SOKAZ forum
19. liga - proljece 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
-
Fruit Juice
Hvala vukiju i ekipi što nas je lijpo ugostio uskoro se opet bliži zajedničko druženje!VUKI je napisao/la:Jučer smo odigrali odličnu utakmicu sa ekipom VG Pilići.
Nakraju rezultatom moramo biti zadovoljni i mi i oni. Rezultat je najpravedniji.
Zahvaljujem se ekipi VG Pilići na super i fer borbi i ponašanju i na lijepom druženju nakon tekme.
Pozdravio bi i igraće Sesveta-Čulinec i ABC koji su došli pogledati tekmu
Što se tiče listića možda male korekcije i ulog 10 kn!
-
Fruit Juice
cestitke zasluzenoj pobijedi Amarene koja je ekipno jaca, a to su i danas pokazali. Osobno me jako iznenadio Jeic koji je odigrao fantasticno i cestitam na odlicnom mecu protiv mene. nazalost ja jos puno zganaca moram jesti, jer bez obzira na ove nove tri pobijede, nije to tako dobro. Bas me muci ta koncentracija tokom cijelog meca, gdje cesto upadam u krize za vrijeme partije.
evo poslušajte što kaže Ćirorito za prognozu 6 kola 
Šliperi - Vg Pilići
Momčad Šlipera bit će tvrd orah za gostujuću momčad koji će se trebati jako pomučiti da u Veliku Goricu donesu bodove. No mala kvaliteta je na gostujuću stranu, Ugljarević i M.Javor su za malo jači od Bokulića i Pavića, dok je treći igrač VG jači od Šlipera. Biti će gusto no gosti se vračaju kući s rezultatom 6-4 i s nestrpljenjem čekaju kiks Čulinec-Sesveta!
STK Kozakiv I. - Sesvet-Čulinec
Derbi kola igra se na Kozari
! Šalim se, derbi kola igra se i Kozari boku gdje domaća momčad bez bzira na visoku kvalitetu ne mogu se nadati puno u ovom susretu. Momčad gostiju su ekipno jača i kvalitetnija, gdje svaki njihov igrač može biti prvi igrač bilo koje momčadi u 19.ligi osim STKOI Usponu, jer je tam neki Vračan napušio svojom travom Sesvečane, pogotovo Osojnika
koji nakon mjesec dana još nije prihvatio poraz i prijeti mi se putem e-maila
. Kozakiv je po mome mišljenju momčad koja će se sa Abc, Barutanom i Vg Pilićima boriti za 2-5mjesto, no u ovom kolu ipak protiv najjače močadi lige nema nikakve šanse. Rezultat 1-9!
Rakuni - Hrabri tate
Ako se momčad Rakuna skupi neće imati nikakvih problema prtv Hrabrih tata, moja prognoza 9-1
Pivarstvo info - Tnt
ovo je susret gdje po mom mišljenju domaća momčad neće imati velikih šansi protiv tnt. Gosti igraju puno bolj nego što rezultati to pokazuju. Moja prognoza 2-8
ABC - Amarena
Momčad ABC kvalitetnija je od gostiju. No Amarena može napraviti malu pomutnju kao što su već Šliperi napravili ABC-u. No ako se domaća momčad ozbiljno pripremi za ovaj susret trebali bi upisati nova tri boda. Moja prognoza 7-3
STKOI Uspon - Barutana
Odmah da vas obavjestim, ovaj susret je odgođen iz opravdanih razloga domaće momčadi, te će se susret odigrati na Uskrsni ponedjeljak. Ovaj susret neće biti toliko neizvjestan, jer momčad Uspona nema trećeg igrača koji može parirati gostima, drugi igrač igra toplo hladno, a prvi igrač Vračan nije favorit protiv prvog igrača Barutane Hercega. Moja prognoza 3-7 za Barutanu, gdje će Vračan upisati 2 pobjede. Igor Pejak jednu, a sve ostalo će momčad Barutane dobiti. Znači 3-7 Barutana
HVIDR-a Dubrava II. – STKI "URIHO" I.
Kratko i jasno 10-0! Iskustvo i kvaliteta doći će do potpunog izražaja!
Šliperi - Vg Pilići
Momčad Šlipera bit će tvrd orah za gostujuću momčad koji će se trebati jako pomučiti da u Veliku Goricu donesu bodove. No mala kvaliteta je na gostujuću stranu, Ugljarević i M.Javor su za malo jači od Bokulića i Pavića, dok je treći igrač VG jači od Šlipera. Biti će gusto no gosti se vračaju kući s rezultatom 6-4 i s nestrpljenjem čekaju kiks Čulinec-Sesveta!
STK Kozakiv I. - Sesvet-Čulinec
Derbi kola igra se na Kozari
Rakuni - Hrabri tate
Ako se momčad Rakuna skupi neće imati nikakvih problema prtv Hrabrih tata, moja prognoza 9-1
Pivarstvo info - Tnt
ovo je susret gdje po mom mišljenju domaća momčad neće imati velikih šansi protiv tnt. Gosti igraju puno bolj nego što rezultati to pokazuju. Moja prognoza 2-8
ABC - Amarena
Momčad ABC kvalitetnija je od gostiju. No Amarena može napraviti malu pomutnju kao što su već Šliperi napravili ABC-u. No ako se domaća momčad ozbiljno pripremi za ovaj susret trebali bi upisati nova tri boda. Moja prognoza 7-3
STKOI Uspon - Barutana
Odmah da vas obavjestim, ovaj susret je odgođen iz opravdanih razloga domaće momčadi, te će se susret odigrati na Uskrsni ponedjeljak. Ovaj susret neće biti toliko neizvjestan, jer momčad Uspona nema trećeg igrača koji može parirati gostima, drugi igrač igra toplo hladno, a prvi igrač Vračan nije favorit protiv prvog igrača Barutane Hercega. Moja prognoza 3-7 za Barutanu, gdje će Vračan upisati 2 pobjede. Igor Pejak jednu, a sve ostalo će momčad Barutane dobiti. Znači 3-7 Barutana
HVIDR-a Dubrava II. – STKI "URIHO" I.
Kratko i jasno 10-0! Iskustvo i kvaliteta doći će do potpunog izražaja!
Mislim da strah i dodatno vrijeme za trening nije opravdan razlogOdmah da vas obavjestim, ovaj susret je odgođen iz opravdanih razloga domaće momčadi, te će se susret odigrati na Uskrsni ponedjeljak.
U ovom kolu ima nekoliko zanimljiv utakmica i bit će sigurno nekoliko zanimljih rezultata i pokoji kiks, samo se nadam da ćemo mi uspjet proć neokrznuti gostovanje kod Kozakiva
-
Fruit Juice
-
Fruit Juice