NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

19. liga jesen 2008.

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
rogi

PostPostano: čet stu 27, 2008 11:06 am    Naslov : 19. liga jesen 2008. Citirajte i odgovorite

Prva tema otvorena za 19. ligu, pozdrav svima.
U kojim slučajevima je opravdano da se već u srijedu tekućeg tjedna u kojem se igra redovno kolo meč registirira 10:0 i to bez borbe? Naime, radi se o ekipi SC koja zadnja 2 meča dobiva bez borbe 10:0 i to na način da rezultat objave u trenutku kad rok za odigravanje susreta nije prošao. To najviše govorim zbog toga što je moja ekipa, solidarna kakva je, odigrala zaostali meč protiv SC-a 2 tjedna nakon što je istekao zadnji rok za odigravanje susreta. Ne razumijem kako je moguće da se u situaciji kad oni iz opravdanih razloga ne mogu odigrati susret čini sve da se taj susret i odigra makar je to van svih pravila, dok se u slučajevima kad njihovi protivnici ne mogu odigrati meč registrira 10:0 za iste. Nikoga ne prozivam i nadam se da je to sve skupa opravdano dobrim argumentima, ali volio bih nekoga da mi pojasni što se točno dogodilo s ta dva njihova susreta.

Peace!!

Igor iz ekipe Bolji ste, al smo ljepši
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
rope

PostPostano: čet stu 27, 2008 12:32 pm    Naslov : Re: 19. liga jesen 2008. Citirajte i odgovorite

idetelj (napisa):

U kojim slučajevima je opravdano da se već u srijedu tekućeg tjedna u kojem se igra redovno kolo meč registirira 10:0 i to bez borbe?

Ne razumijem kako je moguće da se u situaciji kad oni iz opravdanih razloga ne mogu odigrati susret čini sve da se taj susret i odigra makar je to van svih pravila, dok se u slučajevima kad njihovi protivnici ne mogu odigrati meč registrira 10:0 za iste.

ne znam kaj bi ti odgovorio, al sam primjetio istu stvar i to prvi put kad je bilo objavljeno i mislio sam si "Kak ste si vi registrirali tekmu 10:0, a još se igra tekuće kolo?" i sad se priča ponavlja....

i mene zanima Confused Confused
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
rogi

PostPostano: čet stu 27, 2008 2:46 pm    Naslov : Re: 19. liga jesen 2008. Citirajte i odgovorite

rope (napisa):
idetelj (napisa):

U kojim slučajevima je opravdano da se već u srijedu tekućeg tjedna u kojem se igra redovno kolo meč registirira 10:0 i to bez borbe?

Ne razumijem kako je moguće da se u situaciji kad oni iz opravdanih razloga ne mogu odigrati susret čini sve da se taj susret i odigra makar je to van svih pravila, dok se u slučajevima kad njihovi protivnici ne mogu odigrati meč registrira 10:0 za iste.

ne znam kaj bi ti odgovorio, al sam primjetio istu stvar i to prvi put kad je bilo objavljeno i mislio sam si "Kak ste si vi registrirali tekmu 10:0, a još se igra tekuće kolo?" i sad se priča ponavlja....

i mene zanima Confused Confused

možda je neka sabotaža u pitanju
[Vrh]
rope

PostPostano: pet stu 28, 2008 9:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

saznao odgovor za 8. kolo

tekma je dogovorena za srijedu...
domaćini su došli....
čekali su pola sata....
gosti niti da se jave.......
domaćini zovu goste.....
gosti neće doći........
domaćin upisuje 10:0....... Amen

za kolo prije je valjda slična priča
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Brod

PostPostano: sub stu 29, 2008 8:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):
saznao odgovor za 8. kolo

tekma je dogovorena za srijedu...
domaćini su došli....
čekali su pola sata....
gosti niti da se jave.......
domaćini zovu goste.....
gosti neće doći........
domaćin upisuje 10:0....... Amen

za kolo prije je valjda slična priča

Ak je tak,onda je sve cisto ko sunce!
Mislim da je krajnje bezobrazno ne pojaviti se na tekmi a da predhodno ne obavjestis protivnika.
Mislim,mogu se pojaviti objektivni razlozi da se nemoze doci ali ne postoji razlog da se ne obavjesti protivnik o tome,bar danas u doba kad svi imaju mobitele.Takve treba najozbiljnije sankcionirati.Novcana kazna,a mozda i izbacivanje iz daljnjeg natjecanja! Evil
masterinsider

PostPostano: sub stu 29, 2008 12:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):

Mislim da je krajnje bezobrazno ne pojaviti se na tekmi a da predhodno ne obavjestis protivnika.

Takav slućaj smo imali prije dvije sezone.
Mi se u dvorani zagrijavamo te čekamo, tekma je dogovorena u 7, u pol 8 idem zvat da vidim da nisu možda zalutali. Zovem tipa s kojim sam se dogovaral a on veli daj zovi drugog ja nisam mogo ić, zovem drugog na mobitel a on se ne javlja, zovem informacije da saznam kućni broj jer mi je već sve postalo glupo. Nazovem, javi se njegva žena i veli da spava na kauću da ga nebi ona budila, ja popizdim i velim da ga zbudi, predstavim se a on nema pojema o ćemu ja prićam, popizdim spustim slušalicu , napišem 10-0 ko da smo igrali da ih nebi slućajno kaznili zbog predavanja.
Najveći zajeb je u tome da su oni odbili moja dva ponuđena termina a da im pođem na ruku prihvatio sam njihov dan koji su tražili a oni ne dođu, ne da nisu došli nek nisu ni pomišljali na to.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
rogi

PostPostano: čet pro 11, 2008 10:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hm, verzija priče protivničke ekipe koja je trebala igrati s SCom ide ovako: dogovorili su meč za 19h, SCovci ih zovu oko 18:15 i kazu da je dogovor bio u 18h, malo se natežu i SC piše 10:0. Ne ulazeći u to tko je kriv za loš dogovor, ako ga je uopće i bilo, čini mi se da se tu trebalo pokazati malo više fleksibilnosti ako je i došlo do neke zabune. Ekipa Čulinca je nekako lako prešla preko svega, iako mi se čini da bi tu USKOK mogao dobrano pomoći ili Valdecova Istraga. Ipak se radi o jednoj o najatraktivnijih liga u SOKAZ-u. Zubo
[Vrh]
Izra

PostPostano: čet pro 11, 2008 2:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kokice Cheer Kokice
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.