liga djeluje dosta podjednako, osim ekipe koja nam dolazi kao pobjednik 20.lige koju smatram favoritima, ostali su tu negdje po kvaliteti pa bu dosta napetih i zanimljivih tekmi Thumbs up Mi sutra otvaramo sa Hucukom na velesajmu Juhuu
[Vrh]
KileFZ6

PostPostano: sri vel 25, 2015 11:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Cestitke deckima iz Šustera na igri i na domacinstvu na nasem terenu, odlicna igra, sretno dalje a drugi tjedan protiv plive se nadamo da cemo bit na razini da mozemo pruzit kvalitetan otpor deckima..
Rolling Eyes
[Vrh]
Smile

PostPostano: sri ožu 04, 2015 2:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo, nakon "tambure" u prvom kolu (mada mislim da će od Medvedgrada baš svi u ovoj ligi dobiti po frnjoklu), sinoć smo upisali i prve bodove, i to baš protiv prve ekipe popularnih "Mađara" (pozdrav gosp. Šimatoviću Wink ). Nakon dva poraza u gostima, doduše u njihovom drukčijem sastavu, konačno smo ih dočekali na domaćem terenu i uzeli im mjeru. S opreznim optimizmom čekamo 3. kolo. Zubo
[Vrh]
KileFZ6

PostPostano: čet ožu 05, 2015 11:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Cestitam Smile na pobjedi samo tako dalje, a ne mogu ne primjetit da decki iz ady endrea 3 igraju bolje dok im nema gospodina Šimatovica, cak su uzeli i 3 boda, davno sam ja Dinku govorio da ne mjenja igrace da nije u njima problem nego u njemu,cim ga nema druga igra,
Mislim da je doslo vrijeme da izbaci sebe iz momcadi i ode u nezasluzenu mirovinu i dozvoli deckima da napokon napreduju ligu vise Klanja se
[Vrh]
KileFZ6

PostPostano: čet ožu 05, 2015 11:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nakon teske borbe sa deckima iz Plive uspjeli smo se vratit sa 3:5 i uzet vrijedan bod, cestitke mojim becarima i protivnicima na odlicnoj igri Juhuu
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: ned ožu 08, 2015 10:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Razumljivo da bi HUCUKi voljeli da me nema, jer sam u nedavnom našem prijateljskom meču na mrtvo ime i prezime prebio njihovog najboljeg igrača, strašnog i respektabilnog Vidića, a usput još i jednog njihovog anonimusa. Tako, da sada očito žele biti bez straha od mojih staračkih batina kada se na jesen vrate u našu 18. ligu. Inače, in digressio, ne treba ići na Kanarske otoke, jer vam je stalno nad glavom visi nebo u 50 nijansi sive, oko vas plazi puklava njemačka gerijatrija, a bijesno, hladno, more udara u crne stijene. Deprimantno do zla boga!
[Vrh]
Smile

PostPostano: uto ožu 10, 2015 3:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bravo Kile, izgleda da je bio uzbudljiv meč. Posebno čestitam na hvatanju boda nakon 3:5. Savjete mi možeš poslati u pp, naročito kako da pobijedimo Gredelja. Zubo

Gosp. Šimatović, ne dajte se ovim mladim provokatorima Wink
[Vrh]
KileFZ6

PostPostano: pet ožu 13, 2015 11:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma daj Smile kaj ce tebi savjet kad imas maksimalni ucinak, dat cu savjet plivi kak da vas dobije da mi se nebi opet provukli pored nas kao prosle sezone Laughing
Kaj se tice gospodina Simatovica, Vidic je pod pritiskom priznao da je primio mito za tu utakmicu sto sam proslijedio na disciplinsku al buduci da znam da je Dinko premazan svim odvjetnickim mastima bojim se da ce se izvuc ali ne sasvim nekaznjeno jel se sprema strasna i bolna osveta pogotovo od onog anonimusa iz posta ranije Mad
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pet ožu 13, 2015 5:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Uglavnom, da nema Agenata, HUCUKa i moje staračke malenkosti, dakle, jedne vesele ekipe iz prošle 18. lige, danas bi forum 17. lige bio jednostavno kompletno prazan. Dakle, društvo vam i nije bog zna kakvo.

Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III
[Vrh]
KileFZ6

PostPostano: sri ožu 18, 2015 12:41 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo odigrana i utakmica protiv Medvedgrada, bez obzira na rezultat nismo dosli podvinutog repa, cestitke lovcima na odlicnoj utakmici i svaka cast mojim deckima pogotovo Vidicu sa 2 pobjede i uzet set Gospodinu Zlatku,

Narocito je bilo zanimljivo 3. poluvrijeme koje se igralo u fiksu na 3 produzetka Thumbs up
[Vrh]
Smile

PostPostano: sri ožu 18, 2015 10:47 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izgleda da neki ovdje igraju Sokaz samo zbog "dopinga" Drunk Duplo Confused

To ti je sportski život Zubo

Mi sutra doma protiv Rekreativa, udarit će travar na travara. Macevanje Nadam se samo da su moji spremni, cijelu karijeru treniraju s travarom, ako ih sutra nešto iznenadi... jučer nam je i voditelj dvorane održao završne pripreme, tako da se nadamo pozitivnom ishodu. Smile
[Vrh]
Smile

PostPostano: sri ožu 25, 2015 9:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izgleda da se forum 17. lige sveo na dijalog Kileta i mene, i poneki pokušaj potkurivanja uvaženog gosp. Šimatovića, koji ne uzimamo za ozbiljno jer ipak je on iz 18. lige Beljenje Zubo

Čestitam HUCUK-u na 10-ki sinoć, iako je u par mečeva bilo tijesno, rezultat je vrlo respektabilan. Anton je sada jako dobar 3. igrač i već vidim da će u 10. kolu biti vatreno Strah

Vidim da su OIV-ovci konačno upogonili svoje najteže oružje, gđu. Purkat iz druge lige Big gun
Ako to sad postane redovna praksa, nama koji još nismo igrali s njima ne bu baš dobro.
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sri ožu 25, 2015 9:59 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitam HUCUK-ovcima na uvjerljivoj pobjedi protiv naše prve ekipe, ali, eto čak niti to im nije pomoglo da se barem privremeno popnu na vrh tablice. No, ipak ću im sada lijepo otkriti to da ovu pobjedu mogu zahvaliti isključivo mojoj staračkoj i prgavoj malenkosti, a ne svojoj bog zna kakvoj šeprtljavoj igri. Naime, u subotu smo u Domu sportova imali Turnir nacionalnih manjina na kojem sam izmlatio Ferenčaka i Sekića sa po tri nula, tako da su oni još uvijek bili anestezirani od tog mog premlaćivanja, pa su vam samo zato bili laki plijen.

Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III
trenutno još uvijek prvoplasirane ekipe 18. lige
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri ožu 25, 2015 10:01 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

dsimat11 (napisa):
.. bili anestezirani od tog mog premlaćivanja...

ROFL
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 1 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.