| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Smile
|
Postano: uto ožu 24, 2015 9:18 am Naslov
: Ekipe s 4 i više igrača, rotiranje postave |
|
|
... kako dijelite "game time" (naravno, ako netko nije spriječen zbog bolesti, posla itd.) i zašto baš tako?
Puna rotacija: svi igraju (pod)jednak broj mečeva i pokušavate ne sabotirati rezultat usput...?
Igraju 3 najbolja a ostali se moraju više potruditi...?
Imate pravog "četvrtog" koji uskače samo kad netko iz prve postave ne može...?
Rotirate se u meču pa jedan igra 2 a njegova zamjena 1 meč...?
Nešto drugo (tj. peto)...?
Nas je 5 i igramo 1. varijantu. Od 4. smo odustali jer se nije baš pokazala, a za 2. nekako nemamo srca  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: uto ožu 24, 2015 10:54 am Naslov
: |
|
|
Mi (ekipa ABC) igramo "nešto 5.".
Naime, imamo 2 člana koji NEMAJU NIKAKVIH OBAVEZA u SOKAZ-u ! Baš nikakvih.
Uvijek igramo nas tri koji imamo SVE OBAVEZE u SOKAZ-u : plaćanja, treniranja, prijevoz, dogovaranja, organiziranja, redovitost nastupanja na utakmicama, ... , jasno, ako nas nešto ne spriječi.
Kada je rezultat izvjestan (ili pobjeda ili poraz) onda ubacimo u igru ta dva igrača ako su prisutni na utakmici (u trećem krugu). Njih dvojica nastupaju od početka samo ako jedan od nas trojice ne može danas igrati.
Između dva Prvenstva organiziramo prijateljske utakmice gdje prvenstvo nastupa imaju ta dva igrača a mi smo u sporednim ulogama.
Svi zadovoljni. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: uto ožu 24, 2015 1:25 pm Naslov
|
|
| kad nas se rotiramo ako nije bitno za rezultat, inace startaju trojica s boljim skorom. kako ja imam najslabiji skor ulijecem ako je netko los taj dan ili ako tako takticki odredimo. u praksi je ipak je najcesci razlog pocetne postave to da jedan ne moze doci na pocetak meca. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto ožu 24, 2015 1:43 pm Naslov
|
|
S tim da se kod nas najčešće nakon prvog kruga barem dvojica bore koji će izaći jer je lošiji.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dario-zg-zapad
|
Postano: sri ožu 25, 2015 4:20 pm Naslov
|
|
Kapetan odredije ko ce igrat i kojim rasporedom, do pocetka meca se nezna ko igra tak da svi igraci dolaze na utakmicu nabrijani.
kasnije se opustimo uz
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|