SOKAZ forum
15. liga jesen 2008
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
-
chuck norris
Evo mene nažalost tek na kraju polusezone, nemam net u Zg. često!
Prvo bi htio izraziti iskrene čestitke Kalafatima, svaka Vam čast, nas ste pošteno pobijedili u prvom kolu, a i do kraja ste pokazali pobednički duh i da ste bolji od svih!!!
Nadam se da ćete dobro proći u 13.ligi, nije to ništa posebno, i da ćemo se na godinu vidjeti u 12.ligi barem heheh!!!
Čestitiam i svima ostalima, pošteno ste se borili i pokazali da volite stolni tenis i druženje, što i je najbitnije, osim pobjeđivati heheh!
Sad sam čitao malo forum, predobar je!
Svima Sretan Božić i uspješna Nova Godina, i puno uspjeha u proljetnom dijelu SOKAZ-a! Živjeli!!!
Prvo bi htio izraziti iskrene čestitke Kalafatima, svaka Vam čast, nas ste pošteno pobijedili u prvom kolu, a i do kraja ste pokazali pobednički duh i da ste bolji od svih!!!
Čestitiam i svima ostalima, pošteno ste se borili i pokazali da volite stolni tenis i druženje, što i je najbitnije, osim pobjeđivati heheh!
Sad sam čitao malo forum, predobar je!
Svima Sretan Božić i uspješna Nova Godina, i puno uspjeha u proljetnom dijelu SOKAZ-a! Živjeli!!!
- masterinsider
- Kontakt:
Konacno smo i mi odigrali svoje zadnje kolo. Na kraju smo od ove sezone izvukli maksimum maksimuma.
Zanimljivo je da kad pogledate gornji dio tablice kako je prvi na tablici dobio sve, drugi je izgubio samo od prvog, treci samo od prvog i drugog, onda dolaze luftbrenzeri koji su malo sharali, onda je peti izgubio od prve 4 ekipe, a dalje vise to pravilo ne vrijedi.
Jos jednom cestitke svima na borbenosti i dobrim mechevima.
Sve najbolje za Bozic i u 2009. godini zeli vam ekipa Operatora III !
Zanimljivo je da kad pogledate gornji dio tablice kako je prvi na tablici dobio sve, drugi je izgubio samo od prvog, treci samo od prvog i drugog, onda dolaze luftbrenzeri koji su malo sharali, onda je peti izgubio od prve 4 ekipe, a dalje vise to pravilo ne vrijedi.
Jos jednom cestitke svima na borbenosti i dobrim mechevima.
Sve najbolje za Bozic i u 2009. godini zeli vam ekipa Operatora III !
rm -rf /bin/laden
evo od mene za kraj sezone 15. liga jesen 2008
NAJ, NAJ
najbolja momčad lige: Kalafat 11 0 0
najbolji pojedinac lige: Branko Orišković (SC) 32:1
najbolji par lige: SC 11:0
najviše osvojenih setova: Branko Orišković (SC) 96
najviše osvojenih poena: Damir Plečko (Croatia osiguranje) 1321
najviše odigranih setova: Štefek Tomašić (ŠU Pešćenica I) 130
najviše odigranih poena: Stanko Čudić (1967.) 2358
najviše nerješenih: ŠU Pešćenica I 5
Svima sretan Božić svima i uspješana 2009. kako u pingiću tako i u životu
te svima još jednom
NAJ, NAJ 
najbolja momčad lige: Kalafat 11 0 0
najbolji pojedinac lige: Branko Orišković (SC) 32:1
najbolji par lige: SC 11:0
najviše osvojenih setova: Branko Orišković (SC) 96
najviše osvojenih poena: Damir Plečko (Croatia osiguranje) 1321
najviše odigranih setova: Štefek Tomašić (ŠU Pešćenica I) 130
najviše odigranih poena: Stanko Čudić (1967.) 2358
najviše nerješenih: ŠU Pešćenica I 5
Svima sretan Božić svima i uspješana 2009. kako u pingiću tako i u životu
te svima još jednom
i još jedan NAJ
(vjerojatno) prvi puta liga odradjena da voditelj, a ni ib, nisu upisali ni jedan rezultat (čini mi se da je rope rijesio onaj zaostali rezultat od 67-me dan prije neg sam se naso s cudicem)... a svi rezutati lige su kompletirani medju 3 najranije lige... samo dokaz sta se sve moze činiti sa ovom divnom web-stranicom, i koliko možete sami pomoći u ubrzavanju protoka informacija...
bravo!! sportski pozdrav!! vaš voditelj! j.

(vjerojatno) prvi puta liga odradjena da voditelj, a ni ib, nisu upisali ni jedan rezultat (čini mi se da je rope rijesio onaj zaostali rezultat od 67-me dan prije neg sam se naso s cudicem)... a svi rezutati lige su kompletirani medju 3 najranije lige... samo dokaz sta se sve moze činiti sa ovom divnom web-stranicom, i koliko možete sami pomoći u ubrzavanju protoka informacija...
bravo!! sportski pozdrav!! vaš voditelj! j.
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni