4.liga proljece

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
mixer

#41 Post Postao/la mixer »

Ujutrro se probudim i vidim9;1 a nije fatamorgana nego su ovi moji naokon nesto odigrali :cerek: .
Dario me zabrinjava 4 dana zaredom u dvorani neznamo kaj se desava .A i ovi iz luftbremzera se malo cesce druze s nama recimo jucer su cak sjeli za stol s pobjednicima a Dabi i Brada od sparing partnera mozda postanu i poznanici :lol: :lol: :lol:
Sve u svemu bodovi nakon dugo vremena bodovi a da neki nebi bili u zabludi da je Brada napravio tricu radi treninga sa Dabijem moram reci da je napokon poceo malo slusat savjete 1 igraca.Dario rekla tvoja stara da se vratis doma zalzeljela te se jer si po sjele noci u dvorani :cerek: :cerek: :cerek:
Dren

#42 Post Postao/la Dren »

Brada će odgovoriti na ovu očitu provokaciju kad Maja odobri odgovor. :rofl:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
mixer

#43 Post Postao/la mixer »

Ima mali vec potpisan ugovor o uzajamnom koristenju sa Hondom ko nezna to je vozilo visokih perfomansi .treba ga cesce oddrzavati jer zahtjeva dodatno podmazivanje :cerek: :cerek:
Brod

#44 Post Postao/la Brod »

Pogledajte semafor..... :top: :s:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Baraba

#45 Post Postao/la Baraba »

Mi smo s juznom 1 juzna s nama svi su nama pod nogma juzna sampion :lux: :lol: :rofl:
mixer

#46 Post Postao/la mixer »

Ubi me crni Paulaner pa jos dolazim sebi.Gledam tablicu i opet FATAMORGANA.
Odigrali smo vrlo dobro .kod 5:1 za nas neobjasnjivo opustanje prvo mene a onda i ostatka ekipe.prelomno je bilo Bradina po ijeda nad Corbom i to ne bilo kakva nego jednostavno bez sanse za protivnika.tu smo vec vidjeli bodove i naravno odmah ih upisali ali kako to vec biva nakon toga slijedi pad.
Mislio sam pa ak moze brada mogu i ja :cerek: :cerek: i sve dobro krene al ode 1 set u drugom vodstvo po 3-4 razlike i 10:8 u 3 i sve ode u pm.
Zasluzena pobijeda vidim 5-2 a onda nas Baraba pocne terati u predinfarktno stanje :mad : 1 set 8:1 i naravno majstor zgubi 7-3 drugi i naravno velemajstor kaj zgubi nece ni razgovarati. Tu smo Brada i ja vidjeli da ce trebat ozbiljan razgovor jer kad smo rekli da nema pive ak nema pobijede mali je proigrao i opet smo si bili dobri.
Sve ostalo je povijest dobili smo sve u 5 osim parova al to vise nije bilo ni vazno..Zao mi je kaj brada nije dobio zadnju al iovako nemrem zivit od njih :cheer: ..Mora da nije vise bio motiviran.
Jednostavno moralo nam se negdje vratit.Iduci tjedan Dede pa ko zna .
Ps vracam srebrne znirance jer sa plavim lose igram :lol: :lol: :lol:
55

#47 Post Postao/la 55 »

Svaka čast! :top:
wolf
Kontakt:

#48 Post Postao/la wolf »

Aaaaa hebote Popovčani , kaj niste bar Mixera mogli (malo bolje ) nakantat kad im već puštate :confused: pa ko bu sad mogel živet od njega :rolleyes:

:s: :s: :s: za ostatak ekipe :top: :zubo:

P.S. voditelju , di su ti rezultati prethodnih kola :ceka:
Stip

#49 Post Postao/la Stip »

He-he, znači nisam ja jedini koji ima 'kilometarski post' kad dobije :E:

Što se prethodnih kola tiče, koliko ja znam Zagrebačke ceste su prva dva kola odgodile (Petroviću je na turniru u Prečkom stradao mišić), mislim da su za ovaj tjedan imali dogovoreno da odigraju dvije tekme (ne znam da li dvije zaostale ili jednu zaostalu plus tekuće kolo).
Protiv RIZa mi igramo danas, pa ću ih pitati i kako su prošli prethodno kolo. Ako imaju zapisnik, možda ga i poslikam/upišem.
Dren

#50 Post Postao/la Dren »

Kvatrićani obično meni stave zapisnik u kaslić jer smo susjedi.
a Ceste su kako Stip reče odgodili. Budem vidio sa susjedima :D
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Dren

#51 Post Postao/la Dren »

Jos nista. Zovem sutra. Gabrek - deda 6:4 sutra upisem ako me decki ne preduhitre ;)
Brod

#52 Post Postao/la Brod »

Opaaa!
Dok čekamo Stipov" poduži" post,čisto da primjetim da se Aco izgleda napokon oporavio od ozljeda,samo sad je izgleda Rališ nešto samozatajan! :D A Stip samouvjereno jaši na čelu kolone...čini mi se da ste na jesen nazad u trećoj,ako Vas ne potjera u drugu! :s:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Stip

#53 Post Postao/la Stip »

A nema podužeg posta, poveli smo i nekako držali prednost, iako je bilo dosta fikseva i moglo je završiti drugačije. Ovaj put sam bio dosta daleko od infarkta, makar me u jednoj Acinoj partiji malo stisnulo.
Najveći problem je što smo (privremeno?) ostali bez domaće dvorane, ovo smo odigrali kod Pavleka.
Stip

#54 Post Postao/la Stip »

Inače, Kvatrić-RIZ još nisu odigrali, Kvatrićani su nešto bolesni.
busbus

#55 Post Postao/la busbus »

Južna ima nevjerovatan tim,nevjerovatan tim,nevjerovatan tim :lux: :lux: :s:
55

#56 Post Postao/la 55 »

Ma vidi ovog poludjelog mixera na čelu lige! :s: :s: Bogme bi si nakon ovakvog ulaska u sezonu mogao svašta umisliti... :misli: :zvrko: :bis:
Bravo majstore! :s: :top:
Stip

#57 Post Postao/la Stip »

A još je i mene pobijedio na turniru u Prečkom... igračina! :cerek:
Stane
Kontakt:

#58 Post Postao/la Stane »

Mixser u velikom naletu bravo :top:
A kaj bi tek bilo da trenira :)
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
Dren

#59 Post Postao/la Dren »

:rofl:
mixer

#60 Post Postao/la mixer »

Samo da se nakratko obratim stovanom pucanstvu i to ce biti sve za ovaj tj ostale pohvale i upite molim proslijedit glasnogovorniku Drdi :bicedobro:
Odgovorite