| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Transformer
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: čet ožu 05, 2015 11:27 pm Naslov
: |
|
|
Ne znam koliko si vješt u pingačenju...
Max debljina nije za svakoga.
Sve gume koje si nabrojao su rakete.
Ako ti "malo" bježi, probaj s tanjom spužvom. Ako ti "puno" bježi probaj s pitomijom gumom, npr. frend ima Tibhar Genius (srednje debljine) na Primorcu i ta kombinacija savršeno funkcionira. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
cvijo
|
Postano: čet ožu 05, 2015 11:54 pm Naslov
|
|
Mene je oduševio Donic Bluefire M2 nakon Tenergyja 64 na bekhendu. Baš sam s dtrnskim imao jedan od prvih službenih mečeva s njom. Gotovo jednaka svojstva, ali je Donic manje "divlji". Mislim da bi ti Bluefire M3 (najmekša varijanta) bio izvrsno rješenje, naravno ako tražiš bekhend gumu. Ako ti igra općenito ne trpi Tenergy, onda ni Bluefire nije za tebe. Ovisi na kojem nivou igraš. _________________ Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: pet ožu 06, 2015 1:11 am Naslov
|
|
Meni su osobno jako dobre xiom gume. Xiom vega pro ima puno manje katapult efekta nego tenergy i punk vise rotacije i kontrole ima. Ne treba zanemariti niti cinjenicu da je 200 kj jeftinija. Jedina zamjerka je sto se relativno brzo trosi. _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet ožu 06, 2015 7:33 am Naslov
|
|
Tenergy 05fx je daleko najkvalitetnija guma tako da se svaka kuna u nju isplati. Druga stvar je dali ti ona treba ili je. Ali u svakom slučaju se isplati. Što i sam master.... veli xiom se brzo troše. Onda bolje igraj sa tenergyem dve tri sezone nego promjenit 2xioma ili možda 3.
Igram i sam sa 05fx i svjestam sam da nisam doraso gumi, ali kad stavim za probu bilo kaj drugo osječam se ko kad iz auta sjedneš u fiću. Voziš se al to nije to  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Transformer
|
Postano: pet ožu 06, 2015 7:34 am Naslov
|
|
A rakza 7 soft...jel to malo pitomija guma?
cilj mi je malo povećati tj. poboljšati kontrolu i izgubiti na brzini...vidim da su rakza 9 i tenergy 05 fix skoro iste...e sad, kako igram? Teško mi je to ocijeniti, nisam iz Zagreba i nažalost ne igram SOKAZ, ali igramo neke lige i turnire i uvijek sam pri vrhu poretka...probao sam preksinoć od jednog igrača reketu s gumom rakza7 i bilo je savršenstvo, istina, igrao sam samo jedan set s tom reketom...ali imao sam osjećaj da mi sve upada...al u njega je drvo donic...pa ne znam kakv bi efekt bio na primorcu off- _________________ Butterfly Primorac OFF-
FH: BTY Tenergy 05 fx
BH: BTY Tenergy 05 fx |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: pet ožu 06, 2015 8:24 am Naslov
|
|
Nije baš da se XIOM-ke tak brzo troše.
Evo ja igram već treću sezonu sa istima i još su u ok stanju.
Moj suigrač Curi igra sigurno 6 sezona (s tim da smo jedno 3 sezone igrali oboje s istim reketom i tim gumama) i još su prihvatljive za igru.
Kaj se tiče osjećaja savršenstva kad primiš novu kombinaciju to se često događa. Meni isto sve paše jedan set.
Hoću reći da treba malo duže vrijeme igranja da bi skužio dal ti neka kombinacija ili guma paše. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Transformer
|
Postano: pet ožu 06, 2015 8:39 am Naslov
|
|
| Citat: | Kaj se tiče osjećaja savršenstva kad primiš novu kombinaciju to se često događa. Meni isto sve paše jedan set. Smile
Hoću reći da treba malo duže vrijeme igranja da bi skužio dal ti neka kombinacija ili guma paše. |
Slažem se u potpunosti, zato sam i odlučio posuditi nejgovu reketu idući cijeli trening i igrati s njom...on je igrao s mojom i rekao da su tenergy "avion" za rakzu 7 štos e tiče brzine, ali ima tu još jedan detalj, on s tom rakzom 7 igra već dvije godine stalno...jednostavno, na nju je navikao i to je to... _________________ Butterfly Primorac OFF-
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet ožu 06, 2015 10:24 am Naslov
|
|
| Rakza 7 soft je pitomija od T05fx. Ima meku spužvu, a to se ne slaže s mekim drvima kakav je Primorac. Možda će na tom drvu biti previše pitoma. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Transformer
|
Postano: pet ožu 06, 2015 10:40 am Naslov
|
|
| Citat: | | Rakza 7 soft je pitomija od T05fx. Ima meku spužvu, a to se ne slaže s mekim drvima kakav je Primorac. Možda će na tom drvu biti previše pitoma. |
Koja je onda po tebi preporuka za Primorac OFF-
Ne želim neke sad spore gume, uglavnom, da su malo sporije od T05fx i da je bolja kontrola... _________________ Butterfly Primorac OFF-
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pet ožu 06, 2015 10:43 am Naslov
|
|
| zacko (napisa): | Nije baš da se XIOM-ke tak brzo troše.
Evo ja igram već treću sezonu sa istima i još su u ok stanju.
Moj suigrač Curi igra sigurno 6 sezona (s tim da smo jedno 3 sezone igrali oboje s istim reketom i tim gumama) i još su prihvatljive za igru.
|
Je , možda vama koji neznate se ne troše ali nama drugima su gotove za pol polusezone ak ne i prije ,ponekad mi se istroše već nakon jednog treninga , na ovom mi super ide a već na sljedećem nemrem niš pogodit  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
guliver
|
Postano: pet ožu 06, 2015 11:08 am Naslov
: guma |
|
|
Razumijem tvoj problem imam isti
Probao sam sve te gume...ne radi se o njihovoj kvaliteti nego sto tebi osobno
odgovara...a to je dug put...nažalost
Moje iskustvo je sljedeće
Krenuo sam ispocetka uzeo friendship i sriver i ne da je kontrola
bolja nego je super...
Primorac je ok...svi ga vole...moje iskistvo je bilo sa njim lose jer sam naletio na mađarski
koji je puno lošiji...tvrd...sam imam jedan japanski pa cu ga ponovo isprobat
No uzeo sam sad Stigino drvo..jako sam zadovoljan...odradio tek dva treninga sa njom
Evo...to je moje iskustvo...svatko ima svoj put...
Ti ćeš vjerojatno imati nešto svoje...
Evo mozda sam ti nešto pomogao ili odmogao
Ako te zanima friendschip imam novi potpuno samo odrezan..
Za testiranje odličan
Pozz |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet ožu 06, 2015 11:17 am Naslov
|
|
| Transformer (napisa): | | Citat: | | Rakza 7 soft je pitomija od T05fx. Ima meku spužvu, a to se ne slaže s mekim drvima kakav je Primorac. Možda će na tom drvu biti previše pitoma. |
Koja je onda po tebi preporuka za Primorac OFF-
Ne želim neke sad spore gume, uglavnom, da su malo sporije od T05fx i da je bolja kontrola... |
Ako ti generalno T05fx odgovara, a želiš malo sporije - onda bi definitivno probao s tanjom istom gumom. Tanjom gumom gubiš malo na brzini i dobivaš na kontroli.
I to uzmi 1.7 jer sa 2.1 na 1.9 vjerojatno nećeš osjetiti razliku. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Transformer
|
Postano: pet ožu 06, 2015 11:33 am Naslov
|
|
A ne znam ni sam vise...pokusat cu jos se borit s ovom "divljom" Tenergy 05 FX...
| Citat: | Krenuo sam ispocetka uzeo friendship i sriver i ne da je kontrola
bolja nego je super...
Primorac je ok...svi ga vole...moje iskistvo je bilo sa njim lose jer sam naletio na mađarski
|
U mene je orginal Primorac off- japanski...drvo je super, al eto, malo lutam oko guma hehe _________________ Butterfly Primorac OFF-
|
| [Vrh]
|
|
 |
guliver
|
Postano: pet ožu 06, 2015 12:41 pm Naslov
: znam |
|
|
Kad nades nesto dobro javi...
Ja sam krenuo sad sa sporijom varijantom i bolje je..
Sad cu polako dodavati gas pa da vidim dokle doguram
Drvo imas ok...to ti je pola posla obavljeno |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
Pridružen/a: 27. 09. 2010. (17:08:50) Postovi: 673 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet ožu 06, 2015 4:57 pm Naslov
|
|
Sa Rakza 7 soft 1.8 igram vec 4 godine. Definitivno uzmi 7 soft 1.8 i uzmi yasaka balsa drvo. Nemoj uzimati 9 jer je guma ubi boze teska na reketu. I nikako deblju gumu od 1.8.
Eto nadam se da sam pomogao _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Transformer
|
Postano: pet ožu 06, 2015 8:41 pm Naslov
|
|
| Citat: | Sa Rakza 7 soft 1.8 igram vec 4 godine. Definitivno uzmi 7 soft 1.8 i uzmi yasaka balsa drvo. Nemoj uzimati 9 jer je guma ubi boze teska na reketu. I nikako deblju gumu od 1.8.
Eto nadam se da sam pomogao |
Hvala Tomeck...čitao sam i neke vaše rasprave od prije i vidim da ste fanatik Rakze 7 soft hehe...samo, nemam namjeru mjenjat Primorca OFF-, to mi je prevelika investicija onda... _________________ Butterfly Primorac OFF-
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: pet ožu 06, 2015 8:46 pm Naslov
|
|
| Transformer (napisa): | A ne znam ni sam vise...pokusat cu jos se borit s ovom "divljom" Tenergy 05 FX...
| Citat: | Krenuo sam ispocetka uzeo friendship i sriver i ne da je kontrola
bolja nego je super...
|
U mene je orginal Primorac off- japanski...drvo je super, al eto, malo lutam oko guma hehe |
Ako ti je 05fx prebrzo mozda da probas 64fx meni je to jsto bila odlicna guma i nesto mekanija s vise kontrole i os 64 i od 05 tenergy. _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet ožu 06, 2015 9:40 pm Naslov
|
|
hm, kaj nije 64rka brza od 05tice? _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Transformer
|
Postano: pet ožu 06, 2015 9:53 pm Naslov
|
|
| Citat: | | hm, kaj nije 64rka brza od 05tice |
da to sam i ja upravo gledao na usporedbama... _________________ Butterfly Primorac OFF-
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|