SOKAZ forum
9. krug pakla ljiga-proljeće 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
I najveći griješe.Guga je napisao/la:
No dobro, da ne kažeš da sam zlopamtilo spreman sam ti
oprostiti ako priznaš da si ovoga puta - malo pretjeral![]()
Ha dobro, svakom se može dogoditi, bitno je ako si shvatio grešku u koracima.
Inače da znaš kak moja susjeda mrda guzicom kad klofa tepih skužio bi da je to puno bolja predstava od tvojeg pingača.
Guga, čist preporuka: ako misliš da zvučiš smisleno (koliko je to već moguće u tvom slučaju), stavljaj rečenice u jedan red.
Znam da ti je napeto biti u svemu prvi, ali brate da ideš u priču da cjepkaš smislene rečenice na tri reda duga 1/3 širine posta samo da bi nabio što više stranica...patetično je.
Znam da ti je napeto biti u svemu prvi, ali brate da ideš u priču da cjepkaš smislene rečenice na tri reda duga 1/3 širine posta samo da bi nabio što više stranica...patetično je.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
super i kaj sad se brišu rezultati kan bum igrali samo ja i guga nek vjeverko upadne s svojom operiratorm 2.Jel može jedna momćad igrat dva razreda
Zadnja izmjena: Stane, dana/u sri ožu 11, 2015 3:14 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
Danas kad sam išel doma videl sam jednu odličnu foru.
Ispred mene je na semaforu bio lik u Nissanu
http://www.njuskalo.hr/karoserija-limar ... as-9123419
i naljepio je još dva srebrna slova FU,
pa mu na stražnjoj haubi stoji natpis - FUQASHQAI

Ispred mene je na semaforu bio lik u Nissanu
http://www.njuskalo.hr/karoserija-limar ... as-9123419
i naljepio je još dva srebrna slova FU,
pa mu na stražnjoj haubi stoji natpis - FUQASHQAI
The Only Way Is Up...rutinski
E na ovo ne mogu ostati bez komentara.Dren je napisao/la:Guga, čist preporuka: ako misliš da zvučiš smisleno (koliko je to već moguće u tvom slučaju), stavljaj rečenice u jedan red.
Kao 1.
Ti nisi lektor (na sreću) jer bi inače očito našao prigovor i Krleži.
Kao 2.
Molim te da se suzdržiš uvreda tipa :
"Guga ti si besmislen i patetičan" jer ja tebe niti spominjem, niti sam prost, niti ću komunicirati s tobom na ovakav način.
Kao 3.
Ne pada mi napamet "nabijati" stranice i to uopće ne gledam (Ti očito gledaš)
A ne postoji valjda ograničenje u broju stranica???
I kao
4. (Kao zadnje)
Moji postovi su ovako puno pregledniji i smisleniji.
A ti se zapitaj da možda nije problem u tebi jer ti možda ne razumiješ taj smisao...
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sri ožu 11, 2015 4:50 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Fala, fala...Ikota je napisao/la:Guga čestitam na trici.
žal mi je Elektre,al to se moglo i očekivati.
Eto Guga otvoren ti je put u 8.ligu.
Ali dalek je put do osmice, pa tek smo krenuli
(i na tom puta nam ipak nisu bile kao neprelazne prepreke ekipe
Elektre i Podomonta jer problem predstavljaju "neke druge družine"
To znači da još uvijek nismo - niš napravili).
Po meni je :
Play Off nedodirljiv, pod uvjetom da igra Ravi-Udavi(telj)
Onda ravnopravno slijede :
Riz,
Putterfly,
Utrine i
Zagondžije ofcours
Šansu vrebaju :
Kalafat i
Tehnoring, a potpuna nepoznanica su mi :
Knežijanec,
3. poluvrijeme i
Caffe bar Ante...a naravno da se :
Sc i Hvidra se neće predati u borbi za opstanak.
Guga...nisam lektor. Al sam moderator foruma. Na tvoju (ne)sreću. I moju, jer trebam čitati sve postove na forumu, uključujući i tvoje da bi obavljao smisleno moderiranje.
U tom smislu sam ti napisao preporuku. Ako te vrijeđa to što smatram da cjepkaš rečenice do besmisla i nepreglednosti, žao mi je. Nisam shvatio da ti ovdje pokušavaš pisati poeziju u slobodnoj formi.
za percepciju te i ostalih "uvreda" o sadržaju tvojih postova kao izravnu uvredu tebi kao osobi - postoji dijagnoza. Al ne brigaj, izlječivo je.
U pitanju je preporuka, i razlozi zašto bi je bilo dobro ispoštovati - jer ostavljaš dojam koji sam i sam dobio. Ne moraš je prihvatiti, ali trebao bi biti svjestan dojma.
Sad bih te molio da editiraš zadnji post upućen kao komentar na moju preporuku i olakšaš mi moderiranje. Hvala.
p.s. ako nisi sposoban to učiniti, nije mi problem izmoderirati taj post. Uvijek postoji vjerojatnost da ćeš iz primjera naučit nešto. Mada, mislim da ovo znanje ipak ulazi kroz prste.
U tom smislu sam ti napisao preporuku. Ako te vrijeđa to što smatram da cjepkaš rečenice do besmisla i nepreglednosti, žao mi je. Nisam shvatio da ti ovdje pokušavaš pisati poeziju u slobodnoj formi.
za percepciju te i ostalih "uvreda" o sadržaju tvojih postova kao izravnu uvredu tebi kao osobi - postoji dijagnoza. Al ne brigaj, izlječivo je.
U pitanju je preporuka, i razlozi zašto bi je bilo dobro ispoštovati - jer ostavljaš dojam koji sam i sam dobio. Ne moraš je prihvatiti, ali trebao bi biti svjestan dojma.
Sad bih te molio da editiraš zadnji post upućen kao komentar na moju preporuku i olakšaš mi moderiranje. Hvala.
p.s. ako nisi sposoban to učiniti, nije mi problem izmoderirati taj post. Uvijek postoji vjerojatnost da ćeš iz primjera naučit nešto. Mada, mislim da ovo znanje ipak ulazi kroz prste.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Ponavljam, nema u mojim postovima apsolutno ničeg prostog
niti za cenzuriranje.Koliko vidim sada je ogroman problem u vizualnom doživljaju,
ali trebaš znati da ja večinu postova pišem na mobitelu gdje je (pazi sad ovo)
ipak drukčiji ekran, raspored redova, vidljivost i tako dalje.
Ti i dalje nastavljaš s vrijeđanjem pa bi bilo bolje da malo pročitaš šta sam pišeš.
Osim što imaš "moderatorske moći" vidim da si sada umišljaš da si i doktor pa možeš drugima postavljati dijagnoze ???
Slobodno možeš izmoderirati taj moj post kada te toliko strašno smeta.
Tko je pročitao, pročitao je...
niti za cenzuriranje.Koliko vidim sada je ogroman problem u vizualnom doživljaju,
ali trebaš znati da ja večinu postova pišem na mobitelu gdje je (pazi sad ovo)
ipak drukčiji ekran, raspored redova, vidljivost i tako dalje.
Ti i dalje nastavljaš s vrijeđanjem pa bi bilo bolje da malo pročitaš šta sam pišeš.
Osim što imaš "moderatorske moći" vidim da si sada umišljaš da si i doktor pa možeš drugima postavljati dijagnoze ???
Slobodno možeš izmoderirati taj moj post kada te toliko strašno smeta.
Tko je pročitao, pročitao je...
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sri ožu 11, 2015 6:04 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Neznam dal sam na dobrom forumu.
Samo da objavim guga tekma je u merixu na velesajmu paviljon 6 1kat u 19h za sve koji ne znaju.Ulaznice su u pretprodaji kod ovlaštenih distributera pa ko želi doći nije problem.
Mislim da budemo u najjačem sastavu indijac je ozljeđen nadam se da bude igrao.
Samo da objavim guga tekma je u merixu na velesajmu paviljon 6 1kat u 19h za sve koji ne znaju.Ulaznice su u pretprodaji kod ovlaštenih distributera pa ko želi doći nije problem.
Mislim da budemo u najjačem sastavu indijac je ozljeđen nadam se da bude igrao.
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.