| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: sri vel 25, 2015 3:54 pm Naslov
: R.I.P. BRANKO IVANKOVIĆ - Vanja |
|
|
Vanja je bio i ostao legenda SOKAZa.
Bio je s ljudima koji su sudjelovali u osnivanju lige, pričao je o vremenima kada ga je Harangozo učio kako se pinga...
u SOKAZu je aktivno igrao preko 50. godina...
zadnju sezonu iako u poznim godinama završio u debelom plusu u 11. ligi...
čuo sam da je i dan prije odlaska u vječna lovišta trenirao za nadolazeću sezonu sa svojom ekipom... valjda i gore o tim lovištima ima koji stol...
falit će nam "basne" iz vremena kada se većina sokazovaca ni rodila nije...
počivaj u miru (R.I.P.) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri vel 25, 2015 4:25 pm Naslov
: |
|
|
Pocivaj u miru... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: sri vel 25, 2015 4:49 pm Naslov
|
|
kao klinac smo igrali kod Vidolina u Viaduktu u Kranjčevićevoj, i kod Saliha Demirovića u Tempu u Horvaćanskoj ulici.
mnogi od njih su otišli na vječni počinak.
Tako i poštovani Gospodin Ivanković.
Laka mu zemlja. _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri vel 25, 2015 5:55 pm Naslov
|
|
Dobar je bio čovjek.
Poćivaj u miru _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|