| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
King
|
Postano: pon ožu 02, 2015 9:30 am Naslov
: |
|
|
| Igram već godinama u Adidas tenisicama za odbojku... te su mi dobre jer imaju bočna ojačanja pa se ne unište toliko brzo kao druge, a dobre su i za koljeno. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Transformer
|
Postano: pon ožu 02, 2015 10:08 am Naslov
|
|
Trenutno sam najbliže odluci da kupim Donic tenisice...iga li možda netko u Donic tenisicama...kalva su iskustva? _________________ Butterfly Primorac OFF-
FH: BTY Tenergy 05 fx
BH: BTY Tenergy 05 fx |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Transformer
|
Postano: sub ožu 07, 2015 10:51 pm Naslov
|
|
Kupljene i Isprobane Donic Targa Flex...na laminatu, parketu, gumi i linoleumu...i drže kao lude...vidjet ćemo koliko će izdržati, ali čini mi se da sam odabrao dobro  _________________ Butterfly Primorac OFF-
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: ned ožu 08, 2015 2:12 am Naslov
|
|
Stari moj sory nemoj se ljutit ja mislim da ti njih sve zajebavas ovi te futraju sa svim mogucim savjetima modelima ojacanjima pojacanjima za koljeno bubreg lakat koljeno a ti se odlucis za Donic daj molim te objasni takav zaokret tak ti je i sa gumama uhvati se treninga ko i stana pa kad savladas osnovne stari mastaj o tenergiju . Mozda sam zlocest al to ti je najiskreniji savjet.
ps ja imam sponzore pa moram igrat u Buterflayu a i pazi kaj pises jer nam je Buterflay sluzbeni sponzor . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned ožu 08, 2015 7:41 am Naslov
|
|
Tako je , Mixerčiću moj ... Samo zašto tri puta?
Aha, znam! ... Ako ga čovjek pročita tri puta bolje skužit poantu, je li tako?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Topspin
|
Postano: ned ožu 08, 2015 9:24 am Naslov
|
|
To je pravi mixer, uvjek na stazama istine.
Nema aviona, nema kamiona ........... ravno u centar . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned ožu 08, 2015 10:33 am Naslov
|
|
| mixer (napisa): | | Stari moj sory nemoj se ljutit ja mislim da ti njih sve zajebavaš.Ovi te futraju sa svim mogučim savjetima.Modelima, ojačanjima, pojačanjima za koljeno, bubreg, lakat, a ti se odlučiš za Donic.Daj mi molim te objasni takav zaokret.Tak ti je i s gumama, uhvati se treninga ko i Stane |
Ovo je valjda prvi puta da se slažem s Mixerom
Znači, ako sam znaš šta hočeš (ili financijiski možeš)
i ne misliš nikoga poslušati čemu onda toliko filozofiranja i pitanja ???
Na ovaj način svima koji su se potrudili dati ti savjet
(iz vlastitog iskustva) da ti uštede nešto novaca,
odnosno da ne kupiš krive tenisice indirektno daješ do
znanja da te baš i nije briga za njihovo mišljenje.
Najmanje što si mogao je to da zadržiš informaciju
koje tenisice si kupio - za sebe... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned ožu 08, 2015 11:09 am Naslov
|
|
Čisto neiskustvo. Ja odavno ne dajem savjete. Ako daš loš savijet tada si ti kriv. Ako daš dobar savjet a ne upali opet si ti kriv. Ako daš dobar savjet pa upali nisi ti zaslužan već onaj koji je primio savjet jer je znao odabrati.
Kažem, čisto gubljenje vremena. Ljude treba samo hvaliti, bez obzira kako rade. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Transformer
|
Postano: ned ožu 08, 2015 11:16 am Naslov
|
|
| Citat: | Stari moj sory nemoj se ljutit ja mislim da ti njih sve zajebavas ovi te futraju sa svim mogucim savjetima modelima ojacanjima pojacanjima za koljeno bubreg lakat koljeno a ti se odlucis za Donic daj molim te objasni takav zaokret tak ti je i sa gumama uhvati se treninga ko i stana pa kad savladas osnovne stari mastaj o tenergiju . Mozda sam zlocest al to ti je najiskreniji savjet.
ps ja imam sponzore pa moram igrat u Buterflayu Laughing Laughing Laughing a i pazi kaj pises jer nam je Buterflay sluzbeni sponzor Beljenje In love . |
Ne znam u čemu je problem...valjda ovaj forum i rasprava služe za razne savjete...nitko nije prisiljen davati savjete, a isto tako nitko nije dužan prihvatit nečiji savjet...sve se radi u dobroj volji, ne znam zašto je to problem...
Onda po tebi tko god pita svajet nema pojma o igranju itd? Nisam ja prvi koji je pitao o gumama i sličnim stvarima...pun je forum toga...ljudi traže savjete, nitko nije tebe prozvao da mu ti daš savjet pa tebe nije poslušao...ima ljudi koji žele dati savjet i pomoći ako mogu i to je to... _________________ Butterfly Primorac OFF-
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned ožu 08, 2015 11:31 am Naslov
|
|
| MUNJA2 (napisa): | Čisto neiskustvo. Ja odavno ne dajem savjete. Ako daš loš savijet tada si ti kriv. Ako daš dobar savjet a ne upali opet si ti kriv. Ako daš dobar savjet pa upali nisi ti zaslužan već onaj koji je primio savjet jer je znao odabrati.
Kažem, čisto gubljenje vremena. Ljude treba samo hvaliti, bez obzira kako rade. |
A kaj veliš da promijeniš nadimak iz
Munja u - GROM
Vidim da si se tu "dokazao & sazrio" i da si prerastao taj nadimak... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Transformer
|
Postano: ned ožu 08, 2015 11:38 am Naslov
|
|
| Citat: | Ovo je valjda prvi puta da se slažem s Mixerom Thumbs up
Znači, ako sam znaš šta hočeš (ili financijiski možeš)
i ne misliš nikoga poslušati čemu onda toliko filozofiranja i pitanja ??? Confused
Na ovaj način svima koji su se potrudili dati ti savjet
(iz vlastitog iskustva) da ti uštede nešto novaca,
odnosno da ne kupiš krive tenisice indirektno daješ do
znanja da te baš i nije briga za njihovo mišljenje.
Najmanje što si mogao je to da zadržiš informaciju
koje tenisice si kupio - za sebe... |
Guga, nije filozofiranje nego traženje savjeta i gledanja raznih mogućnosti...zašto misliš da su Donic krive tenisice...ako ne valjaju trebao si napisat da ti misliš da nisu dobre, ako si već mislio dati savjet, i to je to...često financije određuju mnoge stvari kod kupnje...da, istina, volio bih da sam imao love za Buterflay ili Adidas neke bolje, ali smatram da sam s omjerom uloženog i dobivenog prošao ok... _________________ Butterfly Primorac OFF-
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned ožu 08, 2015 11:45 am Naslov
|
|
Ma sve pet,
uostalom ja sam ti isto dao savjet za tenisice.
Kažem, po meni nisi trebao napisati koje si
tenisice kupio i to je to.
Ovako, kada iduči put postaviš neko pitanje
bojim se da će se rijetko ko javiti od ovih koji
su sada pisali jer smo ti mi Sokazovci uglavnom
"zlopamtila i dosta uvredljivi"
(svaka sličnost sa stvarnim osobama i nekim igračima je slučajna haha)
Više-manje smo ti ko mala djeca...dobra nuspojava je da smo zato mladi u duši.
Sve sam to već iskusio i na vlastitoj koži. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Transformer
|
Postano: ned ožu 08, 2015 12:09 pm Naslov
|
|
Kako kaze ona pjesma...pamtim samo sretne dane hehe  _________________ Butterfly Primorac OFF-
|
| [Vrh]
|
|
 |
TypeR
Pridružen/a: 19. 11. 2014. (15:43:02) Postovi: 329 Lokacija: Sesvete
|
Postano: ned ožu 08, 2015 12:10 pm Naslov
|
|
Delate od buhe slona
Čuvjek traži savjet ovdje. Isto tako vjerojatno potraži savjet i na drugim mjestima (drugi forumi, recenzije, savjet frenda...)
Pogleda u novčanik i odabere što si od savjetovanog može priuštiti, te na kraju kupi.
Mislim da se ne bi trebao nitko uvrijediti zbog toga. _________________ Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Topspin
|
Postano: ned ožu 08, 2015 12:15 pm Naslov
|
|
To sto je Guga napisao, da su "Sokazovci uglavnom uvredljivi i zlopamtila" stoji.
Bio je jedan turnir u Samoboru, i jedan takmicar, nije bitno kako se zove, navijao je tako, da je mojem protiniku nicim izazvan dijelio savjete, i to nikom drugom nego Kemi . Onda je sljedio rasplet. Kad se sjetim Samobora ne mogu a da se uvjek , ajoj  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Transformer
|
Postano: ned ožu 08, 2015 12:16 pm Naslov
|
|
Bravo Type R  _________________ Butterfly Primorac OFF-
|
| [Vrh]
|
|
 |
srale7
Pridružen/a: 05. 10. 2013. (16:50:11) Postovi: 179 Lokacija: Pod stolom
|
Postano: ned ožu 08, 2015 12:32 pm Naslov
|
|
Da se vratimo na tenisice, iako je začetnik ove teme vec kupio i izgleda je zadovoljan, mozda pomogne nekom drugom tko trazi tenisice za stolni tenis.
Po meni defeinitivni best buy s kojim nitko nece pogrijesit je adidas speedcourt 6, koje se daju nać za cca 270 kn:
Masa stolnotenisača ih nosi i sve koje sam pitao su zadovoljni, tj nitko se nije požalio na njih.
Kad sam ja kupovao tenisice, htio sam mizuno, jer to su kao najbolje tenisice, konkretno mode Wave twister 2:
Dosao u Intersport probao mizuno WT2, i onak nisam bas ostao previse impresioniran, nekak mi nisu najbolje sjele na nogu, i dosta su "tanke" a posto imam 100 kg, obuća mi mora biti čvrsta inace se brzo raspadne.
Nakon toga probao adidas speedcourt6 koje su mi puno bolje sjele, dosta čvršće, stabilnije od mizuna. Adidas 275 kn, mizuno na popustu 450 kn i evo vec godinu dana imam Adidas i prezadovoljan. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned ožu 08, 2015 12:48 pm Naslov
|
|
E sad da nadogradim temu :"Koje su tenisice dobre za kupiti pa ih onda ODMAH izrezati a) naprijed na prstima da me bolno ne udaraju u palac i nokte ostalih prstiju a koji mi ulaze u meso i b) sa strane na onoj kosti kod prstiju gdje mi se stvara "čukalj". Kada ih sredim onda liče na japanke. Postolar se već izvještio pa perfektno izreže i zašije rub koji sam ja flomasterom naznačio.
Ili je bolje, hm .... ma ne bih htio još prestati pingati.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Topspin
|
Postano: ned ožu 08, 2015 12:49 pm Naslov
|
|
Ja imam Mizuno VT3, i vrlo su . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: ned ožu 08, 2015 1:35 pm Naslov
|
|
Kermit daj se opusti sto prije shvatis di si upao manje ce te boljeti . Moj post moras citati sa vise razumijevanja recimo kako sam ti htio ustedit lovu da ne trosis vise nego kaj treba .pricas o ustedama a onda nabijes 2 tenerg ya i potrosis 700 kn da si stavio druge gume budjet za tenesice bi ti se drasticno povecao ali s obzirom da je ironija cudna stvar uvijek se vrati u najglupljem obiku.
Uglavnom javi se Stipu pa da ti covjek objasni da ne igra guma i tenesica nego ruka a startasice koje on ima su posebne jer sve stizu osim toga voditelj lige ti je pa kao kolega ce bit milostiv. S obzirom da si malo uvredljiv a ovde svi zlocesti dobro procitaj post jos jednom pa ces shvatiti da ti ja samo zelim pomoci a usput te malo zajebavam |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|