NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Tenisice, koje koristite...
Idite na 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Transformer

PostPostano: ned ožu 01, 2015 11:07 am    Naslov : Tenisice, koje koristite... Citirajte i odgovorite

Pozdrav svim SOKAZ igračima, ali i ostalima na forumu...dugo Vas pratim i na temelju vaših analiza, savjeta, mišljenja odabrao sam nedavno i novi reket itd...i zasigurno je ovo najbolji sajt/forum o stolnom tenisu u Hrvatskoj Smile

Pošto već duže vrijeme lutam s izborom tenisca, molim Vas sa savjet, koje tenisice kupiti...imao sam raznih, od skroz niskih do visokih, raznih marki...od niskih bole noge i zglobovi...neke se kližu na parketu...igram stalno na drugačijim podlogama, negdje je laminat, negdje guma, negdje parket, negdje kamen...i stalno se kližem...

koje su tenisice dobre po vama, a da nisu baš preskupe Smile

Hvala svima na odgovrima Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Pale

PostPostano: ned ožu 01, 2015 11:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Igram u niskim butterfly koje cu uskoro morat zamjenit. Kupio sam Yasakine ,imas ih u dvorani Vjesnik kod Zovka, i mogu ti reci da sam zadovoljan. Cijena oko 50 eura.

lp

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
wolf

PostPostano: ned ožu 01, 2015 11:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Joma indorke Thumbs up ak nemaš love za baterflajke Pojma nemam

Jomine sam do sad isprobao troje i sve su bile super a po pričanju onih koji znaju, vele da nema boljih od butterfly Pojma nemam
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Transformer

PostPostano: ned ožu 01, 2015 11:35 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

BTFY su sigurno najskuplje...valjda su zato i najbolje, ali nekad to i nije bas tako...omjer cijene i kvalitete ne bude baš onakav kakav bi trebao biti...zato sam sada oprezan...nakon dva-tri loša izbora sada moram odabrati dobre neke hehe
[Vrh]
cvijo

PostPostano: ned ožu 01, 2015 12:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Najbolje tenisice, bez ikakve konkurencije, su Mizuno. Dovoljno je reći da ih koriste svi vrhunski igrači koje ne veže sponzorski ugovor za određeni brand. Butterfly ima solidnih, ali i groznih tenisica. Preskupih, u svakom slučaju. Moj izbor godinama je Adidas. Odličan omjer cijene i kvalitete. Nekad uzmem na Dandoyu, nekad ih bude kod nas u outletima ili velikim sportskim dućanima. U svakom slučaju odlične - ni premekane, ni pretvrde, ne skliže se u njima i traju... Što se cijene tiče, kretale su se od 270 do 350 kn, a model, uz sitne vizualne preinake, uvijek je izgledao otprilike ovako:
http://tabletennisequipment.dandoy-sports.com/en/product_info.php?pName=adidas-new-tanglin&cName=shoes
[Vrh]
Transformer

PostPostano: ned ožu 01, 2015 12:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mizuno su sigurno vrhunske tenisice ali su preskupe...ja sam imao adidas neke ali uzasne na parketu bile...doduse bile su i stare vec...ali do te cijene oko 300 kn gledam neke za uzest sad pa moram dobro odvagati Smile
[Vrh]
cvijo

PostPostano: ned ožu 01, 2015 12:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da, Adidasove moraju biti baš one za pingić. Nikako one za mali nogomet, rukomet ili nešto drugo. To ne funkcionira.
[Vrh]
Iceman

PostPostano: ned ožu 01, 2015 1:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

e vidis, a meni su jedne od najboljih i najdugotrajinijih bile one plave adidasice za rukomet...malo su dublje i cvrsce, pa ako imas malo vise kila, il ne volis te skroz niske, preporucam...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Izra

PostPostano: ned ožu 01, 2015 3:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

adidas speedcourt manje vise bilo koji model za dvoranu je odlican izbor.
[Vrh]
Guga

PostPostano: ned ožu 01, 2015 3:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nema do Mizuna...gledaj malo rasprodaje po velikim centrima pa se može naći za
380-400 ćuna Thumbs up
Transformer

PostPostano: ned ožu 01, 2015 4:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

A što kažete na joola tenisice ima ih po pristojnim cijenama...igra li u njima uopće itko, i kakva su vam iskustva...meni frend isto kaze samo adidad kupi i ne mozes pogrijesit, ali ne znam bas...jedino mozda ovaj model kojeg je Cvijo navveo...ima li to negdje kod nas uzeti...
[Vrh]
Guga

PostPostano: ned ožu 01, 2015 4:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Znaš ti onu staru :
Ima puno različitih auta, ali samo je jedan Mercedes ROFL

E viš tak je i kod tenisica.
Ma šalim se naravno, ali fakat Mizuno i Butterrfly odskaču
(ako govorimo o specijaliziranim modelima za dvoranski sport
ili još bolje striktno za stolni tenis).
Naravno da i Adidas i Asics i Joola i još neke poznate marke imaju
modele tenisica koje su dobro riješenje za pingič,
ali pitanje je dali baš svakome odgovara svaki model i ako razlika u cijeni
nije prevelika (recimo 100-tinjak kuna, jer i modeli navedenih firmi iako
nisu specijalizirani za pingič - nisu jeftini) ja bih ipak kupio
Mizuno ili Butterfly.
Naravno, to je samo moje mišljenje, a ti češ sam odlučiti.
Transformer

PostPostano: ned ožu 01, 2015 4:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga - znam ja to za mercedes hehe...to i je problem, kada počnem kombinirati između par modela onda je uvijek dilema...najbolje uzeti ono što prov misliš i gotovo...nekako sam i ja najbliže odluci da uzmem Butterfly...samo ne mogu vjerovat da Butterfly još uvijek nema sajt u Hrvatskoj...gdje ima naveden model, slika i cijena...ne samo tenisica nego i sve ostale opreme...nismo svi iz Zagreba da možemo skoknuti do dućana...treba staviti sliku i cijenu i to je to...ako mi odgovara uplatim novce pošalje se poštom i gotovo...a ne ovako...zovem u dućan ili se dopisujem i na kraju kažu pogledajte online shop negdje vani...to mi je iritantno kod Butterflya...iako su mi najdraža marka i drvo i reketa su mi te marke itd...
[Vrh]
Izra

PostPostano: ned ožu 01, 2015 5:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

asics proizvodi tenisice za butterfly, ili bar butterfly koristi njihovu tehnologiju (asics gel). mislim da su adidas i asics (butterfly) tu negdje kako kome odgovara, a mizuno je najbolji. meni adidaske toliko odgovaraju (zadnje nasao za ispod 300kn u intersportu) da nisam mizuno ni razmatrao.
[Vrh]
trnac

PostPostano: ned ožu 01, 2015 5:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Imam adidas tenke i bile su mi super do prije mjesec dana kada su se počele samoprozračivati Zubo

No, to nije model kojeg Izra preporuča, to je model F32322 - Adidas Opticourt.
Očigledno razlika postoji.

Model (ART) ti piše na "jeziku" tenisice, s unutarnje strane gdje piše i veličina.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Transformer

PostPostano: ned ožu 01, 2015 5:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne znam...ssd kad gledam cijene joma je u razini pojedinih Btfy tenisica...adidas ima mali milijun modela tko ce znat koje su dobre hehe...ali jos cu malo guglat i trazit jer je budzet ogranicen do 300 kunica Wink
[Vrh]
Izra

PostPostano: ned ožu 01, 2015 5:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

znam dosta ljudi koji su zadovoljni s adidas speedcourt 6, kolega suigrac ima speedcourt 7 takodjer je zadovoljan.
[Vrh]
Transformer

PostPostano: ned ožu 01, 2015 8:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pokušat ćemo naći nešto u narednim danima, iako, ovo sve što sam do sada vidio je malo preskupo...

inače, vidio sam puno puta likove koji dođu igrati stolni tenis u starkama ili cipelama!!! i onda bude svega, nakon pola sata bole ih noge ili izvrnu zglobove itd...naravno, ne događa se to svakome, ali mislim da se premalo važnosti daje odabiru tenisica za određene sportove...meni je jednom na meč došao lik u tenisicama za košarku, one duboke idu skoro preko gležnja...i kaže on nakon meča da je mislio da će moć igrati u tim tenisicama, ali da su mu zglobovi cijelo vrijeme bili "blokirani" da se nije mogao kretat normalno...e sad, ne znam jel mu to bio izgovor za poraz ili je stvarno tako bilo hehe...

sve u svemu, htio sam reći...izbor tenisica je važan, ne moraju to biti skupe neke, ali ne mogu biti ni svakakve tenisice...
[Vrh]
Ifke

PostPostano: ned ožu 01, 2015 8:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja trenutno igram u Adidas Speedcourt 5 i stvarno nemam niti jedne zamjerke...
A cijena od 280,00 kuna za tu tenisicu stvarno nije puno... Thumbs up
[Vrh]
Transformer

PostPostano: ned ožu 01, 2015 8:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala svima na odgovorima/savjetima...nešto ću uzeti narednih dana pa ću javiti kakva su iskustva, nažalost, teško je ukomponirati dobru tenisicu za neku sitnu lovu...a pošto nisam u zagrebu sve je to onda još duplo teže...ostaju mi uglavnom internet trgovine s opremom za stolni tenis itd...i naravno, sportski dućani gdje su cijene dosta napuhane, ali nać ćemo nešto Smile
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Stranica 1 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.