NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

za igrače koji se još traže - izbor forehand gume

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
travaroš s dva srajvera

PostPostano: uto svi 24, 2005 9:58 am    Naslov : za igrače koji se još traže - izbor forehand gume Citirajte i odgovorite

srajver je klasika ali ako ste spin igrač bez istančanog osjećaja neće vam odgovarati jer srajver ipak nije spin guma

s druge strane takinezu (tackiness) fali direktnost, s njim zaboravite klasičan drajf (osim u kombinaciji s brzim drvom)

rješenje: probajte butterfly soft D13 (ne bojte se, guma nije materijal Wink). klasična butterfly guma za allround igrače koji preferiraju spin za nižu loptu. u biti nešto između srajvera i takinezea. pa...ako se prepoznajete kao igrač negdje između redaka, toplo preporučam Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bigdedi

PostPostano: uto svi 24, 2005 10:53 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

odličan kompromis srivera i tackinessa je tackfire... ali guma se istroši jako brzo... svidja mi se ali ne mogu si priustiti tako cesto mijenjanje guma... (nakon pola polusezone guma je zrela za smece)

od jeftinijih guma: friendship 729fx.. reže ko tackiness, a nesto je sporiji od srivera... tvrda i teska guma (neznam jel vam to smeta)... igram s njom.. odlicna je.. dugo traje...

ako se vec odlucite za sriver uzmite obicni... eventualno EL, nikako FX..

obicni je najtvrđi, fx najmekši... s tvrđom gumom je lakše izvuć spin.. s mekšom se može izvući bolji spin, ali malo tko u sokazu (pogotovo dvoznamenkastim ligama) ima tekniku da zna izvuci rotacijski spin...
travaroš s dva srajvera

PostPostano: uto svi 24, 2005 1:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bigdedi (napisa):
odličan kompromis srivera i tackinessa je tackfire... ali guma se istroši jako brzo... svidja mi se ali ne mogu si priustiti tako cesto mijenjanje guma... (nakon pola polusezone guma je zrela za smece)

od jeftinijih guma: friendship 729fx.. reže ko tackiness, a nesto je sporiji od srivera... tvrda i teska guma (neznam jel vam to smeta)... igram s njom.. odlicna je.. dugo traje...

ako se vec odlucite za sriver uzmite obicni... eventualno EL, nikako FX..

obicni je najtvrđi, fx najmekši... s tvrđom gumom je lakše izvuć spin.. s mekšom se može izvući bolji spin, ali malo tko u sokazu (pogotovo dvoznamenkastim ligama) ima tekniku da zna izvuci rotacijski spin...

koliko znam tackifire je nastao tako da su na spužvu po tvrdoći sličniju srajveru stavili jako "ljepljiivi" sloj. nekako mi je za očekivati da će se takav sloj brzo istrošiti a premda nisam nikad igrao s tackifire, poznati mi nemaju neka dobra iskustva s tom gumom.

moja filozofija je drukčija jer nisam savršen igrač. meni srajver ni pod razno ne odgovara za spin upravo zbog tvrdoće gume, naime ne prašta, traži osjećaj. zato sam našao rješenje u soft d13. on ima spužvu po tvrdoći između napadačkog takinezea i srajvera, sličan spin poput klasičnog srajvera ali kako je sporija, bolji je odnos spina i brzine Wink i da, jako dugo traje Wink

što se tiče "prijateljstva" (729fx), moram priznati iz iskustva igranja protiv kineza samo da su neugodne gume. zbog drukčijih svojstava za mene one su polu-materijali Wink

fx nije neka varijanta, a najveća pogreška (koju sam ja nekad učinio) je staviti ga na bekend stranu...
[Vrh]
migi

PostPostano: sri ruj 28, 2005 2:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Baš me zanima ta guma softd13 i zanima me gdje se može nabavit najbrže i za koliko novaca?

Hvala!
[Vrh]
travaroš s dva srajvera

PostPostano: čet ruj 29, 2005 2:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

migi (napisa):
Baš me zanima ta guma softd13 i zanima me gdje se može nabavit najbrže i za koliko novaca?

Hvala!

možeš u zg u butterfly shopu u petrinjskoj ali moraš naručit, lova između 200 i 230kn. nemoj uzet pretanku da ne bi bila prespora...
[Vrh]
Free runner

PostPostano: pet pro 16, 2005 8:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima iz Krapine.
Zanima me, znate li možda ima li netko u Zg da na crno prodaje Butterfly gume? Kod Pospiša su preskupe pa zato klub nabavlja samo par po sezoni,što nikako nije dovoljno.Od kad je umro g.Licul izgubio sam svaki kontakt sa "crnom" stolnoteniskom opremom Smile
[Vrh]
travaroš s dva srajvera

PostPostano: pon tra 10, 2006 3:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nek je laka liculu zemlja, on je bio zakon...
[Vrh]
bob

PostPostano: uto stu 14, 2006 11:42 pm    Naslov : air Citirajte i odgovorite

Joola vam ima super stvari već dugo. Jeftini su ali i stvarno kvalitetni....

Ja igram sa Air! Rosnet gumom na forhendu, i mambo H na backhendu. stvarnu su gume prejebene i boga mi izdržljive. Air je odličan za blok, jako puno umrtvi loptu,a mambo H je osjetljiv na rotaciju i ako koristite backhend spin onda vam to treba....

Još preporučam Tango extrem za one brze na nogama i one koji imaju mekanu ruku za spin...ako ga netko ima a nije ovakav igrač onda je vjerojatno nezadovoljan jer je guma dosta brza i hvatljiva...

!!Joola je zakon!! Thumbs up
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: sri stu 15, 2006 11:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bravo Bobe!!! Thumbs up
Jučer sam si zaljepil air rosnet na backhand i moram ti priznat da sam u početku bio veliki skeptik ali nakon utakmice sam vidio da sam totalno pogriješio!!! :ajooj!

fenomenalna kontrola u pimplu i vrlo dobro ubija rotaciju Wink

Sve u svemu,vrlo dobro!!! Retaj
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.