SOKAZ forum
I. liga Proljeće 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
evo, necu opet nist napisat, da ne ispadne da se hvalim
ali bila izvrsna tekma danas, prava sokazovska, neizvjesna do kraja....sa nabavom.net...
5:5 na kraju, nakon sto smo u parovima vodili 5:0 u 5tom, pa 10:7 i izgubili...
Bakmazu cestitke, dobio nam dvije partije, stvarno pojacanje, nisam mislio da je tak dobar...
5:5 na kraju, nakon sto smo u parovima vodili 5:0 u 5tom, pa 10:7 i izgubili...
Bakmazu cestitke, dobio nam dvije partije, stvarno pojacanje, nisam mislio da je tak dobar...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Da. bila je dobra i neizvjesna tekma.
Iceman je u opasnoj formi i naredao nas je svu trojicu al im to ipak nije bilo dovoljno za pobjedu.
Par je bio dramatičan i na kraju se okrenuo na našu stranu makar su imali lijepu prednost u 5-om setu.
Na kraju mi smo zadovoljni sa bodom u gostima kod prošlosezonskih trećeplasiranih.
Iceman je u opasnoj formi i naredao nas je svu trojicu al im to ipak nije bilo dovoljno za pobjedu.
Par je bio dramatičan i na kraju se okrenuo na našu stranu makar su imali lijepu prednost u 5-om setu.
Na kraju mi smo zadovoljni sa bodom u gostima kod prošlosezonskih trećeplasiranih.
haha, pravi diplomata
gledam rezultate, i vidim da i mali Sosic trice radi, svaka cast stari, bit ce nest od tebe
gledam rezultate, i vidim da i mali Sosic trice radi, svaka cast stari, bit ce nest od tebe
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
o_O pito sam se dal ce netko primjetiti
hvala Brod
hvala Brod
haha, ma jadan, nis ne pise vec danima, Vjeverica ga je otjero s cijelog foruma 
Uvijek jedna te ista sranja sa odgodama i ponavljam ljudi su kljucni a ne pravila .ali ako unesete da je odgoda moguca bez obzira na domacindtvo onda se ovakve stvari nece dogadjati ne kuzim vrkica ionak ce ispasti pa mislim da to nije razlog ali je ljudski izaci u susret.sve u svemu 1 liga bez karaktera a sve stari sokazovci da se neko ne uvredi sve ostalo je namjerno
Ja kužim Vrkića,pa ipak su oni d.o.o. puno posla malo vremena.Ovo im je jedna utakmica manje u kojoj moraju skupljati loptice!
A i makli su se sa dna ljestvice,bar privremeno!
Nego,jel prati neko Pongraca?
15:0 skor?
Ako postoji doping kontrola u sokaz-u,vrijeme je da se nešto poduzme!
Ledeni je na drogama sigurno,i to težim!

A i makli su se sa dna ljestvice,bar privremeno!
Nego,jel prati neko Pongraca?
15:0 skor?
Ako postoji doping kontrola u sokaz-u,vrijeme je da se nešto poduzme!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
letim na krilima uspjehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vrijeme je i da gacko padne u petak
vrijeme je i da gacko padne u petak
iss, jezik pregrizo dabogda

- mistreaver