| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Stip
|
Postano: uto vel 17, 2015 11:00 am Naslov
: 20. A i B liga - proljeće 2015 |
|
|
Pozdrav svim ekipama, novim i starim, od voditelja.
Volio bih imati mailove manje-više svih ekipa radi bolje komunikacije. Ako je ikako moguće, molio bih ekipe da mi jave barem po jedan kontakt-mail (nije problem ako ih je više). Ostavljajte adrese na forumu, šaljite ih na moj mail, može SMS... sve primam. Ovo naravno nije ništa obavezno, SOKAZ mogu igrati i ljudi koji ne koriste mail.
Želim vam puno druženja, zabave, fair playa i dobre igre...i to tim redoslijedom.
Ako budete imali problema, čujte... ljudi ste, niste djeca...riješite to sami, na pristojan način. Ako ipak treba moja intervencija, javite se na mob, e-mail, što god, ja sam uglavnom na raspolaganju. Ako se ne javljam na mobitel, javit ću se čim budem mogao.
Evo i odgovora na nekoliko pitanja koje mi nove ekipe često postavljaju.
1. U pravilima piše da se zapisnici šalju (samo) poštom, i to u roku od 48 sati. Ako želite sponzorirati Hrvatsku Poštu, slobodno radite tako. Ali meni zapravo ne treba original zapisnika poslan poštom, prihvaćam i skenove i fotke na mail (ako su čitljivi). Zapisnik mora biti potpisan (i jedna i druga ekipa).
2. Ako pošaljete sken/fotku ne morate slati papirnatu poštu.
3. Papirnate zapisnike ipak čuvajte do kraja prvenstva, dok ne bude objavljen novi bilten. Ako bude - a nadajmo se da neće - nekih žalbi, sporova ili sličnog, ipak će biti potreban papir.
4. Ukoliko sami upisujete rezultate na net (što jako cijenim, jer onda ne moram ja), svejedno mi morate poslati sken/fotku (ili papir poštom).
5. Kako unijeti zapisnik - http://www.sokaz.hr/registered/index.php i vidite link 'Kako se registrirati' pa dalje po uputama
6. Zapisnike pošaljite unutar 48 sati od odigrane tekme.
7. Odgovore na većinu ostalih pitanja možete i sami naći u Pravilniku o natjecanju - http://www.sokaz.hr/info_pravnat.php . Pitajte ako vam treba dodatno tumačenje.
8. Nemate 'papirnati' zapisnik? Isprintajte ga - http://www.sokaz.hr/zapisnik.pdf
Nakon kraja regularnog dijela prvenstva igrat će se doigravanje (dva kola) kako bi se dobio konačni poredak . Više detalja o tome kad dođe vrijeme. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
leptirica
Pridružen/a: 19. 02. 2013. (10:43:07) Postovi: 58 Lokacija: Molvice (Samobor)
|
Postano: sri vel 18, 2015 8:14 am Naslov
: |
|
|
Pozdrav svima od Kim iz ekipe Samoborke.
Domacini smo u Preckom.
Svima puno srece i dobrih utakmica! _________________ www.udruga-flyer.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sub vel 21, 2015 10:23 am Naslov
|
|
Sada mi je pomalo žao da nismo ispali u ovu zadnju ligu, poput naše druge ekipe, jer bi se onda mogli lijepo susresti "prsa u prsa" sa tim vražjim Samoborkama koje traže upravo muške protivnike.
Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III |
|
| [Vrh]
|
|
 |
leptirica
|
Postano: ned vel 22, 2015 3:38 pm Naslov
|
|
Pa to se lako da rijesiti - budite dobri, pa cemo se sresti mozda vec na jesen...  _________________ www.udruga-flyer.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: ned vel 22, 2015 4:54 pm Naslov
|
|
Mlada dama očito ne zna sistem pomicanja po ligama. Jer, ako mi budemo dobri onda odosmo u više lige. Zato ćemo mi biti loši, jako loši, tj. bad boys. Osim toga, pitanje je koliko će nas uspjeti poživjeti do jeseni. Stoga ostavljamo, za sada, našoj drugoj ekipi da se s vama sukobi "prsa o prsa".
Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned vel 22, 2015 5:25 pm Naslov
|
|
| Mislim da ono što je Leptirica rekla ima neku kombinatoriku. Budite 3. ili 4. u 18. ligi i onda ćete se susresti sa curama na jesen u 17. ligi. Zna ona kako se napreduje a ja znam kako su dobre. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
KileFZ6
|
Postano: ned vel 22, 2015 6:36 pm Naslov
|
|
Nista od toga, uz ovakvu igru starci ce doci do 17.lige za 20 godina cak stovise imaju tendenciju pada kvalitete zadnjih par sezona  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
leptirica
|
Postano: pon vel 23, 2015 10:30 am Naslov
|
|
Bit ce mi uzasno zao ako vas preskocimo... No, nekada se nema izbora.
Jos je puno utakmica do kraja.
Mi smo dogovorile prvu utakmicu, protiv Kube u petak u 18.30 u Preckom. I dolazimo sve cetiri!!!  _________________ www.udruga-flyer.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pon vel 23, 2015 11:09 am Naslov
|
|
Ne znam zašto je današnjim ženskama tako drago mlatiti muškarce. Izgleda da smo im se jako zamjerili u prošlosti.
Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III |
|
| [Vrh]
|
|
 |
adyendre
Pridružen/a: 28. 12. 2011. (11:08:54) Postovi: 7 Lokacija: Centar
|
Postano: pon vel 23, 2015 1:41 pm Naslov
|
|
| leptirica (napisa): | Pa to se lako da rijesiti - budite dobri, pa cemo se sresti mozda vec na jesen...  |
Postovana Leptirice!
Ne znam sto je mog vrlo cijenjenog kolegu Simatovica nagnalo na takav komentar, ali sigurno ne bi tako razmisljao da je pogledao malo rezultate vikend-turnira od ove zime, pa i malo ranije.
Sto se tice one najavljene borbe "prsa o prsa", nastojat cemo vas ugostiti vrlo gentlemanski u 7. kolu u nadi da ce Svevisnji uciniti ono sto je potrebno da moje trupe nakon meca protvi Samoborki ne slice ugarskoj vojsci nakon bitke na mohackom polju iz 1526. godine.
Srdacan pozdrav i puno sportskih uspjeha svima,
Laslo Reber, kapetan Ady Endre II. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: uto vel 24, 2015 11:11 am Naslov
|
|
Drago mi je da sam isprovocirao kapetana naše dvojke da se javi, što mu je tek šesto javljanje u ovih četiri godine. Čini se da Samoborke stimulativno djeluju i na zaklete šutologe.
Dinko Šimatović
kap. Ady Endre III |
|
| [Vrh]
|
|
 |
leptirica
|
Postano: uto vel 24, 2015 12:22 pm Naslov
|
|
Hmmm, citam kako ce prebjeci u zensku ligu, sve da bi izbjegli batine. Ali, tamo ce biti ili dobro izbatinani ili ce im biti dosadno. Nema sredine...
I ovako jedva cekam utakmice, a sad sam luuuuda!!!  _________________ www.udruga-flyer.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stane
Pridružen/a: 06. 03. 2013. (14:03:33) Postovi: 1134 Lokacija: za stolom u dvorani
|
Postano: sub vel 28, 2015 8:55 am Naslov
|
|
Čestitke samoborkama ovo se zove ženska dominacija svaka čast  _________________ Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
leptirica
|
Postano: sub vel 28, 2015 11:10 am Naslov
|
|
Mislim da je tek 10:0 dominacija. Ovo je bila dobra utakmica, barem za mene. Bas sam uzivala u zadnjem mechu.  _________________ www.udruga-flyer.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stane
Pridružen/a: 06. 03. 2013. (14:03:33) Postovi: 1134 Lokacija: za stolom u dvorani
|
Postano: sub vel 28, 2015 8:47 pm Naslov
|
|
kakva skromnost pa dobile ste 9:1 ne kužim  _________________ Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: pon ožu 02, 2015 8:56 am Naslov
|
|
Imamo nažalost i prvu predanu utakmicu , u 20a ligi AC 1873 se nikako nije mogao skupiti. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Washo
|
Postano: pon ožu 02, 2015 3:39 pm Naslov
|
|
Veliki pozdrav svim momčadima, te svima omiljenom voditelju lige Stipu od ekipe "Africa stars", i njihovog voditelja Branka!!!
Ovo je nešto što sam već dugo htio pokrenuti, moj mali mini projekt, i sada se napokon sve posložilo (hvala Sokaz-u i mojim nadređenima na razumijevanju he). Osnovni cilj ove ideje leži u pokušaju uspješne integracije (uz sve ostale stvari koje radimo) tražitelja azila i azilanata kroz jedinu aktivnost koju svi u svijetu pričaju istim jezikom, a to je sport. S obzirom da već neko vrijeme sa svojom nogometnom momčadi uspješno participiramo u jednoj od brojnih zagrebačkih malonogometnih liga (što je bilo neizbježno jer su svi danas zaluđeni nogometom) , moj odgovor na to i jedini logični potez je bio sastavljanje moje momčadi u meni najdražem sportu!!!
U svakom slučaju, dečki su startali u petak, odigrali odličan meč, te u svom debiju na domaćem terenu pobijedili momčad Čeličnih kaciga sa rezultatom 9:1.
Od idućeg tjedna na ovom forumu ću marljivo objavljivati raspored naših mečeva, jer smo uz najvećeg fana Buću naišli na mnoge pozitivne reakcije Sokazovaca, te fan klub raste
Svima želimo uspješnu sezonu, fair play igru, puno sportske sreće i naravno, što je najvažnije, puno "ping ponganja"!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Washo
|
Postano: pon ožu 02, 2015 3:43 pm Naslov
|
|
Večeras stavljam rezultat prvog kola, ostao mi zapisinik u dvorani!!!
Momčad "Afirca stars" domaće mečeve igra u dvorani "Autopraone Ritmo"!!!
IB, saznati ćeš sve na vrijeme  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon ožu 02, 2015 4:06 pm Naslov
|
|
Može!
Dečkima još jednom želim dobru zabavu, a tebi da ih što brže zaraziš ping pongom i naučiš svemu što im treba u SOKAZ-u, pa da nemaš puno muke oko usklađivanja vlastitih i njihovih mečeva.
Go Africa, go!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: pon ožu 02, 2015 4:38 pm Naslov
|
|
Washo, svaka čast na inicijativi . Mislio sam si da je to na stvari kad sam vidio imena igrača, i ime voditelja momčadi.
Imaš moj mail, please javi kad ćete igrati u Ritmu da navratim ako ću imati vremena. Čisto da dam podršku projektu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|