SOKAZ forum
13. liga proljeće 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Snigo je jako opasan igrač ako čovjek prati rezultate. 
Vidiš da gubi od igrača koji nisu prejaki pa po nekoj logici pomisliš da će to biti samo tri seta za zagrijavanje.
Prije par mjeseci sam izgubio od njega glatko 3:0,
nabacivao sam mu zicere, mislim si, ne može čovjek koji ima score 4:14 to pogoditi, a pogodio je 30 komada u nizu bez promašaja
Tako da je ovaj put bio prema njemu veći respekt nego prema Drenu ili big Č.
Vidiš da gubi od igrača koji nisu prejaki pa po nekoj logici pomisliš da će to biti samo tri seta za zagrijavanje.
Prije par mjeseci sam izgubio od njega glatko 3:0,
nabacivao sam mu zicere, mislim si, ne može čovjek koji ima score 4:14 to pogoditi, a pogodio je 30 komada u nizu bez promašaja
Tako da je ovaj put bio prema njemu veći respekt nego prema Drenu ili big Č.
boa-ora
Naša utakmica sa OROM pružila nam je sve ono zašto igram u SOKAZ toliko dugo (mislim od 84 g.). Dvije podjednake ekipe u kojoj skoro svatko svakoga može dobiti, čije utakmice u zadnjih par sezona završavaju 5-5 ili 6-4, za jedne ili druge. Zanimljivi mečevi, dva totalna iznenađenja tj pobjede igrača koji nikad do sada nisu dobili svoje protivnike (Sever gubi od Bertola, a onda Đini pobjeđuje Žuškina pri rezultatu 4-4) i na kraju super druženje na šanku Ritmo dvorane bez da je nekome krivo ili da je ljut zbog poraza. Kad još dodam da sam uspio dobit i Žuškina i Njegovana, a tekme protiv njih stvarno nikad ne znam kak će proći - dobijemo večer i druženje zbog kojih se igra SOKAZ. Puno pozrdava i zahvala dečkima iz ORE i nadam se da ćemo još puno sezona biti u istoj lizi.
Mi smo se jučer dobro namučili ali i vrhunski zabavili na gostovanju kod 1967.
Momci su zakon, i bome puno bolje igraju nego to tablica pokazuje.
Predobar meč, predobra ekipa i stvarno sve pohvale domaćinima

Momci su zakon, i bome puno bolje igraju nego to tablica pokazuje.
Predobar meč, predobra ekipa i stvarno sve pohvale domaćinima
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Pa ZET je dobio što je i htio - pobjedu - kao što sam i rekao prije, ne želim komentirati takve ljude i ekipe, već ih potisnuti u zaborav... nisu htjeli pomaknuti meč ni za jedan dan, došli smo dvojica (i to jedva) i dobili što su "pošteno" i željeli.
Ne želim ni reći da još povrh svega i varaju, zovu prasice kojih nema i tako...
Uglavnom, to je jedna prekrasna ekipa koju brže-bolje želim zaboraviti...
Ne želim ni reći da još povrh svega i varaju, zovu prasice kojih nema i tako...
Uglavnom, to je jedna prekrasna ekipa koju brže-bolje želim zaboraviti...
Heheheh, jasno mi je da si još nabrijan...ali nisam mislio na njih nego sam mislio sam na upisivanje rezultata tekme.
Nije upisan, jelte. a igralo se prije dva tjedna i to.
Nije upisan, jelte. a igralo se prije dva tjedna i to.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Pa oni su bili domaćini, mogli su upisati rezultat.
Da su me lijepo zamolili da ja to napravim, to bih vrlo rado učinio. Ali nisu se sjetili...
No, doista mi se ne da išta više komentirati o njima (Dren, pitaj njih zakaj nisu upisali toliko željeni "fer plej" rezultat, pošteno izborenu pobjedu? Oprosti, ali krivog pitaš.
)
Da su me lijepo zamolili da ja to napravim, to bih vrlo rado učinio. Ali nisu se sjetili...
No, doista mi se ne da išta više komentirati o njima (Dren, pitaj njih zakaj nisu upisali toliko željeni "fer plej" rezultat, pošteno izborenu pobjedu? Oprosti, ali krivog pitaš.